Любов написав:і ще дорогі креми переважно в скляній баночці, виходить ми значну частину платимо за упаковку, а тут в пластиковій.
Vichy як в скляній так і в пластиковій упаковці за однаковою ціною
ви собі уявіть виробник-заробив ,оптовк десь там в китаї-заробив,перевозчик-заробив ,той хто завіз в україну великою пертією-заробив,той хто продає спайками по 5 шт-заробив
питаннят-яка його собівртість?у кращому випадку якщо не просрочений і не перебиті терміни(якщо вони взагалі вказані на ньому)
я духи по 150- 200 грн не купую,взагалі ніякі не купую бо зараз не користуюсь ,коли знову почну-купуватиму лише за кордоном.
тут навіть в брокарі нема гарантії що не купиш підробку
за браком коштів швидше дійсно б купила щось недороге в ейвоні оріфлеймі фаберлік чи ів-роше (і зараз користуюсь)
бо вони хоч турбуються про свою репутацію,дуже сподіваюсь,а не оце невідомо в якому і з чого в укр.чи китайському підвалі забадяжене
я не вірю що на кремі за 13 грн ,сумнівної якості та невідомого виробника правдиво вказано його склад
крапка кажеш 4 рази на рік користуєшся,для висипки з жахливими наслідками і одного разу достатньо
звісно,може вам пощастить ,чого щиро бажаю і таки пронесе,але навіщо так ризикувати
я не виключаю,що крем дорогої фірми в аптеці можна купити підробний ,але зважте на шанси