Ось, під впливом реклами вирішила прикупити собі це чудо техніки. В кого є такий утюжок? Чи дійсно він замінює звичайну праску. В магазинах стоять великі габаритні утюги, а ось такий, ручний
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
??? Тим більше ціна дуже приємлема.
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
Давно хочу такий. Але не знаю, який якісний і які критерії вибору. В мене директорка на роботі мала, то приносила в офіс, шоб штори прасувати. Каже - чудова річ. І пальто гарно прасує. Але чого він називається не паровий утюжок, а парочишувач? Особисто я хочу те, що прасує і щей парою вбиває мікробів. А не лише таке, що очищає. Якшо воно лише чистить, то за 145 я би не купила.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
так гладе!!! Просто називається пароочисник, але там не регулуюється температура того думаю дуже сухе і натуральне не відгладе. Хоча... Ось ще знайшла вiдгуки:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
все таки офігенна штука цей пароочищувач. Сьогодні получила почилкою своє нове зимове пальто, але добренько зім'яте, то за 2 хвилини воно було ідеальне, правда це я попросила дівчат з магазину, но сам факт!!! Хоч би були вони на 2 тиждень на складі.
дівчата, признавайтеся чи то чудо виправдало себе? я хочу аж пищу, бо вічно вже перед виходом помічаю, що щось пом"яте і нервуюся. і малої лашки треба в людський вид приводити...
особисто я так і не купила, віоворила одна дівчина. А недавно принесли мені додому його-ну ходять толкають всякі пацанчики. Ну і можна було спробувати-лиш підтвердилося,добре що не купила. З циз парових то треба брати щось за 500-600 грн.