в червні були у відпустці в селі, то таке з Анютою малювали ці акриловими фарбами, залишилися від сувеніра "розмалюй кружку" а це масляними фарбами. довго сохли і на вигляд гірше ніж акрил.
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
якщо чесно то незнаю. але по ходу акрил мав би і під дощом витримувати і під срнцем. а от масляна злущиться це точно ну поки вони стоять частково під дощем коли сильний то до них дістає. а коли легенький то ні. до нас там пів вулиці прибігіло гратися тими камінюками, просто не хочу фото чужих дітей виставляти
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
А я зімпровізувала собі підставку для паперових рушників "із того, що було", бо крепко жабка душила купувати готову.))) Ну і нарешті всі рулончки з необхідними на кухні папірчиками, фольгою та іншим стоять в купі, а не розкочуються з мікрохвильовкі в різні боки.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)
Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga що то таке класне що має такий гарний малюнок? Чи ти декупажила?
Коробочка підозрюю далеко не з картону? Дуже хороша ідея!!!! В мене лежить все просто в коробці з під печива. Вроді й не розкидається, але не зручно діставати. А в тебе діставати класно!!!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Ні, не декупажила. В мене все дешево і сердито - самоклейка з відповідним малюнком )) За паличку пішла картонна трубка від харчової плівки, а все інше - картон, ти все правильно побачила.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)
Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
сьогодні, в яку тему не зайдеш,одні шедеври! Тайга, мені цього якраз бракувало на кухні оцієї підставочки під паперові рушники. Вже збиралася готову купувати.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Жила б Тайга ближче,десь може в Тернополі ,то ще б нам таке гарне поробила:) Мені дуже сподобалось,люблю,коли речі на місці.Хоч я б все поховала з поля зору-люблю,коли зверху на робочих поверхнях мінімум,але не завжди так виходить