от і мені сьогодні сюди... почала проявлятись затурканість :( пішла я гуляти з дитиною перед обідом і як виявилося так закривала двері, шо аж забула витягнути ключі. Чоловік дзвонить злий і питає чи мозги ніде свої не лишила... Добре хоть я на сигналізацію поставила, навіть якби хтось і відкрив то код ітак не знає, спрацювала б :oops: а в хаті купа грошей, бо вчора продав машину
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
М-да, уявляю шо я б вислухала, ,,, добре що у вас сигналка і все добре закінчилося ... Я колись тоже забула закрити двері, то тепер мене чоловік по декілька раз перепитує чи закрила двері... Вже аж нервує часом :niger: , особливо коли не пам"ятаєш, вроді закривала, а вот чи закрила хто-зна ....
а я вчора, вже вийшовши з квартири, помітила що в мене ширинка розчиплена ото я б вигляла - зі слінгом , а внизу хз що :oops: сьогодні на вулиці, перелякано, разів зо пять перевіряла :grin:
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його. (Пр.14:1) Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде. (Пр.14:23)
і я затуркана :( двері ніколи не закриваю, але в нас то троха простітєльно. завжди як іду за Андрійком лишаю вхідні відкриті і балкон (для підстраховки).
а затуркана бо мені привижаються якісь чорні тіні, вже надоїли :niger: :niger: :niger: