Ulkanet то довга і нудна історія((( І неприємна. Все гроші, гроші. Більшість же переконана що все повинна держава робити, а народ має корисуватися, гадити і тому подібне. Одні недовольні за гроші (бо форбу ми купили за гроші батьків), одні недовольні бо їх напрягають таке робити на інших майданчиках, одні недовольні, бо зле косити тепер чере ті наші колеса, та багато всіляких нюансів. Але діти задоволені дуже!!!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
з зеленим бантиком, то подарунок для Дани.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Mama3 написав:А в коробочки в садок що ставили? І як робили? Бо в мене,певно, дві лівих, не виходить нічого такого,хіба за детальною інструкцією.
ставила пачечку печенька, два кіндери - шоколадки і аплікації - ці коробочки дітки забирали додому, а в групу я несла - домашній компотик, фрукти і кекси.
а робити їх просто - скачала з нету схему, там все позначено де що загинати, де що клеїти - кольоровий картон, ножиці та двосторонній скотч - і коробочки готові.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Робила ось такі откриточки для привітань. Не знаю куди їх приліпити, тому виставлю тут :
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
І ще одну відправляла Ксені на подарунок , але забула сфотати для себе .Ідеї брала в інтернеті -дещо замінювала,додавала виходячи із своїх матеріалів. Ще є декілька ідей, тому це ще не останні роботи.