Liza » 04 березня 2011, 16:30
у мене вже давно живе Томас Твін ТТ Аквафільтр. мене задовбало те, що його треба ретельно мити щоразу після прибирання, а періодично варто ще ретельніше якимись зубочистками і т.д. вичищати всякі його загогулинки, в яких накопичується бруд. а ще ж спочатку ми не мали турбощітки для збирання волосків і шерсті, тому доводилося після прибирання одягати гум.рукавиці і з того болотного місива, що зібралося в пилососі, витягати жмуття волосся (в мене линька цілий рік), викидати його в смітник, а решту - рідке - виливати в унітазик. тепер маємо ще і турбощітку. вона затримує/намотує-на-себе мою шерсть, а в пилососі уже не дуже болотне місиво, а рідкіше - можна одразу в унітазик.
воно вроді і легше дихати після нього - вже й не можу точно сказати. більше відчувався ефект на початках використання, а може я тепер просто звикла...
в результаті використання цього приладу ми вирішили, що наступний наш пилосос з аквафільтром купуватимемо інший - будемо обов"язково порівнювати його нутрощі, котрі вимагають промивання, з нутрощами Томаса Т. ТТ А.
мама-спецназ