Глобальні оголошення!

Хочу собі придбати....

Модератор: Yummy mummy

Re: Хочу собі придбати....

Повідомлення krapk@ » 12 жовтня 2010, 10:27

давно шукаю кофту з ефектом 2 в 1. на ринку бачила по 150. Але ніяка така. Під рукамирозлазиться. Ось дівчина продає ще таку. Може знаєте що за якість?
Зображення
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Перлинка » 31 жовтня 2010, 21:25

А я кілька днів тому придбала собі аж 2 сукні,про які писала на попередній сторінці.Одну з рукавами,другу без рукавів,така задоволена :yahoo: :yahoo: :yahoo: .Зовсім випадково,чесно кажучи не сподівалась,бо давно шукалаТакож BGN ,але синтетичні,бо моя стара була більше бавовняна.Але головне що лежить так як мені треба,бо я не люблю вагітною ходити в балахонах та розліттайках,люблю в обтяжечку :oops:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Ludmila » 01 листопада 2010, 12:58

krapk@, я теж давно шукаю кофту з ефектом 2 в 1. І мені дуже сподобалась фотографія ось тієї блузочки чорно-білої? Ви вже її собі придбали? Підкажіть де, будь-ласка, якщо не секрет! ;)
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення mari » 02 березня 2011, 13:45

ТАК СИЛЬНО Хочу такі, але не за 100 фунтів, як пропонують
Зображення
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення krapk@ » 02 березня 2011, 15:02

Ludmila написав:krapk@, я теж давно шукаю кофту з ефектом 2 в 1. І мені дуже сподобалась фотографія ось тієї блузочки чорно-білої? Ви вже її собі придбали? Підкажіть де, будь-ласка, якщо не секрет! ;)

ні цю я так і не придбала а іншу-сіру
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Перлинка » 19 березня 2011, 02:17

Я сьогодні випадково зайшла в один магазин, а там було таке кльова джинсова сукня ,просто бомба .І маленька на мене,ну як я її натягнула на себе ,але в цицьях вузька,і якщо розстібнути гудзики,то декольте просто безсовісно глибоке.Я коло неї чуть не плакала.Навіть ніде ніколи аналогів не бачила,щоб можна було щось подібне в іншої фірми взяти.

І ше там було стільки бомбезних сумок ,я давно не бачила в одному магазині стільки сумок щоб одночасно забажати і рижу і темно -синю і чору і білу ,взагалі давно клоьвих сумок не бачила,тому ходжу вже третій рік з однією і тією ж ,є ше там десь інші валяються,але я їх не ношу.

Короче шо мені біднесенькій робити :cry: ?Ті сумки від 1100 до 1600 грн.Хочу всі :istereka:

В мене ще така подружка,що не відмовляє від покупок,а навпаки підбиває,каже ,що мені все пасує,а більше нема з ким порадитись :(
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення pan_kotskyy » 19 березня 2011, 02:43

Перлинка написав:В мене ще така подружка,що не відмовляє від покупок,а навпаки підбиває,каже ,що мені все пасує,а більше нема з ким порадитись :(

І в мене така подружка є, як я тебе розумію ;-)
Мавпуся, привіт :dance:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Natalinda » 19 березня 2011, 02:50

Перлинка написав:В мене ще така подружка,що не відмовляє від покупок,а навпаки підбиває,каже ,що мені все пасує,а більше нема з ким порадитись :(

Так Перлинко, сумок я не бачила, але попробую тебе повідмовляти.
От дивися, та рижа сумка, ну нашо вона тобі? До чого носитемеш?...............Ні до цього вона буде не дуже :(
Темно-синя? А не замаленька тобі? Шось ніби малувата трохи :(
Білу ти швидко зашургаєш, шось якість нє очень :(
А чорну ти маєш, ну нашо тобі 2 чорні сумки?

Ну як? Хоч від чогось відговорила ;-)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 19 березня 2011, 11:21

Natalinda написав:Так Перлинко, сумок я не бачила, але попробую тебе повідмовляти.

От дивися, та рижа сумка, ну нашо вона тобі? До чого носитемеш?...............Ні до цього вона буде не дуже :(

в мене волосся риже,якраз до сумки,можу її з чим завгодно носити
Темно-синя? А не замаленька тобі? Шось ніби малувата трохи :(

ги-ги ,вона якраз найбільша зі всіх,і взагалі просто громадна,я дуже лю величезні торби
Білу ти швидко зашургаєш, шось якість нє очень :(

та тому й то хочу їх,бо то всьо шкіра і якість чудова
А чорну ти маєш, ну нашо тобі 2 чорні сумки?

маю,тільки вона мені надоїла вже,хоч подобатись не перестала
Ну як? Хоч від чогось відговорила ;-)

Дякую,Наталочко,думаю над тим ,що продам свою таку http://www.unique-u.biz/base.php?chapte ... ood&id=370 за пів ціни,бо шось я вже нею натішилась .І на дві певно зважусь на місці вже подумаю і виберу
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 19 березня 2011, 13:21

Ото вперта :P То не подруга в тебе така що не відговорює, то ти просто добре знаєш що тобі треба і що пасуватиме ;-)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей