Nymydora » 18 березня 2011, 14:25
у мене купа речей, але ношу далеко не всі - є раз-два вдівані, і не носяться. Звечора міряю - зранку не вдягаю.
Загалом так:
Штани: чотири пари чорних штанів: класичні чорні - під все, класичні під атлас, вузькі, до завправляння в чоботи, розширені від бедра - їх носила років 5, дуже любила, а зараз чогосбь не носяться взагалі.. ОДні світлі в полоску від брючної трійки (тобто штани +камізелька, бо піджак віддала сестрі), дві пари джинсів, одні з яких тільки на літо, бо голубі і дуже сильний кльош. ОДні білі штани спортивного типу, одні кремові, розширені від бедра. То на літо. Ага, і ще капрі чорні, на осінь-зиму.
Кілька спідниць, з улюблених світла лляна з рюшкою, сіра класична, джинсова поза коліно і моя мрія ще зі школи, зреалізована тільки минулого року - джинсова міні. Є ще довгі, які я колись дуже любила, але зараз не ношу.
Плаття: чорний сарафан на блузку, шоколадний сарафан на блузку, трикотажні 2 штуки (сіре і гірчичне), чорно-сіре а ля Тимошенко, ше свекруха подарувала недавно чорне з білим. На літо - типу кімоно, біло-червоний сарафан, і те що після вагітності лишилося, з завищеною талією, але буду ходити, бо воно не спеціально для вагітних ))) Ага, два костюми блузка-спідниця на вихід (один випускний в універі, другий років 3 тому куплений). І ще 2 брючні костюми - літній пісочного клольору і чорний.
пара кофтин, які можна вдягти на роботу і не тільки (кілька чорних з коьровим, біла в смужку, коричнева з коротким рукавом на блузку), 4 гольфи (чорний. білий, фіолетовий, корчиневий), три булзки на довгий рукав- тілесна, біла, рожева, 2 на короткий - жовта, фіолетова (ношу часом на гольфи). ОДна кофтина типу булзки, нарядна. 4 піджаки - білий і чорний джинсові (ношу зараз переважно їх), руди вельветовий і в клітинку на холодну погоду. Кардіган.
Пуховик, плащ, два зимових пальта, 2 осінніх (до колін і коротка розлітайка), куртка з малим гуляти.
Чоботи: 3 пари зимових (одні на шпилярі, купувала на захист,не ношу практично), дві пари осінніх (на низькому і на каблуку), туфлі - спортивні і на каблучку, босоніжки на шнурках - клеєні-переклеєні, але носила і носити буду. Все чорне. Одні босоніжки на шнурках жовті.
Берет, шапка, капелюх, шарф і кілька косинок.
4 сумки - 2 нові, дві старі.
Цей гардеробище складався років з 10, багато улюблених речей нношу не перший і навтіь не другий рік. З нового - два плаття, три блузки, піджак, який віддала сестра і який я ношу дуже часто. Пальто, яке віддала сестра.

Мрії збуваються