flower написав:Дівчата, здавайте точки!!!!!!! В Барвистій Вишиванці всіх кольорів нема

Мають ж бути ше якісь точки в Тернополі з бісером. Колись ніби був магазин по тій вул де жд вокзал як з Руської до жд іти. Я розстроєна, бо вишивки маю, а бісеру нема.... Чи то взяти і самій підбирати, плюнути на ті номера, але ж якшо вже є чітко написаний номер, якось не дуже хочеться ризикувати....
У барвистих вишиванках обидвох дивилася сестра???? На ринку , де був Ньювінд колись злівої сторони є два ряди з товарами. В одному є бісер точка з вишивкою (ближче до ороги) , а в тому ряду , що зразу біля Ньювінду на початку є магазинчик з вишивкою-там є бісер теж - вибір немалий.
В ряду , де стоять валютчики (справа від Ньювінду) є біля аптеки таке приміщення -там є магазинчики з сумками, світильниками і вишивкою-там теж є бісер.
Але я зазвичай якщо якось немає кольору , то замінюю іншим. А часто мені не подобаються ті кольори які є підібрані, то взагалі сама підбираю-з допомогою продавців звичайно. Такощо можна і плюнути на кольори, бо точно по схемі важко підібрати усі. Я навіть на сорочку замінювала або підбирала інших багато кольорів і з свого запасу брала
А ти не переживай усе встигнеш, бо дуже швидко шиється бісером-головне позитивний настрой