Глобальні оголошення!

А ви носите шкарпетки під сандалями?)

Модератор: Yummy mummy

Re: Балачки: ні про що і про все 7

Повідомлення Nymydora » 07 серпня 2013, 23:10

Я взуваю Денису шкарпетки під босоніжки, щоб пісок не насипався. Та й малий сам не любить без. Тільки в хаті знімає.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення westa » 07 серпня 2013, 23:12

Подивилась на обличчя моделі з поста Гри з вогнем і так мені його жалко стало :sad: :crazy:
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення mamatalka » 07 серпня 2013, 23:17

гра з вогнем написав:мода літо 2013 сандалі з носками))))
| +
Carven
Зображення

Walter Van Beirendonck
Зображення

ше куча була таких пріколів на початку літа. точніше це вже не прікол, а тренд))))

Oh, my God! Чи то я вже така стара, з іншої епохи, чи то світ потроху сходить з розуму... Я такої "високої" моди поки що не розумію. Якби свого часу наші чоловіки так одягалися - до цих пір ходила би в дівках :impossible: Побачила би "хлопа в таких шкарпетах" - обходила би десятою дорогою :crazy:
Того, кого пустив одного разу в душу, просто так вже не проженеш. Там завжди залишається його порожній стілець...
mamatalka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 176 раз.
Подякували: 100 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення pan_kotskyy » 08 серпня 2013, 00:12

да ладно, прикольно ж. чого ж їх обходити? прикольні шкарпети ще не показник абсолютно нічого
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення mamatalka » 08 серпня 2013, 10:54

pan_kotskyy написав:да ладно, прикольно ж. чого ж їх обходити? прикольні шкарпети ще не показник абсолютно нічого

Я й не мала на увазі, що чоловікам, які носять такі шкарпети, чогось бракує. Просто уявила - прийшов знайомитися з моїми батьками мій хлопець в такому вбранні. Присів, штанята підтягнув, а там шкарпети з такими собі "грибочками", кицями та пташечками. І що би я почула потім від своїх батьків? Щонайменше: "Доню, а тобі не здається, що він "трохи дивний"?" Не "доросло" теперішнє старше покоління до такої моди, от і все :pardon:
Того, кого пустив одного разу в душу, просто так вже не проженеш. Там завжди залишається його порожній стілець...
mamatalka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 176 раз.
Подякували: 100 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення Кокетка » 08 серпня 2013, 11:13

мені теж шкода того хлопця, та він як лялька)) надягнули сфоткали дали гроші і відпустили) на то воно і откутюр) щоб ми поражалися фантастичним не поєднуваним речам)
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Кокетка » 08 серпня 2013, 11:17

а мої хлопці як кудись йдем то теж в носочки вдягаю а на вулицю то в шльопках, чи сандалях на босу ногу, но такі брудні приходять, не пойму що роблять, а ці дні то особливо бруднющі, чоловік каже через пилюку , вона прям в повітрі висить бо жара, хлопці потіють вона прилипає :dash: а я то носки навіть під кросівки не вдягаю, хоча по правилам вроді як і мала би, носки люблю зимою носити лиш коли холодно :yes:
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 08 серпня 2013, 11:23

Ну а вона хіба краще виглядає за того хлопця?
| +
Зображення
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Tajga » 08 серпня 2013, 11:39

Кльова тема! Я нашла таке (без перекладу, скузі):
Сочетание носков и сандалий было признано главным недоразумением в гардеробе всех времен. | +
Об этом свидетельствуют результаты опроса, проведенного сетью британских супермаркетов Debenhams. Сколько именно процентов респондентов назвали носки с сандалиями главным модным провалом, не уточняется.
Комментируя результаты опроса, представитель универмагов заявил, что несмотря на то, что не так давно носки и сандалии оказались на модных подиумах (не так давно несколько модных домов, в том числе Christian Dior и Chanel включили этот ансамбль в свои коллекции), людям это сочетание все равно не нравится. "Быть может, они хорошо смотрятся на модном показе, но не в жизни", — заявил он.

Второе место в антитопе заняли мужские ботинки на платформе, а третье — слишком низко спущенные с линии талии штаны. Рейтинг модных недоразумений состоит из десяти пунктов. Полностью десятка выглядит таким образом:

1. Носки с сандалиями
2. Мужские ботинки на платформе
3. Спущенные штаны
4. Велюровые спортивные костюмы
5. Женские шаровары
6. Короткие кофты и футболки
7. Поясные сумочки
8. Спортивные костюмы в стиле 1980-х
9. Бейсболки
10. Объемные резинки для волос.

В 2012 году в Великобритании уже был проведен подобный опрос. Тогда он, однако, касался не "всех времен", а последних 50 лет. Худшим предметом одежды был назван как раз спортивный костюм в стиле ретро.

Зображення :crazy:
А ви кажете "висока мода"...
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення taranjka » 08 серпня 2013, 11:59

мені смішні шкарпетки чоловічі подобаються, але "шкарпетки+сандалі\вєтнамки\шльопанці" :bad: ладно ше малі діти. хоча моїх ніколи не натирало нічо, то я шкарпеток не даю. а після піску ноги серветкою протираю.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість