Глобальні оголошення!

Я така затуркана, така затуркана...

Модератор: Галина

Re: Я така затуркана, така затуркана...

Повідомлення mavpusya » 03 липня 2013, 01:19

Давно в мене не було казусів, ще як почистила зуби депіляційним кремом незадовго після народження доці :crazy:
Так от мала сьогодні рецидив затурканості :scare:

Встала сьогодні пораньше, щоб помити голову і привести себе в порядок, вичистити манікюр після грядок, щоб на мене люди косо не дивились і не сприймали за бомженя :hi: Треба було зранку потрапити в паспортний стіл, порішати бюрократичні питання і бути схожою на білу людину :new: Нігті наполіровані, голова помита, треба укласти по-бистрячку. "Льогкім двіженієм рукі" дістаю свою термозащіту оранжевого кольору, без мислі сомнєнія, що це саме вона. Взбалтую, так важко якось взбалтується і наношу на все чистовимите волосся. Гарно розподіляю по волоссі із думкою, чому мій захист білий із зеленим відтінком, але далі на автоматі масую волосся, думаю. яке воно класне і блискуче після ламінування желатином :hi: Починаю сушити, сушу-сушу... сушу-сушу.... сушу-сушу... а блєск такий скажений, як смальцем мащене :crazy: Дивлюсь на свій термозахист а це спф50 для малої :dash: Ну шо, в три секунди голова була наново помита, віднайдена в купу пляшечок моя оранжева баночка із термозахистом і дитячий крем від загару схований в іншу тумбу :hi:
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Tajga » 04 липня 2013, 17:18

Навіть не очікувала, що і я тут відпишусь. Днями розвішувала випрану білизну, і не пізнала свої трикотажні шорти чорні, які, до речі, ще сама й пошила... :hi: Знали б ви, які тільки в мене в голові не пронеслись версії з приводу тих шортів... :crazy: На старшого завеликі, на чоловіка замалі... Насилу здогадалась!.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення TaniaPicaSSo » 08 липня 2013, 23:59

гра з вогнем написав:я з тим дурним гмейлом сьогодні сама з собою спілкувлася :x :evil: :dash: :dash: :dash:
сама писала листа, на написане відповідала (бо думала шо то мені написали) :dash:

Я теж раз сама з собою переписувалась. То було пару років назад. Роздавали на вулиці безкоштовні стартові пакети і я взяла собі один. Але там не було написано, який там тарифний план. Щоб взнати, скільки коштують дзвінки, я комусь зі знайомих подзвонила. Сказала, що це я, і дзвоню, щоб лише взнати, скільки коштують у мене дзвінки. А ще хотіла взнати, скільки вартують смс, але писати комусь довге нудне смс в стилі "це я, така-то, пишу тобі лише щоб взнати вартість смс" було лінь, і я відправила просто смайлик собі, на свій постійний номер. Але так як я ще пару годин проходила з тою новою сім-карткою, коли я вставила свою постійну картку я справді забула, що відправляла собі те повідомлення, і коли мені прийшло смс зі смайликом, я була дуже заінтригована. І відправила смс у відповідь, щось типу "Привіт! Ти хто?". Але повідомлення про доставку смс так і не надходило, потім я подзвонила на той номер, який був, звісно, поза зоною. Я думала, що то хтось зі знайомих зі мною дражниться. І аж десь через день чи два, коли я вставила ту другу картку в телефон і до мене прийшло повідомлення "Привіт! Ти хто?" до мене раптом дійшло... :dash: :rolf:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Dribchuk » 10 липня 2013, 13:11

Настав і мій час тут відписатися. Сьогодні вийшла з квартири і захлопнула свою малу одну в хаті. А ключів то не взяла :scare: Так перестрашилася, але моя Аня молодчина - я нею горжуся. Сказала їй через двері щоб підставила стільця до дверей і крутила замок, вона мене чемно послухалася і відкрила мені двері. Вже така доросла...... :cray:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Золота Осінь » 10 липня 2013, 13:16

Dribchuk я уявляю твій стан :scare: Добре, що доня така розумничка)
Золота Осінь Офлайн

Повідомлення Dribchuk » 10 липня 2013, 13:19

Золота Осінь руки ще трусяться :scare:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Золота Осінь » 10 липня 2013, 13:22

Dribchuk добре, що все добре. Обніми доню, поцілуй, вона ще втішить тебе)
Золота Осінь Офлайн

Повідомлення nadusha » 10 липня 2013, 15:26

Нас з чоловіком Артем в три роки закрив в тамбурі (спільний коридорчик на дві квартири). Ми міняли лампочку в світильнику. Артем крутився коло нас, а потім побіг в квартиру,захлопнувши двері... Сусіди на морі, ми закриті без ключів, замок високо і відкривався дуже туго... Але Артем - молодець, притягнув табуретку і з тяжкою бідою відкрив замка! Нашій радості не було меж!

А по темі... Я вчора відзначилась: переплутала ліки: мала дати 1мл сиропу від кашлю, а дала 2,5... :dash: (думала що даю протиалергічний сироп...) Було дуже страшно. Дениса - в туалет, палець йому в рот, то вирвав. Ще хоч добре, що вчасно спам"яталась. А спам"яталась, бо облизала дозувальний шприц і відчула не той смак... :crazy:
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення mari » 11 липня 2013, 19:44

Та не думаю що 2 з половиною і 1 то аж вже така різниця, але співчуваю.
О, але туалет-тамбур в мене вже роки не закриваються. Маю досвід:)

колись моя мала гудзики проковтнула- мені хватило на пару років розмов з хірургами.
А потім мала важку форму коклюшу, в 5 ранку її в конюшню тиждень возили. Було різне і вітрянка важка- головне-НЕ ЗДАВАТИСЬ!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення nadusha » 14 квітня 2014, 10:07

Я вчудила... Варила в суботу дітям бульйон, паралельно поскладала в морозилці і знайшла там пакети замороженої зелені. Роздробила ту зелень, куски поскладала в штучку кубики для льоду. Залишки кинула до бульйону. Наливаю дітям обід і до мене доходить, що там була не тільки зелень, а й щавель... :hi: Вийшов в мене зелений бульйон. Діти з"їли без проблем.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Поперед.Далі

Повернутись до Психічне здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей