Глобальні оголошення!

Дефіле, або принцесою можна бути лише на підборах

Модератор: Yummy mummy

Дефіле, або принцесою можна бути лише на підборах

Повідомлення mari » 03 липня 2011, 01:26

Профі по дефіле »вчить, як ходити на підборах
Цю леді в Лондоні називають не інакше як «профі по ходіння на високих підборах». Сара Тонер, колишня балерина, а нині автор професійного курсу підготовки манекенниць для участі в показах Високої Моди, за визначенням володіє досконало технікою дефіле.

Сара вважає, що опанувати цією майстерністю кожній жінці можуть допомогти «маленькі жіночі секрети", якими вона із задоволенням ділиться з нами. Отже, якщо хочете бути на висоті у всіх сенсах, то запам'ятовуйте:

Розносите нові туфлі

Не чекайте, поки Ваші нові туфлі на підборах виявлять свої найгірші якості під час виходу у світ. Завжди краще розносити їх вдома за кілька днів до події, і не менше 2 годин (навіть якщо здається, що вони «м'які як тапочки»). А в день виходу в туфлях варто походити в них вдома ще хвилин 20, щоб вони остаточно «запам'ятали» форму стопи. До речі, правильно розношувати- на носок або товсті панчохи- це дозволить зробити взуття більш еластичним.

«Підвищуйте градус» поступово

Для тих, хто є новачком у мистецтві ходіння на каблуках, або взуває їх дуже рідко, рекомендується діяти за принципом «поступового підйому»: плоска підошва - низький каблучок - середній - високий. Якщо з плоскої підошви відразу переходити на 10-12 сантиметрові шпильки, це може стати справжнім стресом для ніг, вен і хребта.

Якщо ж все Ваша взуття виключно на низькому каблуці, і Вам нема на чому потренуватися, то перед першим дефіле на шпильках спробуйте спеціальну вправу. Для нього знадобиться тільки спинка стільця. Тримаючись за спинку, і не напружуючи стопи, спробуйте максимально піднятися на носочках, і протримаєтеся так, скільки зможете. Однією хвилини цілком достатньо. Потім опуститеся. Повторіть кілька разів.

Якщо цю вправу повторювати щодня, неприємних відчуттів, коли стопу «зводить», можна буде уникнути.

Тримайте спину!

Намагайтеся розгортати ноги і ступні трохи назовні, а не усередину. Це дозволить втягнути сідниці і випрямити спину, що добре не лише для візуального сприйняття, але й для правильної постави. Ви відразу відчуєте, що хода стала більш впевненою, і висота каблуків вже не так сковує рух.

Усі м'язи під контролем

Ходіння на підборах - свого роду фітнес, вправа, яку доводиться робити безперервно. І, як будь-яка вправа, воно може принести користь чи шкоду, - в залежності від техніки виконання.

Дефілюючи на каблуках, необхідно контролювати себе відразу за декількома пунктами:

1) тримати спину прямо;

2) втягувати живіт;

3) не вигинати поперек;

4) не напружувати ноги, триматися за рахунок «м'язового корсету» в області живота.

Саме так Сара вчить ходити манекенниць: жорсткий м'язовий корсет і вільна хода від стегна. Дуже важливо не напружувати коліна, інакше навантаження на них буде дуже велика.

Рухайтеся плавно

Моделі на подіумі нібито ковзають - один крок плавно перетікає в інший, і досконале володіння технікою дефіле нічим не видає висоту каблука.

А що відбувається, коли жінка одягає підбори в звичайному житті? Вона, як правило, починає «цокати», «крокувати», а то й «марширувати» ...

Запам'ятайте: жорсткий карбований крок з гучним стукотом підборів не тільки не естетичний, але і дуже небезпечний для здоров'я. При такому кроці знову ж виникає навантаження на суглоби, що вкрай небажано. Вчіться ходити на шпильках плавно, майже безшумно, невимушено. Для цього ще раз перечитуємо попереднє правило з техніки дефіле.

Звертайте увагу на руки

Розслабляйте руки при ході, не притискайте лікті до тіла. У сучасному житті руки жінки весь час чимось зайняті, і вміння тримати їх м'якими і розслабленими забулося. На високих підборах кисті рук теж стають вище й помітніше. І не потрібно ні напружувати їх, ні залишати «бовтатися».

Купуйте тільки якісне взуття

Якщо можна заощадити на мокасинах або сандалях, то туфлі на підборах неодмінно повинні бути дорогими. Це вже не примха, а необхідна умова для здорової ходи. У таких туфлях каблук стійкий та розташований прямо по центру п'яткової частини, є необхідна підтримка ступні по всій довжині і м'який край в ділянці носка не врізається в ногу (що актуально при високому підйомі).

Доглядайте за ступнями

Високий каблук, навіть при дотриманні всіх вищевикладених порад, все одно є серйозним випробуванням для ступень. Масаж, спа-процедури, тощо у будь-якому випадку не завадять.

Дефілюють не поспішаючи

Квапливе ходіння на каблуках виглядає безглуздо, в той час як неспішне дефіле виглядає елегантно, розкішно і жіночно. Не будьте дамочкою на шпильках і з "авоськами", будьте справжньою принцесою на високих підборах!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Дефіле, або принцесою можна бути лише на підборах

Повідомлення mari » 03 липня 2011, 01:32

А як щодо ваших підборів? Вмієте гарно ходити? Ходите щодня? По вихідних? Лише в гості? Тільки коли їдете на таксі?

Я думаю що не зовсім вмію ходити на підборах. Віддаю перевагу зручному взуттю,так як за день потрапляю в багато різних місць. Але є таке взуття, що дійсно висота підбору не має значення, реально- взув і забув.

А ще, я завжди ношу картину перед очима- жінки в Англії о 7 ранку в метро в балетках, і туфлях на каблуках в прозорому пакеті і ноутбук в сумці на плечі....є Життя- як воно є....

Чесно, коли одягаю каблуки- інколи ношу запасні без каблука туфельки,а може треба буде біля озера пройтись...
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Yummy mummy » 03 липня 2011, 01:47

Я взагалі колись себе не уявляла без каблуків,і то не просто каблучки а каблучища :crazy: (це при мому рості :oops: )..
mari написав:А ще, я завжди ношу картину перед очима- жінки в Англії о 7 ранку в метро в балетках, і туфлях на каблуках в прозорому пакеті і ноутбук в сумці на плечі....є Життя- як воно є....

Але якраз після Лондона,його метро (та й взагалі завжди поспішаєш кудись,щей трафіки- частенько приходилось пішки ходити)перейшла на більш зручне взуття ;-)
Потім вагітність,a зараз синок частенько в слінгу-тому також надаю перевагу зручності...
Але продовжую купляти взуття на шпильках :crazy: ,лежить чекає,коли прийде його час :? ...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Shalimar » 03 липня 2011, 02:13

Yummy mummy написав:Але продовжую купляти взуття на шпильках :crazy: ,лежить чекає,коли прийде його час :? ...

гг :lol: Аналогично!! :grin:
купились туфли.... и пытаеться в задачныку.. куды???!
но не смогла устоять))

mari написав:А як щодо ваших підборів? Вмієте гарно ходити? Ходите щодня? По вихідних? Лише в гості? Тільки коли їдете на таксі?

оооо :beauty:
раньше - предпочтительно классика
всЯ обувь у меня была на высокой шпильке (кроме зимних сапог)) - если каблук был ниже 8 см - икры и ступни начинали болеть
знакомые шутили, "Иру только в спортзале можно увидеть не на каблуках"
Отлично себя ощущала! обуви на ногах не чувствовала! порхала!.... МОЁ
сейчас же....... все без каблука, подошва абсолютно плоская :P
И отвыкла! :istereka:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Melisa » 03 липня 2011, 08:35

mari написав:А як щодо ваших підборів? Вмієте гарно ходити? Ходите щодня? По вихідних? Лише в гості? Тільки коли їдете на таксі?

Не вмію, але стараюсь. Дуже рідко взуваю взуття на підборах, бо мене від нього ноги болять, страшенно. Взуваюсь в таке взуття лиш тоді, коли йду в гості, або просто на прогулянку з чоловіком (це коли ще дитини не було). Тепер же за малою часто приходиться бігати (як і більшості мамусь), тому надаю перевагу плоскій підошві. Хоч від неї теж ноги болять не менше.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення мешканка » 03 липня 2011, 09:09

А мені вже доведеться забути про підбори...Хіба дуже-дуже зрідка буду вдягати. :( :cry: В мене після вагітностей такий страшний варикоз по ногах, що й без підборів страшно.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 03 липня 2011, 10:59

я люблю ,але зараз напевно виглядаю як дамочка на шпильках і з авоськами (хоч насправді без них) :grin:
тоже почала носити з собою запасні шльопки без каблука
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення ЗІрка » 03 липня 2011, 12:45

тільки для особливих випадків. шпильки взагалі маю одні єдині за все життя... вдягаю раз на рік в прямому розумінні (десь на весілля чи зустріч однокласників)
я з малого віку прихильниця зручного і добротного кежуал, на пласкій підошві а бо устойчивий невеликий каблук
приблизно так
Зображення
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення oksana.tesliuk » 03 липня 2011, 16:50

В 20 років - джинси, кросівки і рюкзак за спиною. А коли бачила жінку на шпильках, то казал, шо вона дурепа остання, шо так себе мордує. В 30 - перейшла на костюми, спідниці-олівці і вилізла на каблуки. Сподобалося неймовірно - почуваєшся ну прямо каралєвой :dance: Але як дізналася, що вагітна, то відразу злізла на зручний квадратний низький каблук. Ше полюбляю зараз балетки, але від них ноги болять більше, ніж від 10-сантиметрової шпильки :(
Але як скину свої зайві 10 кг і вийду на роботу, то обов'язково повернуся до своїх улюблених туфельок і босоніжок на каблучках :dance:
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Lesya » 03 липня 2011, 17:03

Shalimar написав:купились туфли.... и пытаеться в задачныку.. куды???!
но не смогла устоять))

Це як про мене сказано. :lol:
Хоч в принципі, високих підборів колись не носила взагалі. Перші шпильки були на випускний. Це взагалі було перше взуття з підборами вище 3 см. :oops:
В універі мала ще одні шпильки - в театр, в ресторан, в гості... Інші каблуки, які купляла, навіть не носячи віддавала сестрі.
А тепер хочеться бути жінкою. Тому іноді взуваю.
Часом думаю, що я шопоголік - купляю речі не тоді, коли мені треба, а те, що сподобалось. А потім сідаю коло шафи, дивлюсь на покупку і думаю, коли і куди це можна взути-вдягнути?
Туфлі, які взула вчора на лекцію чекали на свій перший вихід з гардеробної майже 2 роки.

Взуття стараюсь купляти якісне і шкіряне. Тоді від нього не смердить фарбою і клеєм, каблуки стійкі і нозі комфортно. Можна не просто йти в справах, а дефілювати і почуватися королевою :beauty: . І думки про те, як би скоріше додому і ноги в холодну воду - не турбують.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей