Shalimar, Крапка нічого про домашні умови не писала.Хоч його можна вдома мати. Коштує всього 300 гр. Моя думка- Вдома в косметологію не варто гратись. Навіть в Дарсонваль.Це ж процедури для короткого лікувального курсу, навіщо шкірі до них привикати? Це не засіб щоденного використання. Як і рідкий азот, який теж можна купити і на дому собі робити :mrgreen: і т.і.
Щодо новинок апаратів в косметології- їх є багато і різних можливостей і різновидів. Краще це питати в салоні куди ходете. Там і порекомендують.
Як на мене краще вже ,я кщо таке сильне бажання на дому лікуватись, з профілактичною метою Біоптрон придбати. Він і інших функцій багато має.І вдома його застосування душе широке. Але різко відрізняється в ціні від Дарсонвалю.
krapk@ написав:Таким апаратом лікують і варикозне розширення вен і болі в спині і удари, обмороження, навіть герпес
Це ще не чула щоб хтось тільки Дарсонвалем вилікував.
В мене подруга має Дарсонваль- купила, покористувалась рік і лежить. Все рівно ходить до косметолога.
А щодо вугрів- вони потім знову виникають. Причини-шлунково-кишковий тракт, гормони, гінекологія. То від одного Дарсонвалю ситуація точно не сильно покращає.