«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка чоботи відпад :omg: Христина - джинси супер,і чого ти на фігуру жалієшся,неперевершена!
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Гра, джинси не дуже видно добре, але моделька в обліпочку, я такі обожнюю, і колір кльовий. Чобітки дуже кльові, мій любимий каблук Перлинка, показуй ще другі.
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
мені важко на свою ногу знайти щось пристойне,а тут ще й не дороге
фасон класичний,не думаю що вийдуть з моди вистачить їх на довго