Глобальні оголошення!

Будуар ;)

Модератор: Yummy mummy

Re: Будуар ;)

Повідомлення Ірунця » 01 лютого 2011, 02:19

Ой і я білизною від Мілавіци користуюся. Мені подобається дуже! І для годування білизну брала їхню. Скуповуюсь у Світі зваби, а є ще на Руській магазин з продукцією цієї фірми.
А з українських виробників, як на мене, непогану білизну робить Калина
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення happymami » 01 лютого 2011, 10:07

Ше до вагітностей та під час вагітностей купувала Атлантік і Мілавіцу. Суперові фірми. Трусики Атлантік вже маю 6 рік і всьо ніяк до дир не зношу :zybu: :zybu: :zybu: . Купувала під час першої вагітності на розмір більші, шоб на пузо не тиснули, то продавці ше гарно підібрали і порадили гарні кольори. Купувала на центральному ринку в магазинчику білизни/колготів/купальників, як спуститися зі сходів в сторону насіннєвого павільйону, то великими буквами там писало КОЛГОТИ. Не знаю, чи ще він є.
А Мілавіцу брала в критому Оріоні на точці. Але там троха народу буває багато, то тяжко вибрати.Мілавіца переважно ліфони. Приємна на дотик тканина і натуральна нитка
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення мешканка » 01 лютого 2011, 10:42

а по цінах хто орієнтується? А то я вже давненько хочу собі щось новеньке прикупити, а все не знаю скільки грошей назбирати треба?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Natalinda » 01 лютого 2011, 11:50

Ну для годуваня я собі купувала недорогі по 150 десь. але то минулого року.
Набі Мілавіци був від 300 грн.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Ірунця » 01 лютого 2011, 12:44

мешканка написав:а по цінах хто орієнтується? А то я вже давненько хочу собі щось новеньке прикупити, а все не знаю скільки грошей назбирати треба?

Востаннє купувала гарнесенький ліфончик(кольору сливи) від Мілавіци місяць тому - 120 грн з копійками. Найдорожчий, що брала коштував 205 грн
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Lesya » 01 лютого 2011, 12:58

mala-karta написав:я тут зі своїми ХБ футболками відчуваю себе селом :head: :emphaty:

Нє-а. Село тут я. ;-) В холодну пору року не можу жити без ХБ майок класичного білого кольору з кружевом чи вишивкою по лінії декольте. От як бабця навчила, так і живу. мені маєчку не може замінити ніяка футболка чи топ.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Ірунця » 01 лютого 2011, 13:03

Читала, що в побуті потрібно оточувати себе рожевим кольором. Бо він є кольором затишку та комфорту :)
От і купила собі гарнесенький спальний комплектик рожевого кольору з двома зозульками на футболці. І тішусяааа :aaaaa:
А ще постільну білизну рожевого кольору. І коли прола її перший раз,разом з нею випралася ще чоловікова футболка(біла була), а тепер рожева також :zybu:
Зображення
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення mala-karta » 01 лютого 2011, 14:05

Lesya написав:
mala-karta написав:я тут зі своїми ХБ футболками відчуваю себе селом :head: :emphaty:

Нє-а. Село тут я. ;-) В холодну пору року не можу жити без ХБ майок класичного білого кольору з кружевом чи вишивкою по лінії декольте. От як бабця навчила, так і живу. мені маєчку не може замінити ніяка футболка чи топ.

а моя бабуся ходила в таких довгих майках, ну таких, мало не по коліна

а такі маєчки, як ти - я також люблю

село ми, що тут скажеш :zybu:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Nymydora » 01 лютого 2011, 14:31

ооо, а я думала, що то тільки я така майкова дівчина. :zybu: Осінь і зиму без майки не можу - і обов'язково, щоб заправлялася. Дірьооовня :zybu: :zybu:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення TanenRom » 01 лютого 2011, 17:35

дівчата і я без майки взимку не можу :oops: , але ношу не майки з кружевом, а купила собі ХБ боді - супер - ніде нічого не вилазить і завжди в спину тепло :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Поперед.Далі

Повернутись до Гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість