І я сама прала)))))))))))точніше не сама....машинка..........
Курйоз вийшов ось так.......все хотіла здати в хімчистку.........но...руки не доходили)))))
І тут одного разу проснулась я в 4 год ранку......на роботу було на 9....крутилась, вертілась в ліжку.....через годину таки встала....і стрельнуло мені в голову піти постірати плаття)))))))) Думала застіраю тільки низ плаття(бо лиш там було грязне))))
Почала......набрала в вану води.......замочила низ.......но не тут то було.......плаття відразу набрало стільки води в себе.......(це при тому, що замочила лише низ), ну нічо......почала прати.......не відстірується.........вирішила замочити, і коли прийду з роботи закінчити роботу))))))
ввечері прийшла з роботи. Плаття стало таким важким, що мені підняти було його важко)))))))Я недовго думаючи......вивернула його на ззовні і положила в машинку автомат, поставила делікатний режим і температуру 40 градусів)))))))))) Всі були в шоці, коли взнали

. Плаття коштує 5 тис гривень, розшите бісером, а я його в пралку!!!!!!!!! АЛЕ ПЛАТТЯ СПРАВДІ ВАРТУЄ 5 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ, БО НІЧОГІСЕНЬКО З НИМ НЕ СТАЛОСЯ!!!!!!!!!Відстіралось все!!!!!!!! Плаття в кращому стані!!!!!!!!! Отака то я .........безбашенна буваю)))))))В мене по житті так часто))))))))
Я й шашлики примудрялась на кострику в дома жарити)))))))))) Правда в хату потім 2 дні заходити було важко, все димом смерділо))))))))Зато згадати Є ШО))))