Ой дівчатка, що сьогодні було ))))))
Тема у нас "Я такий затурканий"
Їздили сьогодні вибирати автокрісло. Я нашого тата замучила краш-тестами, синтетичною обшивкою крісел і іншим. Коротше, обїхавши дитячі магазини, нагадалась, що мала-карта писала про автокрісла в епіцентрі. Вмовила мужа поїхати в останнє місце на сьогодні. Поїхали.
Доця, як все, не розуміючи, що ми не вдома і гімнастикою зараз займатись ми не можем, все рівно нею займається. Перекрутила її пару разів, поки татко ходив поміж крісла. А я тільки вичитувала свої роздруковані краш-тести і коментувала негативні відгуки. Продавці постійно намагались підглянути в мої листочки, як я думала. А вони підглядали в мій розстебнутий бюст, а-ля Памела Андерсон, ще й не дуже добре поправленим після годування в дорозі ліфчиком. :oops: Чоловік на те все дивився і виду не подавав. Хлопчина виписав, хвилюючись нам гарантію. Поглядаючи далі на мої краш-тести )))) Ну думаю заховаю їх подалі в сумку. А мужчини і надалі звертають на мене увагу. Ну думаю, виспалась нарешті сьогодні напевно, гарно значить виглядаю ))))) Виходжу вже із магазину, дядько поливає шлангом машину, йому той шланг випав з рук. Ну думаю, певно то я ще вії підвела по бистрячку. Настрій супер. Купили крісло. Той хлопчина притарабанив його під машину, хоч чоловік намагався сам донести. І вже коло машини, я бачу у віддзеркалені скла себе!

Питаю в чоловіка, ти що не бачив. як я по чоловічому магазині ходжу? А він типу, ну я ж звик до цього обзору, мені привично і навіть не подумав, що щось не так!!! :omg: :omg: :omg: Так що коло затурканих мамусь і тати стають затурканими.