Ну я просто нерегулярно хожу, не щодня, такшо не нада не нада тута хіхікати, Нимидорочко батьківна :P :P :P
Та шо шо було... Була Божа воля ;-) :-| . Так си стресло, шо вчора, коли я домовлялася зі студентом про зустріч, то мене хтось як за язик дьоргнув сказати, шо буду не рівно в 15.00, а спізнюся на хвилин 15. Відповідно, в мене 15 хв в запасі було. Ну спізнилася не на 15, а троха більше. Але відмазка залізна - ну я ж попереджала.
Та й не сварили, о теж щасливе співпадіння - студенту ногу заинтували в гіпс якраз (звязки розтягнув) :гуд: . Тобто співпадіння для нього то нещасливе, я за нього переживаю, але той гіпс мені поміг. Бо ми стрічалися в нього вдома а не в офісі. Відповідно до часу не були прив'язані.
Отакі життєві пазли співпадінь.
Ну якшо вже така петрушка. то розкажу ще одне співпадіння. Коли я приїхала на місце (а ще не знала його квартири), то мала подзвонити і сказати шо я вже тут і він мав сказати куди іти. І тут в мене здох тел. Я така як дура підхожу під будинок. і думаю, а в кого ж я питатиму, де такийто і такийто живе :oops: . Аж глип - а він у вікні вже сидить і мене жде. Отакіто пироги нині були для моєї мігренню замученої башки :omg: