Глобальні оголошення!

Комплекси

Модератор: Галина

Re: Комплекси

Повідомлення Перлинка » 23 березня 2011, 22:43

Ромашка[img]
Також маю негарні нігті ,ніколи не могла відростити,тому роблю гелеві

на фотці не мої руки, а з гугля ,але виходть так само

Зображення

Зображення

і на ніжках

Зображення
І про дерматити,не знаю яка саме етимологія твого,але я забула про екзему вже другий рік,відколи роблю гелеві нігті,чомусь прослідковую звязок,бо счезла тоді раптово ,хоч я навпаки боялась,щоб гірше не було.

я трішки переживала шо ти не поймеш юмор :oops: ,не ображайся,якшо шо ;-)

А на рахунок зміни гардеробу я серйозно,можна підібрати в іспанських інтернет-магазинах,щоб ти відразу могла придбати,якщо тобі сподобається.

як то буває,хтось має бажання гарно вбиратись,а можливості не має,а тут є можливість,а бажання немає :(
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Руженка » 23 березня 2011, 22:52

Перлинка, а що не так з нігтями??? На фотках супер!!!!!!!Навіть якщо вони не твої, але виходить так само!!!!!!!! Гелеві не гелеві, головне доглянуті і красиві!!!!!!!!!

В мене свої нігті, але раніше теж робила гелеві. Гарно було........ :cry: Хочу ще!!!!!!!!!Але зараз то неголовне ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Руженка Офлайн

Повідомлення Перлинка » 23 березня 2011, 22:52

Ромашка написав:
А в мене не стільки проблем з одягом ,як з тим,щоб навчитися незважати на критику людей в мій бік.

Для того щоб незважати треба бути самовпевненною,для того щоб бути самовпевненною -треба почуватися красивою,щоб почуватися красивою треба до того трішки прикласти зусиль.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 23 березня 2011, 22:55

мені здається головне не закупитися шмотками, а прийняти себе такою як є. полюбити себе і свій стан, свої руки, ноги, вибрики...
полюбити себе навіть з котуляшками у волосі! і тоді оточуючі теж почнуть поважати!

хоча є жінки, яким похід в перукарню і зміна гардеробу додає впевненості. якщо тобі теж додасть - тоді вперед!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 23 березня 2011, 22:56

Руженка написав:Перлинка, а що не так з нігтями???

не знаю :( ,слоїлись
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 23 березня 2011, 23:04

гра з вогнем написав:мені здається головне не закупитися шмотками, а прийняти себе такою як є. полюбити себе і свій стан, свої руки, ноги, вибрики...
полюбити себе навіть з котуляшками у волосі! і тоді оточуючі теж почнуть поважати!

Христя ,ти так говориш ніби то клацнув пальцями і полюбив себе

Або от я вирішила і з сьогоднішнього дня почну себе любити.
А як?якщо,наприклад ,досі з цим були проблеми?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 23 березня 2011, 23:11

починати працювати над собою - це звісно не клацнути пальцями. але варто розібратися, шо в собі нра, шо не нра, чи хочеться це не нра змінити чи це твоя ізюминка і прийняти себе такою як є :)
тому якщо комусь в цьому помагає шопінг, салони краси і т.п. - то дуже добре, але швидш за все - це робота з наслідком, а не з причиною.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Руженка » 23 березня 2011, 23:28

Ой Перлинка знаю таку траблу з нігтями які слояться........Був в мене момент в житті, коли мої власні нігті були довжиною 3 см!!!!!!

Можливо то в тему хвалимося))))))))))) Але я виставлю фотку тут))) Якщо зможете роздивитись, то на фотці мої нігті (були 3 см!!!) Ось так!!!!!

Зображення
Руженка Офлайн

Повідомлення Перлинка » 23 березня 2011, 23:44

гра з вогнем написав:починати працювати над собою - це звісно не клацнути пальцями. але варто розібратися, шо в собі нра, шо не нра, чи хочеться це не нра змінити чи це твоя ізюминка і прийняти себе такою як є :)
тому якщо комусь в цьому помагає шопінг, салони краси і т.п. - то дуже добре, але швидш за все - це робота з наслідком, а не з причиною.

то шо мені в мені не нра це точно не моя ізюминка :lol: :lol: :lol:
прийняти я це можу і не ходити затурканою попід стінку а полюбити-ні

я люблю себе загалом,але аж ніяк не свої недоліки,тому намагаюсь від них позбавлятись,або маскувати по можливості,бо такою мене ніхто не любить крім батьків дітей та чоловіка

Тай й взагалі більше ніхто не любить,якщо говорити в глибокому розумінні цього слова.

При тому що я тепер не парюсь на рах.своєї зовнішності коли не при марафеті -оточуючим від того я більше не подобаюсь.Мене тепер і це не сильно хвилює,але іноді ,коли ти подобаєшся набагато легше вирішуються справи,відкриваються двері і т.д,економляться час і нерви,навіть елементарно в магазині не треба продавцеві доказувати,що ти сплатоспроможна,аби він тобі посміхався і гарно обслужив.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 23 березня 2011, 23:57

якщо чесно мені здається це залежать не від марафету, а від впевненості, котра йде з середини жінки.
тому марафет. який додає впевненості - це тимчасово.
потрібно вчитися бути впевненою в собі і без нього. саме це я називаю прийняти і полюбити себе.

погодься - ж такі люди, які світяться з середини, незалежно від зовнішності та макіяжу. я не говорю про те, що тре одягнутися в лахміття і пустити по собі вошок бігати, бо я себе таку люблю - хай і інші полюблять, я говорю загалом про те, що макіяжі, салони, шопінг - це тимчасове рішення, це маска, під якою приховується все та ж жінка зі своїми страхами, побоюваннями тощо.
потрібно працювати над тим, щоб полюбити себе такою як ти є глибоко в душі, тоді жити стане значно легше.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Психічне здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість