А я оце надивилась на босоніжки гри, і так сподобались, що сняться мені. А потім думаю, пошукаю свої дівоцькі, знайшла 4 пари, ще навіть не вбиті :oops: Тепер жаба дусить нові купляти, чи купити? :?
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён!
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
а ми , а ми...короче, дала мені подруга завдання найти її коханому пару футболок на гумі, тепера хожу і шукаю :grin: і вот вчора дивлячись в очередной раз мені малий активно тикав рукою, глянула і ахнула) короче купила собі плаття футляр, схоже ба бандажне, а через пару хв після покупки помітила замшеві босоніжки, які так класно на ніжці виглядають))) аа я щаслива)))
другі тоже :omg: ,але перші більше :omg: :omg: :omg:
корсет також кльовий,але я таке не ношу,тому за нього тобі так не заздрю :)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Купила собі нинька сумочку від Дербі. В "Подолянах". Там зараз розпродаж. мав закінчитись вчора, але продовжили на невизначений термін. так що, спішіть, може щось для себе знайдете. Розпродаж діє тільки на кілька видів сумок. Моя коштувала біля 200, купила за 99,99 грн. Довольна, як слон. Зробила собі подарок.