Глобальні оголошення!

Як не "зриватись" на дитині?

Модератор: Галина

Re: Жаліємось :( 2

Повідомлення Nin4ik » 01 червня 2011, 17:25

моя знайома, після народження другої дитини (першу фактично виростила бабуся, мама займалась захистом, та бабуся для онука і зараз понад усе) постійно лікувалась по лікарнях (у 3 тижні порізали груди, у 2,5 міс - апендецит, потім гастрит, але один лікар сказав, що треба лікувати нерви)
коли малій був рік - з людиною було важко розмовляти, часто здавалось - вона явно не в адекваті (це після півроку лікувань).

Але скоро вона вирішила вийти на роботу - робота викладацька, на ті кілька годин в тиждень приходила няня. Проблема вирішилась. Жінка почуває себе потрібною і мала їй в радість!

Є мами, яким важко в ролі мами. Мабуть їм треба знайти себе де-інде, на той час няню, це досить хороший варіант!

Гість, ви ж не завжди були істеричкою, були ж у вас приємні заняття інтереси. Деякі справи можна відкласти. Психо-емоційне здоров"я ваше, а як наслідок і дитини - важливіше! Удачі вам.

п.с. Я тепер нічому не дивуюсь, я тепер нікого не засуджую, бо не знаю, що може статися зі мною!
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення Shalimar » 01 червня 2011, 18:09

Sawwku написав:ну чому ти намагаєшся одразу відправити ту жінку на Тролейбусну?
може я невиправна, але вірю. що в світі і влюдях залишилося добро. і що не потрібно безапеляційно засуджувати!
може якщо вона виговориться, вийде між люди і їй стане легше?

я не осуждаю
я мыслю трезво
и говорю правду
а не как тут принято "ойй, какие вы все хорошенькие!" "ойй, какие все красивенькие!" "самые-самые!" "самые лучшие!" :mrgreen:

Ты читала ее сообщение? Она сама дает оценку своим действиям
при чем здесь наличие или отсутствие добра и безаппеляционность
Ничего не вижу страшного в том, чтобы попить какое-то успокоительное
Ее не по голове гладить нужно, а дать пару пощечин, чтобы в себя пришла, и перестала себя жалеть, а подумала о ребенке! в первую очередь
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 01 червня 2011, 18:32

Гість, багато жінок проходять через подібні відчуття, дії, поведінку. Адже раптово безхмарна щаслива вагітність з рожевими мрії про материнство розбивається об жорстоку реальність догляду за малюком. В цьому нема досвіду, за дитину відчуваєш неабияку відповідальність, рідко коли хтось допомагає, життя різко змінюється, та ще й гормональний фон змінюється. ти викладаєшся на всю, а дитя плаче. ти його перебираєш в чистеньке, а воно (дитя) какає.
Мама починає себе картати, але насправді ви найкраща мама!!!!!!!!! Насправді то все буденність! Насправді дитинка плаче лиш тому, що це єдиний спосіб для розмови і розказати, що воно хоче.
Це дуже велике досягнення, шо ви пишете сюди, почастіше зустрічайтеся з мамами. беріть коврик, дитинку і йдіть на зустріч. Наварити їсти і поприбирати - зачекає, головне підняти собі настрій, поспілкуватися, дізнатися, що всі час від часу зляться на дітей чи на себе і заодно дізнатися як це долається. Живе спілкування, еогтакти, погляд в очі в 1000 разів важливіші за віртуальні розмови!

Сил вам!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення mala-karta » 01 червня 2011, 19:07

Nin4ik написав:п.с. Я тепер нічому не дивуюсь, я тепер нікого не засуджую, бо не знаю, що може статися зі мною!

золоті слова!
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення krapk@ » 01 червня 2011, 22:54

Nin4ik написав:Але скоро вона вирішила вийти на роботу - робота викладацька, на ті кілька годин в тиждень приходила няня. Проблема вирішилась. Жінка почуває себе потрібною і мала їй в радість!

того і я ходжу на роботу на тих 2-3 години, тоді так скучаю!!!!! А якщо по якійсь причині цілий тиждень нема пар, то теж буває, що малий впісяється то я вже кричу (так знаю підлікувати треба, трохи важкий період пережила в житті, але то вже після відлучки)-або відпочинок кльовий.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення krapk@ » 01 червня 2011, 23:05

а Гостю скажу таке. Зараз чогось трапляється багато жахів з дітками-нізвідки беруться страшні хвороби, які за пару днів забирають життя дитинки. Ти ніколи не була на похороні 9 місячної дівчинки, зовсім чужої тобі, але сльози так душать, що ридаєш і не можеш зупитися?? Може не можна так казати, але в мить коли ти хочеш черговий раз потягнути дитину уяви, що в тебе її забирає Бог, через твоє небажання терпіти якісь її пустощі. Чітко уяви її відсутність у твоєму житті. Тобі захочеться її вдарити? Це важко зробити в ту мить коли люта, вірю, знаю. Я сама недівно потрясла малого, бо щось він там на себе потянув, а я злякалася. Дозволиш раз, це триватиме безкінечно. Молися про дар терпіння. Це я і собі кажу. Вірю, що скоро все минеться, ти навіть не будеш згадувати цей важкий рік.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення mari » 02 червня 2011, 10:02

Гість, для того щоб змінилась твоя поведінка- має статись зміна в сприйнятті і переосмислення.Це міститься тільки в тобі, ініхто за тебе цього не зробить. Ти не зможеш прокинутись зранку і стати вже іншою. Тут в твоєму випадку треба працювати над собою. Для цього треба розбиратись з собою, а поки цього не трапиться і точки над "І" не будуть розставлені- ти час від часу, як воно і є, знову будеш, ймовірно, пробувати ту ж поведінку. Є причини, чому ти так дратуєшся. Ти поки що в них і сама не признаєшся.Це звісно може бути і втома і відповідальність за дитя і і інший ритм життя,і депресія, але іде час...твій...ваш. Якщо вирішиш змінюватись- дай знати (0679998452)
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 02 червня 2011, 10:06

Окрім того, у нас є телефонні волонтери, і якщо ти залишиш телефон- можуть тобі телефонувати і досвідом обмінюватись. :oops:

А ще- багато хто може й в гості до тебе прийти, щоб так сумно тобі не було :dance:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Nin4ik » 02 червня 2011, 10:49

Гість, я згодна з дівчатами, насамперед треба зрозуміти чого тобі не вистачає, можливо, навіть, хтось інший краще зможе це зрозуміти!

І ще одне, коли у мене проблеми, я шукаю, що я роблю або думаю не так, дії інших - це наслідок нашої дії на них (може трохи закручено).

Треба частіше дивитись на ситуацію збоку, буде легше виправити власні помилки.
Я дуже добре бачу, як мої подруги ведуть себе з дітками іноді неадектватно ситуації (у такі моменти розумію в чому мої помилки у спілкуванні з моєю власною дитиною)
Щоб виховувати своє маля, треба спочатку розібратись із малям у собі (усі ми родом з дитинства, може щось не так було у спілкуванні з власною мамою).
Удачі
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення Перлинка » 02 червня 2011, 13:02

Nymydora написав:Якщо ти ніколи не дозволяєш собі зриватися - респект і уважуха :men: Бо я розумію прекрасно, як то є, коли нерви здають і, будучи нормальною людиною, можна накричати на рідне дитинча так, що потім соромно. Всі ж ми люди.

одне діло накричати,трусанути,чи дати пляцка

а коли мама кусає дитину
це не жарти,гість,заради себе та дитини,зверніться будь ласка до кваліфікованих спеціалістів.Вас явно треба лікувати.Якщо ви це визнаєте,то вже буде маленькою перемогою.Дуже шкода Ваше дитя.

Мій тоже недавно накакав на всю кухню ,походив по тому і ще в кімнату на килим приніс,але в мене була абсолютно інша реакція.Це так для роздумів,що то не кінець світу,і головне ваше відношення до проблеми.

А дитина не заважає вам займатись якоюсь улюбленою справою,грати в комп.гру,чи читати ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Психічне здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість