Давно в мене не було казусів, ще як почистила зуби депіляційним кремом незадовго після народження доці
Так от мала сьогодні рецидив затурканості
Встала сьогодні пораньше, щоб помити голову і привести себе в порядок, вичистити манікюр після грядок, щоб на мене люди косо не дивились і не сприймали за бомженя

Треба було зранку потрапити в паспортний стіл, порішати бюрократичні питання і бути схожою на білу людину

Нігті наполіровані, голова помита, треба укласти по-бистрячку. "Льогкім двіженієм рукі" дістаю свою термозащіту оранжевого кольору, без мислі сомнєнія, що це саме вона. Взбалтую, так важко якось взбалтується і наношу на все чистовимите волосся. Гарно розподіляю по волоссі із думкою, чому мій захист білий із зеленим відтінком, але далі на автоматі масую волосся, думаю. яке воно класне і блискуче після ламінування желатином

Починаю сушити, сушу-сушу... сушу-сушу.... сушу-сушу... а блєск такий скажений, як смальцем мащене

Дивлюсь на свій термозахист а це спф50 для малої

Ну шо, в три секунди голова була наново помита, віднайдена в купу пляшечок моя оранжева баночка із термозахистом і дитячий крем від загару схований в іншу тумбу