Глобальні оголошення!

Я така затуркана, така затуркана...

Модератор: Галина

Re: я така затуркана, така затуркана...

Повідомлення happymami » 27 грудня 2010, 10:19

Zoryana написав:Потім приходить чоловік, ставить все на плитку і каже, що так буде швидше.

Терпляяячий :lol: :thumbsup: . Якби мій так ставив - я би вже покусала його :lol: :zybu:

А я і ше дехто з форуму забуває фрукти-овочі в супермаркеті важити :lol: :zybu:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Nymydora » 27 грудня 2010, 10:21

я, наприклад :oops:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Ira » 27 грудня 2010, 17:07

І я таким грішу :oops:
А минулого року подруга подзвонила, щоб запросити нас на День народження свого синочка, якому виповнювався рочок. Святкували вони в ресторані, а потім ще йшли на боулінг. Я так хотіла туди потрапити, адже тоді ще толком нікуди і не виходила (маю на увазі на якісь дефіляди) після народження донечки (Та і зараз не часто кудись ходжу, адже ми ще на груді ;-) ). Тому я тоді ретельно планувала гардероб, чоловік відпрошувався з роботи раніше, батьки мали приїхати бавити. Так от вона подзвонила запросити, каже: "Приходьте туди-то в п"ятницю", Я подякува, погодилась і втішилась. В того хлопчика ДН було 19 в четвер, тож я подзвонила привітати, подруга ще спитала, чи ми збираємся прийти, я сказала, що звичайно збираємся (і подумала, чого це вона сьогодні запитує). А в п"ятницю вона подзвонила і спмтала, чому нас не було. Виявилось, що вона казала 19, а мені причулось в п"ятницю :ugeek: :ugeek: :crazy: :stupid: :extesi:
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення Руженка » 27 грудня 2010, 17:23

В мене схожа ситуація була. Але затурканою була не я :zybu: :oops: ))))))))
Запрошую я свою подружку з Києва, на наше весілля, яке мало бути в неділю. Вона дзвонить четвер і шось мені таке розказує, що незнає, що її вдягнути, що в цю неділю якраз піде собі шось шукати... А я КАЖУ........... АЛЬО, ТИ ЧОО В НЕДІЛЮ ВЕСІЛЛЯ!!!!!!!!!!! А вона така.....ЯК???????????? Я ж думала на наступну!!!!! Добре, що все так вийшло!!!!!!!!!!!!!! А то приїхала б вся при параді через тиждень, треба було б ще раз весілля гуляти))))))))))) :) Хоча я б не проти ще раз....але ми тоді були вже на морі.
Руженка Офлайн

Повідомлення Nymydora » 26 січня 2011, 22:47

Міряю малому температуру і розказую казку про теремок, намагаючись при цьому не захропти прямо на дитині (бо вночі спала півтори години):
Іде зайчик, побачив теремок і питає: Хто-хто в теремку живе?...
Іде лисичка, побачила теремок і питає: Хто-хто в теремку живе?
Іде вовчик, побачив теремок і питає: ДО якої магазин працює?..
Дитина прибалділа, напевно ))))
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення TanenRom » 26 січня 2011, 23:37

:zybu:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення happymami » 26 січня 2011, 23:37

Nymydora написав: Іде вовчик, побачив теремок і питає: ДО якої магазин працює?..
Дитина прибалділа, напевно ))))

Юлііін. Як це знайомо)))) Колись теж малій казку про трьох поросят розказувала то часом ловила себе на тому, що я плету вже шось зі свого сна))))))) Нимидорка, тримайся))) В мене мала просто старша, то вже сама виправляє мене і я прокидаюся))))))
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення бережаночка » 27 січня 2011, 00:56

а я так телесика розказую напівсонна
жили були дід і баба,,,-задрімала настя термошить ну мам-я жили були дід і баба...
знов дрімаю
на 3 раз -мам ну скільки можна :zybu:
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення TanenRom » 27 січня 2011, 23:17

:zybu: :zybu: :zybu:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення happymami » 02 лютого 2011, 21:19

:idea: Нині весь день в роботі. Сонна і на своїй волні. Малий ходить кругами "Тітююю, тітююю, тітююю". Я кажу "Ну ходи синку, мама дасть тобі фото" :oops:

:idea: Вчора теж мозги в ауті. Всьо на автопілоті. Прийшла доця з садіка, проситься до сусідки. Якось відправила. Ввечері мала приходить від сусідки в Юрчиковому сведрику. Рукава - по лікті. Довжина. як топік. Кажу. ти шо здуріла? Ти чо мене позориш? Ти нашо його сведр вділа? Мала обіжено "Мама, ти ж сама на мене його вдягнула" :lol: . Згадую, що я мала малому вдіти, але бігали всі по хаті і хто перший під руки попав, того і одягла :ugeek: . То вже мені нагадує мультик про петрика п*яточкіна... Срочно тре вертатися на землю :stupid: .

:idea: Раніше були лише випадки, коли я годуючи за столом Юрчика. могла випадково ложку занесии до рота Софії, або людям, котрі збоку від мене сидять. Тобто автоматом. Але шоб сведра вдягнути і навіть не пам*ятати... :scare: :scare: :scare: :flag: :flag: :flag: :girl_hospital:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Психічне здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість