Глобальні оголошення!

Пилосос...Який вибрати?

Модератори: олеся, Любов

Re: пилосос з водяним фільтром

Повідомлення Nymydora » 04 грудня 2010, 12:47

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Гість » 18 лютого 2011, 13:53

В мене миючий пилосос з аквафільтро Zelmer ST919, задоволена на всі 100%, прибираю кожен тиждень і ніяких проблем з миттям пилососа не має, головне все вчасно помити (тряпку ж також треба мити).Мій має функцію як сухого так і вологого прибирання, але яквафільт не хочу міняти на мішок, так що відколи купили (вже більше року) в мішок ще не пилососила
Гість Офлайн

Повідомлення flower » 23 лютого 2011, 16:47

В нас простенький Rotex, чоловік купив в Чернівцях за 600 грн. і я ним задоволена. Це звичайний пилесос, але пилюка збирається в бачок з водою, і тому він не є великим і тяжким. Бо в свекрухи є також але для чистки килимів, тобто розбрискує і витягує воду з ковра шо він майже сухий стає, і він дійсно тяжкий та великий. Мені такого не треба було, мені треба для звичайного прибирання, але шоб потім не ходити і витрушувати той мішок і дихати тим всім. Тим більше шо часом мішки починають попускати ту пилюку всю назад і рвуться, а з цим все лишається в воді. Часу я не скажу шо забирає багато, налити води до позначки, а після прибирання вилити і все. Тяга нормальна, її можна збільшувати нажимаючи на кнопку.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Русік » 23 лютого 2011, 17:25

Мої батьки купили давно, років з 5 тому, миючий. Здається, Ровента, але стверджувати не буду.
Це якраз з категорії тих, що розприскують, а потім витягують воду досуха. Тобто великий і важкий)
Крім того, може зараз вони простіші у конструкції, а до того ще треба вищої технічної освіти)
Ми його брали у батьків після ремонту - дуже класно ним чистити м"які меблі, килими. Ми навіть одяг верхній ним чистили. Але то точно не на кожен день!
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Re: Пилосос з водяним фільтром

Повідомлення Liza » 04 березня 2011, 16:30

у мене вже давно живе Томас Твін ТТ Аквафільтр. мене задовбало те, що його треба ретельно мити щоразу після прибирання, а періодично варто ще ретельніше якимись зубочистками і т.д. вичищати всякі його загогулинки, в яких накопичується бруд. а ще ж спочатку ми не мали турбощітки для збирання волосків і шерсті, тому доводилося після прибирання одягати гум.рукавиці і з того болотного місива, що зібралося в пилососі, витягати жмуття волосся (в мене линька цілий рік), викидати його в смітник, а решту - рідке - виливати в унітазик. тепер маємо ще і турбощітку. вона затримує/намотує-на-себе мою шерсть, а в пилососі уже не дуже болотне місиво, а рідкіше - можна одразу в унітазик.
воно вроді і легше дихати після нього - вже й не можу точно сказати. більше відчувався ефект на початках використання, а може я тепер просто звикла...
в результаті використання цього приладу ми вирішили, що наступний наш пилосос з аквафільтром купуватимемо інший - будемо обов"язково порівнювати його нутрощі, котрі вимагають промивання, з нутрощами Томаса Т. ТТ А.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення гра з вогнем » 04 березня 2011, 16:49

ми брали напрокат миючий. той що водою миє, а потім витягує вологу.
у нас ковролін всюди і великий м'який диван (до недавна був білого кольору).
сподобалося. але після пилесоса коври і диван все рівно хоча б ніч мають сохнути.
засіб тре спеціальник купити і воду час від часу міняти. воду заливати гарячу. пилесос важкий, та їздить нормально. але у нас той промисловий був, у порівнянні з тими, що продають в магазині воопше грамадіна.
ми тоді попилесосили 4 кімнати і диван - вроді норм. найважче було диван пилесосити.

хочемо купити собі додому такий, все не зберемося.

а про водяні фільтри навіть раніше не знала :oops:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Liza » 04 березня 2011, 16:55

ми за всі роки лише кілька разів скористалися миючою функцією. що стосується коврів і м"якої частини - справді, вони мають ще довгенько сохнути. зараз нічого не мию - чекаю спекотних погод. один раз мила вікна - дурка якась :)
велике ДО РЕЧІ: мене дуже виручила функція насосу в нашому Томасі, коли з пралки витекла вода (забула закинути шланг в унітаз) - швиденько зібрала з підлоги воду непомітно для сусідів знизу :)
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Re: Пилосос...Який вибрати?

Повідомлення Anka » 07 вересня 2014, 15:11

може, трохи не по темі, але в кого є робот-пилосмок? дуже Панду хвалять, але вона в Раші є, в нас нема таких((
Anka Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 5 раз.
Діти: дiвчинка- перлинка

Повідомлення erinaceus » 08 вересня 2014, 16:10

Anka Ми замовляли, але нам прийшов бракований. Довелось відправляти назад :sad: Вони є різні. Ті, що дешевші, прибирають не дуже. Ті, що дорожчі, хвалять. Багато позитивних відгуків. Але в нас вони дорогі, краще замовляти в Штатах.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення flower » 08 вересня 2014, 21:02

Liza написав:у мене вже давно живе Томас Твін ТТ Аквафільтр. мене задовбало те, що його треба ретельно мити щоразу після прибирання, а періодично варто ще ретельніше якимись зубочистками і т.д. вичищати всякі його загогулинки, в яких накопичується бруд.

От і у мене тоже та ємкість з всякими закаулками, де неможливо промити. Через це тепер мені не подобається запах як пилососиш, таке повітря не свіже робиться. Я так розумію це так у багатьох... Сестра чоловіка з Італії привозить собі якісь спеціальні капельки що заливаються до води і в кімнаті аромат гарний, але якщо бруд не вимивається, то це на запах не вплине.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Побутова техніка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість