Глобальні оголошення!

Небажане волосся. Що робити?

Модератор: Yummy mummy

Небажане волосся. Що робити?

Повідомлення pepi » 22 грудня 2010, 23:52

мешканка написав:Скажіть, як найкраще боротись із небажаним волоссям? В наслідок гормональних змін в мене почали рости темні волосинки на шиї (під бородою). Наразі, я їх вищипую..але задумуюсь над тим, чи не "знебарвити їх".. Якщо б це допомогло-то яким чином це можна зробити?

Моя коліжанка робила процедуру ( здається лазерну ) , по декілька сеансів треба було проходити цей курс , правда коштує це не дешево , але волося на обличі вже не росте , а якщо і виростає то дуже тоненьке і де не де . А її начальниця , то робила повністю на все тіло ( ноги, під пашками і область бікіні ) то їй якщо я не помиляюсь обійшлось усе десь в районі 3-тис.грн.Каутьдівки що трішки неприємно- поколює . Я запитаю де, і як воно точно називається . Я й сама собі вже думаю також зробити , бо ці вусика надоїли .
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Як боротися з небажаним волоссям?

Повідомлення Shalimar » 23 грудня 2010, 15:01

я создавала тему.. Можете рассмотреть вариант квантовой эпиляции :roses:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Re: небажане волосся

Повідомлення Саша » 23 грудня 2010, 19:34

а в мене на руках є і таке що добре видно і темне. Знебарвлювати, чи всоком краще???

Lesya написав:Хороше питання про наболілу проблему багатьох (мене це теж мучить).

З того що знаю, можу сказати - це гормони бісяться. Чи допоможе втручання ззовні - гарантії вам не дасть ніхто. Хоча пробувати можна і іноді навіть варто, ми ж себе любимо.
Так от, є фарбування, епіляція і плюнути на все :lol: (останній варіант мені радила гінеколог). Якщо це вусики, фарбування може їх прекрасно сховати, це ж можна зробити з руками.
Щодо лазерної епіляції, то її роблять в кількох тернопільських салонах краси, процедуру треба буде пройти кілька разів, і тоді, залежно від гормонів, волоски або зникнуть, або будуть рости собі далі, щоправда значно тонші і менш помітні.
Саша Офлайн

Re: небажане волосся

Повідомлення lerumpochka » 24 грудня 2010, 01:25

mari написав:АГА, але часто ще може бути пігментація,і лазар тільки на темне і тверде волосся діє? тобто можуть бути і гроші на вітер. Що про це знаєте Іванна?

так так, діє ЛИШЕ на чорне і тверде. в мене подруга тим займається вже роками... лазерну все одно повторює періодично і там така заморока... то тільки реклама класна :(

десь читала шо можна перекисем водню знебарвити. тре пробувати...
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Re: Небажане волосся. Що робити?

Повідомлення Melisa » 24 грудня 2010, 19:05

я ПРОБУВАЛА, нічо не помогло, все літо мучилась з тим перекиснем, а толку ніякого.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Nymydora » 24 грудня 2010, 22:43

а у мене теж вусики :mrgreen: Раніше я регулярно видаляла їх кремом для депіляції, а тепер ГВ і кажуть, що не можна... І шо дєлать? :scare: Решту непотрібного волосся просто збриваю, а літом буду епілювати своїм Брауном (зимою в такій екзекуції не бачу потреби).
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Marta » 25 грудня 2010, 01:34

А воскова епіляція?
Якщо вусики- то можна воском одним махом?..Хоча в мене також є, але я не чіпаю, хоча може й попробувати?...
Marta Офлайн

Повідомлення мешканка » 25 грудня 2010, 10:18

та я зі "звичайним" волоссям (ноги, пахви) даю собі раду станком. Але от ті пару чорних волосків на підборідді, які вперто ростуть чорними -мене так мучить...можна, звісно, вищипувати постійно...але, наразі, буду перикиссю пробувати. (кажуть, то має бути значно міцніший розчин, ніж в аптеках продають...але де його взяти?)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення lerumpochka » 31 грудня 2010, 15:51

мешканка написав:та я зі "звичайним" волоссям (ноги, пахви) даю собі раду станком. Але от ті пару чорних волосків на підборідді, які вперто ростуть чорними -мене так мучить...можна, звісно, вищипувати постійно...але, наразі, буду перикиссю пробувати. (кажуть, то має бути значно міцніший розчин, ніж в аптеках продають...але де його взяти?)

міцніший можна, якщо купити і розчинити таблетки гідропериту (не знаю чи зара теке добро продається, але коли я була мала, то мама таким волосся висвітлювала :zybu: і я знею на пару) там можна ого яку концентрацію забацати
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Повідомлення krasunja » 15 березня 2011, 11:23

Я ходила на лазерну і воскову епіляцію. Лазерну робила над губою і хотіла позбутися полоски нижче пупка. Так от, над губою позбулася але там в мене було пару штук - правда була десь на трьох процедурах, кожна десь по 50 грн, за ті три волосинки. А от на животі була може разів 5 кожна процедура десь 100-150 грн але там діло гірше... Лазер і справді бачить тільки чорне і грубе волосся і вбиває його і на тому місці більше не виростає, але в мене виявляється чудо волося, воно в корені світле і поступово темніє і лазер його не бачить. Але я думаю що лазерну епіляції варто спробувати в якості боротьби з ростом небажаного волосся, процедура не здешевих і не з приємним. Кожна припайка лазером дуже подібна до уколу, так що як що ви кривитесь від одного укору то уявіть що вам їх даватимуть один за одним штук 10... Але люди якось це терплять, навіть коли роблять на ногах - там же певне 100 уколів треба отримати!!! :scare:
А воскову епіляцію роблю завжди перед морем в зоні бікіні, бо в мене там може бути подразнення як мене страшено нервує і не подобається. Тому щоб тиждень бути гарною і не закомплексованою теж роблю дуже "приємну" процедуру. Очі на лоб вилазять але терплю! :scare:
Про те в мене є подружка яка регулярно це діло робить - раз в місяць чи раз в два, ото має жінка силу валі!!! :clapping:
Зображення
krasunja Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 94 раз.

Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість