Глобальні оголошення!

Відсутність сексу

Модератор: Галина

Скільки часу ви можете утримуватися?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Відсутність сексу

Повідомлення Nymydora » 09 лютого 2011, 23:18

а може фліртанути з кимось в неті?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення mala-karta » 09 лютого 2011, 23:56

Nymydora, по скайпу, чи шо :hhh: ?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Nymydora » 10 лютого 2011, 00:15

та шо, мало того добра - спочатку соцмережі, мотім ася, потім скайп :D :D :D основне - бажання
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Руженка » 10 лютого 2011, 00:21

По неті то звичайно можна, але я не знаю чи кожному це підійде??? Бо переважно в неті хочуть інтиму без стосунків, а я би так не змогла, навіть за відсутності сексу............((((((((((((( :gore:
Руженка Офлайн

Повідомлення Nymydora » 10 лютого 2011, 01:13

та якраз на інтим погоджуватися не обов'язково (та і ну його, такий інтим :mrgreen: ), просто пофліртувати, щось приємне послухати (тобто прочитати :hhh: ), щось приємне комусь сказати... Трохи натяків, трохи відвертостей - гра словами, а емоції задіює.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 10 лютого 2011, 01:41

мешканка написав:Особисто я не думаю, що позначається на здоров"ї. Якби так, то би всі жінки, яиї чоловіки на заробітках-давно б по лікарнях лежали...

Ну про всіх не знаю, а от ті про кого знаю, то реально проблеми мали і їм лікарі (гінекологи і мамологи) казали що потрібне регулярне статеве життя...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення happymami » 10 лютого 2011, 01:49

Natalinda написав:
мешканка написав:Особисто я не думаю, що позначається на здоров"ї. Якби так, то би всі жінки, яиї чоловіки на заробітках-давно б по лікарнях лежали...

Ну про всіх не знаю, а от ті про кого знаю, то реально проблеми мали і їм лікарі (гінекологи і мамологи) казали що потрібне регулярне статеве життя...

думаю, що то індивідуально. Угму. Залежить від темпераменту, від обміну речовин, від способу життя, від того, як всьо було ДО того, як секс став відсчутнім
А ну но ми поголосуємо трошки.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення гра з вогнем » 10 лютого 2011, 02:06

я тіки шо читала про якусь статю, то там теж про сублімацію товкли. типу термінів нема (після яких утримання шкодить здоров'ю), но лучче довше року не субмлімувати. :D
а про мастурбацію.., вроді ніхто не відміняв :D
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення мешканка » 10 лютого 2011, 10:49

Natalinda написав:

Ну то вже кожен вибирає для себе, що йому важливіше...
А от монахині і монахи? Таж ніхто ніде не лікується...То певно, не стільки на фізіологічному рівні ті проблеми... :head:

А ще маю знайомих, які жили "в чистоті" до шлюбу...Майже 30 років і нічо, здорові цілком люди і діти в них зараз здорові.
А от щодо мастурбації при відсутності сексу то, навпаки, читала що то більше шкоди... Бо організм, типу, налаштовується на інтим...а його нема..
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення happymami » 10 лютого 2011, 11:12

гра з вогнем написав:а про мастурбацію.., вроді ніхто не відміняв :D

:girl_hospital: От здохну, мабуть, а на таке не підпишуся :stupid: . Може то я якась закомплексована? А може просто не було ситуацій в житті, щоб так притискало? А може після двох дітей мені вже опше нічо в цій жизні не треба? :D :D :D :oops:

Мешканка, а про монахів ми не можемо стверджувати, може вони й хворіють... Хоча теж маю знайомих, котрим вже поза 30, і навіть ще не пробували, але почуваються чудово. Правда. як на мене, у них проблеми з набиранням ваги. Вірніше, з її перебором... Але то може мені такі попалися знайомі і це чисто співпадіння ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Інтимне здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей