Vika » 04 березня 2011, 16:14
В силу певних обставин , життя склалося так , що після 16 років в мене наступила 100 % самостійність .ББагато було і поганого і хорошого . Часом настільки важко було , що зараз згадую і не вірю , що то я пережила . Але якби не було такого минулого ,то навряд чи я мала зараз те , що в мене є . Моя мама теж спочатку говорила , роби так а не так , ти мала , що ти розумієш лалала і бла бла бла . Але я з самого початку робила тільки так , як вважала за потрібне . Правда коли були проколи , то такого вислуховувала , а я тобі казала а ти дурна не слухала от і маєш . Навіть коли я вперше збиралася закордон в 19 років ,мама такі версії придумувала , що мол в неї знайомий десь там в посольстві і казав що припинили візи відкривати кому 25 нема . або що я ненормальна куда зібрілася , якраз мене і чекають там ітд .але в результаті я все ж таки поїхала .І маю те що маю. А мама і слова тепер не скаже .До чого я веду.Крапочка багато людей мають великий потенціал , але бояться зробити перший крок . Завжди всі починають з чогось . Не получилося одне , аналізують і починають інше . А єтакі які почали щось , не пішло ну і всьо кидають. Що було в минулому то вже минуле , а тобі треба дивитися в майбутнє і робити так як ти вважаєш за потрібне .і не опускати руки в разі невдачі , а іти далі . Побачиш , якщо все получиться то мама полюбому тебе підтримає . :emphaty: