Глобальні оголошення!

Як не "зриватись" на дитині?

Модератор: Галина

Re: Жаліємось :( 2

Повідомлення гра з вогнем » 03 червня 2011, 19:06

Shalimar написав:но как видишь, тошнотворное сю-сюканье творит чудеса!

може і тошнотворне, може і сюсюкання, але якщо воно творить чудо, а не поглиблює проблему то я буду це робити!
тому що мета у мене підтримати людину і допомогти їй, а не зацюкати у глухому куті.
я дуже вдячна вам, що ви знизили температуру ваших дописів. :roses:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення mala-karta » 03 червня 2011, 19:23

ma_de, дуже часто, якщо я гуляю з мамуськами, для яких прикрикнути на дитину чи дати по попі - норма, то потім починаю помічати за собою лишню дратівливість.
Мені дуже-дуже допомагає прогулятися з "спокійними" мамами - якось тоді аж заряджаєшся тим спокоєм і розсудливістю.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 03 червня 2011, 19:29

гра з вогнем написав:
Shalimar написав:но как видишь, тошнотворное сю-сюканье творит чудеса!

може і тошнотворне, може і сюсюкання, але якщо воно творить чудо, а не поглиблює проблему то я буду це робити!

гра,шалімар прикололась,яке чудо :?

чудо буде якщо вона хоч через місяць відпишеться ,що в неї з головою все в порядку і припинила знущатись над дитиною ,в чому я нажаль сумніваюсь,бо ви вже тут з нею не раз сюсюкались і я в тому числі в іншій темі.

тому що мета у мене підтримати людину і допомогти їй, а не зацюкати у глухому куті.
я дуже вдячна вам, що ви знизили температуру ваших дописів. :roses:

я не зацюкую,а рекомендую звернутись до лікаря,що ма де відверто ігнорує

їй миліше чути що то нормально,що багато з вас через це пройшли ,і все минеться,а це відверта неправда .Бо ніхто з нас своїх дітей не кусає і не дубасить,якщо не попросились на горшок.
Востаннє редагувалось Перлинка в 03 червня 2011, 19:35, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 03 червня 2011, 19:33

mala-karta ага, я теж помітила, подивлюся інколи як інші мами спокійно реагують і сама вчуся! хоч мені погуляти не дуже вдається. зато фотки дивлюся, помагає :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 03 червня 2011, 20:09

Перлинка. я тобі можу навести купу цитат з цього ж форуму за що дубасять дітей, чи буде там про горшок не знаю. але те, що дубасять за провини великі і малі - це точно (правда називають інакше)
з іншого форуму, але нашої колишньої форумчанки, я тобі можу дати цитату в якій стверджується, що кусати дитину - це нормально, особливо, якщо кусаєш у відповідь. ще й купа мама з цим погодилися.

тому, на мій погляд, відвертим цинізмом є ставити діагнози по юзерпиці та відправляти за 11 маршрутом лиш за те, що людина зізналася в тому, що інколи її дратує власна дитина і вона не може впоратися зі своїми почуттями.
зрештою, до лікаря сходити, нікому з нас не завадить. бо як то кажуть, здорових людей не має, є недообстежені.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 03 червня 2011, 20:11

гра з вогнем написав:зрештою, до лікаря сходити, нікому з нас не завадить. бо як то кажуть, здорових людей не має, є недообстежені.

ЗГІДНА :oops:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Перлинка » 03 червня 2011, 20:35

Гість написав:Ну і що робити, якщо мізки заклинило на депресії (далекопісляпологовій), серце спокою не знає, життя не миле, дитина страждає від того всього, а скаржитися нікому не хочеться, бо потім від того знову буде кака на душі? Часу на "відволікаючі процедури" - типу знайти собі якесь цікаве заняття, хоббі і т.д. - просто немає. Напевне примушувати себе шукати підтримки? Адже ж треба рятувати дитину - вона в тому всьому не винна. Зрештою, можна виписатися – може полегшає. Да?
Люди, я іноді просто плачу в голос, прошу когось невідомого «допоможіть»/«допоможи», запитую «що мені робити???!!!», але ця вся розмова наодинці (чи при малій дитині) вже схожа на випадок, що потребує госпіталізації. Ну плюс ще плач уголос, скиглення, крики на дитину до дертя в горлі… Мені просто не вистачає терпіння до власної дитини. Я боюся покалічити її. То смикну, то влуплю, то вкушу… Материнство моє мені здається важким хрестом. Я боюся його. Страшно подумати, якою я виховаю власну дитину з цими скандалами, а іноді таким ступорним байдужим ставленням до її ниття і всілякого вимагання уваги.

перечитай будь ласка ще раз

гадаю варто розрізняти клініку та методи виховання

не знаю що ти там можеш навести,які цитати,я подібного від інших форумчанок не читала

тому, на мій погляд, відвертим цинізмом є ставити діагнози по юзерпиці та відправляти за 11 маршрутом лиш за те, що людина зізналася в тому, що інколи її дратує власна дитина і вона не може впоратися зі своїми почуттями.

я діагнозів не виставляю,я не лікар ,але те що в людини проблеми з психікою видно неозброєним оком.тому рекомендую. звернутись туди ,де їй можуть надати необхідну допомогу

от мені цікаво,ти втішила,підтримала,а які подальші твої дії,як збираєшся допомагати конкретно?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 03 червня 2011, 20:42

я діагнозів не виставляю,я не лікар ,але те що в людини проблеми з психікою видно неозброєним оком.тому рекомендую

прочитай ще раз і задумайся над послідовністю.

гадаю в цитованій тобі фразі, ні від клініки, ні від методів виховання користі буде мало. користь буде завдяки відпочинку.

от мені цікаво,ти втішила,підтримала,а які подальші твої дії,як збираєшся допомагати конкретно?

як уже вийде, так і допомагатиму.
щонайменше постараюся слідкувати за висловлюваннями, щоб не завдати шкоди бодай словом, якщо не виходить допомогти ділом.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 03 червня 2011, 20:54

гра з вогнем написав:як уже вийде, так і допомагатиму.
щонайменше постараюся слідкувати за висловлюваннями, щоб не завдати шкоди бодай словом, якщо не виходить допомогти ділом.

напевно понюхати кави,чи намастити собі щось календулою буде саме те ;-)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 03 червня 2011, 21:08

насмішками душевні рани не загоїш і ма_де не допоможеш.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Психічне здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей