Глобальні оголошення!

А ви коли малюватись почали?

Модератор: Yummy mummy

А ви коли малюватись почали?

Повідомлення mari » 05 серпня 2011, 11:44

От мене зараз вже цікавить це питання. Ви пам"ятаєте коли вперше розпочали малюватись(макіяж маю на увазі)? І як це робили? І що мама і інші казали?
Бачу, мою доньку це вже дуже цікавить...
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: А ви коли малюватись почали?

Повідомлення oksana.tesliuk » 05 серпня 2011, 11:55

Десь в 10-му класі. Але це мабуть тому, що моя мама не користувалася косметикою і мені казала, що то шкідливо.
А в 16 років вже всі однокласниці повним ходом таке робили, то й мені закортіло.
Хоча я й досі не вмію толком цього робити. Олівець для очей, туш і блиск для губ (зазвичай прозорий) - ото і всьо :oops:
Вже і на майстер-класи ходила, але як побачила скільки то часу займає, а ше коли добре не вмієш... а на роботу на восьму ранку... Але то певно я просто не маю бажання того робити. Бо на півторакілометрову пробіжку кожного ранку час знаходила :)
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Русік » 05 серпня 2011, 12:09

Поки була в школі - максимум туш на вії, і то по святах, + легкий блиск на губи.
Активніше пішло в інституті, але на вечір, не на пари.
Але сучасні дівчата явно мають бажання малюватись значно раніше - моя племінниця в неповних 11 років вважає, що без туші її очі не такі виразні :omg:
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Перлинка » 05 серпня 2011, 12:17

для забавки від коли себе памятаю,а серйозно ,коли йшла гуляти не в двір десь з 12-ти років
війки і губки,кумедно напевно тоді виглядала :lol:

десь в цьому віці мені до рук потрапила величезна косметичка французької дівчинки,яку ніколи не бачила нафарбованою ,вона дозволила там поколупатись
так от ,там замість туші був прозорий гель для для вій та брів,замість помад купа блисків з ледь помітними ягідними ароматами та відтінками , різні легенькі туалетні води,запамятались мені з запахами карамельок та ванілі ,коректор для прищів
переважно все від ів роше
я тоді могла про таке тільки мріяти
зараз з цим вже набагато простіше,головне вважаю задовільнити інтерес,щоб це не було забороненим плодом
не думаю що твоя доця захоче сильно розмальовуватись ,тим більше що серед підлітків це ніколи не віталось
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення georginochka » 05 серпня 2011, 13:01

Я, можна сказати, і досі не малююсь, бо й так гарна :lol: Насправді, впереш нафарбувала вії десь вже після 9-го класу, губи - ще пізніше. А всім решта, там підводками, тоналками, олівцями й тінями, не вмію толком користуватись і до тепер. Хоча вже 25+ і було б добре вміти :lol:
В мене таке ставлення до косметики через сестру. Вона старша майже на 7 років і завжди була для мене авторитетом. Так от, вона майже ніколи не фарбувалась і зараз фарбується, тому й певно внушила мені, що сильно фарбуватись це вульгарно і.т.д. Хоча я розумію, що якщо це робити вміючи, то навіть тонна штукатурки виглядає гарно. А я не вмію, то й не берусь. :)
А якщо дитина цікавиться, то справді головне не ввести те діло в крайнощі. Але ти, Марі, психолог тобі видніше як пояснити ;-)
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення slobodianka » 05 серпня 2011, 13:06

Почала в 9-му класі. Без повного мейку нікуди не виходила, а потім надоїло. Від тоді підмальовуюсь лише тушшю, але бувають часи, що штукатурюсь по повній прогамі, потім проходить :grin:
Маю багато знайомих підлітків-дівчат-всі почали малюватись, але легенький макіяж-туш і блиск.
slobodianka Офлайн

Повідомлення mari » 05 серпня 2011, 13:30

georginochka написав:Але ти, Марі, психолог тобі видніше як пояснити

ТРОХИ ОФФТОП:
О, дякую за віру, але я якби те все знала- то б і не питалась. Думати як в книжках деколи шкідливо, треба знати також і як в і інших реально!
Ну, і я не психолог,хоч маю 180 годин і сертифікат про підвищення кваліфікації для практичних психологів і соц.працівників; маю на увазі що так як психологи повністю освоюють програму 5 річну і вчать дуже багато, то я так багато не знаю, бо я лікар-психотерапевт. Мене раніше вчили патологію у всьому бачити. З навчанням вже конкретного напряму(Позитивна психотерапія по Пезешкіану) тепер бачу і плюс і мінус. :lol: :grin: ;-)

По темі:І знаєш як то часто є. Собі чи своїм важко пояснити.

Крім того, щоб пригадати коли я точно вже починала щось там малюватись- не знаю, здається з 13.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення georginochka » 05 серпня 2011, 13:50

В моєї сестри, тої що не малюється :) , також є дочка майже такого віку як в Марі (їй 9,5), то навіть здається я їй ще раніше купляла якусь дитячу косметику "Маленькая фея" (підозрюю, що то фе, але може є якась якісніша косметика для таких юних панянок,шоб не мастилися втіхаря чим попало ), а сестра дозволяла їй користуватись своїми дорогецькими духами :) Але якогось підвищеного інтересу до розмальовування в неї не спостерігається. Може й через те, що не боронить ніхто. Але то напевно не дуже підходящий приклад, бо вони живуть в селі, а в місті дівчатка якось швидше до того доходять :)
Тепер не поділу, mari, в тебе класна і цікава професія :гуд:
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення krapk@ » 05 серпня 2011, 15:16

а я ледащо навіть тепер лиш вії підведу, і то як на роботу.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення kolibri » 28 серпня 2011, 00:24

почала в 8му класі на великі свята (сестра старша вичла, показувала як правильно то робити :) за що їй велике дякую :roses: )потім поступово все частіше і частіше
після народження малюка трох це діло запустила, а тепер знову намагаюсь незабувати про себе
Бо на першому місці я МАМА а на другому(про яке не варто забувати) ЖІНКА ;-)
Зображення
kolibri Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 78 раз.
Подякували: 80 раз.
Діти: мій маленький синочок

Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість