Глобальні оголошення!

Косметика: дорога чи дешева?

Модератор: Yummy mummy

Косметика: дорога чи дешева?

Повідомлення Перлинка » 29 грудня 2011, 23:14

ви мене пробачте,але не розумію як можна нанести на лице шось за 13 грн,якщо б не було коштів на щось якісніше,то взагалі б краще не користувалась нічим
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Шукаю 4-х бажаючих купити недорого тональний крем

Повідомлення krapk@ » 30 грудня 2011, 16:47

а я просто читаю що пише на упаковці. Повір буває часто що за 13 і за 130 ідентичні. Звичайно крем я б може і не купила за 13 грн а тоналку-десь колись підмазати прищик на лобі-запросто. Та люба декоративна косметика може бути дешева, бо вона не наноситься щодня, а в жінки її має бути багатенько і різної, а це великі гроші. Нє, ну звичайно якщо ти навіть за хлібом не виходиш без тоналки, то тоді це як крем, який має і зволожити і захистити, тут сто процентів. Особисто я тоналку використоувую 4 рази в рік, пудра в мене дорога і якісна. Нею щодня. Хоча, 1000 раз вже чула що дорогенні креми з аптеки призводять до дикої алергії і т.п.
От вчора купила від оріфлейм туш за 26 грн-вона в 100 раз краще лягає ніж моя попередня (за 140 чи скільки вона там коштувала) і не сипиться і очі від неї теж не сльозяться, чому я була дуже здивавана, бо мої очі мега чутливі.

Та і взагалі зараз всюди підробки, ти не знаєш за що віддаєш 2 чи 3 сотні, а так....намазвся, бач г.. викинув і не жалко :tipok:
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Dolorosa » 30 грудня 2011, 18:01

Перлинка та ладно тобі, більшість користуються середнячком, а ціна дуже примарний показник якості - в Тернополі ліцензійні духи коштують 120-220 грн, мовчу про косметику.
Якщо я не соромлюсь і не боюсь купувати дитячі лашки на ваговому секонді, то чому в інших речах маю так тяжко переживати - ціна ціною, якість всеодно виявиться або ні вже при користуванні.
Крем мене той зацікавив ще колись в магазинчику на базарі, ціна його там була грн 30 чи щось в тому роді, тому й загітувала купувати з гуртовні, дуже хотіла попробувати, що собою являє
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 152 раз.
Подякували: 135 раз.

Повідомлення Любов » 30 грудня 2011, 18:05

і ще дорогі креми переважно в скляній баночці, виходить ми значну частину платимо за упаковку, а тут в пластиковій.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Перлинка » 30 грудня 2011, 19:02

Любов написав:і ще дорогі креми переважно в скляній баночці, виходить ми значну частину платимо за упаковку, а тут в пластиковій.

Vichy як в скляній так і в пластиковій упаковці за однаковою ціною

ви собі уявіть виробник-заробив ,оптовк десь там в китаї-заробив,перевозчик-заробив ,той хто завіз в україну великою пертією-заробив,той хто продає спайками по 5 шт-заробив
питаннят-яка його собівртість?у кращому випадку якщо не просрочений і не перебиті терміни(якщо вони взагалі вказані на ньому)
я духи по 150- 200 грн не купую,взагалі ніякі не купую бо зараз не користуюсь ,коли знову почну-купуватиму лише за кордоном.
тут навіть в брокарі нема гарантії що не купиш підробку

за браком коштів швидше дійсно б купила щось недороге в ейвоні оріфлеймі фаберлік чи ів-роше (і зараз користуюсь)
бо вони хоч турбуються про свою репутацію,дуже сподіваюсь,а не оце невідомо в якому і з чого в укр.чи китайському підвалі забадяжене
я не вірю що на кремі за 13 грн ,сумнівної якості та невідомого виробника правдиво вказано його склад
крапка кажеш 4 рази на рік користуєшся,для висипки з жахливими наслідками і одного разу достатньо
звісно,може вам пощастить ,чого щиро бажаю і таки пронесе,але навіщо так ризикувати :?:
я не виключаю,що крем дорогої фірми в аптеці можна купити підробний ,але зважте на шанси
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dolorosa » 30 грудня 2011, 20:00

Ну та то класно, що купуєш за кордону, я ж до пролетаріату належу - такої можливості нема.

Щодо оріфлейму-ейвону - після кількох мазянь кремом свербить і висипає, а той самий польський бель жардін дешевий користую майже рік і все ок.

А якщо відштовхуватись від думки - нема грошей на якісне, ліпше ніяке, - то можна і зуби перестати чистити, боячись ризикувати з недорогою пастою.

Тобто це все роздуми з приводу, а кожен сам обирає свій рівень ціни і якості. А то такі розмови якісь не коректні стосовно дівчат, котрі крем замовили, прямо вже себе винною чую, що так народ на слизьке звела...
:?
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Перлинка » 31 грудня 2011, 00:34

Dolorosa написав:
А якщо відштовхуватись від думки - нема грошей на якісне, ліпше ніяке, - то можна і зуби перестати чистити, боячись ризикувати з недорогою пастою.

чого це ? зубний порошок ,який коштує копійки чудова альтернатива пасті
навіть коли в мене були скрутні часи і не було грошей я б таке ніколи не купила
недоїла б,ту ж саму шмотку на гумці купила,чи взагалі не купила ,але такево ніколи

долороса не переживайте шо ви когось підбили,то ж не в дитячому садку сп,в кожного своя голова
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення КлубНіка » 31 грудня 2011, 01:17

Перлинка Я непогоджуся зтобою, бо фірма Бела Жардін досить хороша, хоч і не дорога. Я брала малому дитячі кремчики цієї фірми від попрілостей, то він попри те що коштував 11грн, зняв почервоніння з попи за 1 ніч, а ранки після нього вмалого на попі затяглись за 2 дні, а за 4 вже і сліду небуло. Хоча до того я безезультатно мастила дорогущими і хвальоними Бубхенами, Джонсонсами і ще якийсь лікувальнй купувала за 80 з лишнім грн, від якого ще гірше все стало.
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Dolorosa » 31 грудня 2011, 14:27

Перлинка написав:зубний порошок ,який коштує копійки чудова альтернатива пасті

і як давно ти зубним порошком користувалась? в мене є вдома баночка того добра, єдине в чому він добрий - рештки емалі із зубів зідре
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Re: Косметика: дорога чи дешева?

Повідомлення mari » 02 січня 2012, 13:50

А що це за Бель Жардін- не чула??????????Що там є хорошого?

Щодо ладно- не згідна. Що небудь малювати на лиці не буду.
Мій рівень доходу такий що користуюсь в щоденному житті Ів Роше- задоволена, рекомендую.
Згідна з Перлинкою що якщо хоч 1раз нанести на обличчя, а особливо ОЧІ!!! щось неякісне- багато років потім можна лікуватись. Краще в такому разі користуватись домашньою косметикою -багато хороших косметологів роблять свої креми і продають.

Щодо дешевих парфумів- в нас не купую,бо маю таку можливість користуватись справжнім, навіть якщо це буде лише 1 парфум на 2 роки, думаю 600 гривень можна наскладати, так як і сумки Луї Вютон на ношу, рахую це просто знущанням насамперед над собою.

Все має свій статус,якщо не має заробітків на Праду- дійсно без стидань можна носити звичайну сумку і користуватись Ейвоном і прати речі з секонду(деколи вони бувають і нові) і цього не стидатись, що в 100 раз краще як носити і наносити підробки зроблені в Одесі.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей