Глобальні оголошення!

Догляд за обличчям: що і за чим

Модератор: Yummy mummy

Re: Догляд за обличчям: що і за чим

Повідомлення taranjka » 08 березня 2013, 12:12

я зацінила мило ручної роботи (те шо з нуля) - тепер тільки ним вмиваюся)) в мене ще таке, що з однієї сторони вівсянка - то як скрабик)) а запах - :love: :love:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Natalinda » 09 березня 2013, 17:53

а мені сушить дууже шкіру те що ручної роботи(((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення taranjka » 09 березня 2013, 18:34

раніше мала якесь, але зварене на натуральній основі - теж сушило, хоча в мене і не суха шкіра :confused: , а це мені казали без основ, приготовлено "з нуля". може то самонавіювання, але тоді воно діє :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення TYulia » 04 липня 2013, 08:41

дівчатка, підкажіть, що робити з лицем! Прищі лізуть і лізуть, :cry: не знаю що робити. Чи то через ГВ, чи через що не знаю. Але так масово почалась та біда десь через 2 місяці після народження малого. По тілу ніде нема, от тільки на лиці. В мене то до того схильність завжди була, але я раніше думала, що то може чи від сололкого, шоколаду, жареного, але тепер я нічого того не їм, а ситуація ще гірша. Раніше ще з школи практично користувалась Зинеритом, але зараз трохи боюсь якусь хімію використовувати, щоб в молочко вона не попала.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення mavpusya » 04 липня 2013, 10:40

В мене таке почалося, після припинення годування. Бачу, що пішов гормональний збій і організм ще ніяк не прилаштується до безгодувального життя. Пока спасаюсь масками із куркумою і сметаною. Але в мене чуть жовтіє лице, то роблю, коли не треба на парад виходити. Вся гадость швиденько ховається. І ще кілька разів в тиждень пю на тощак теплу воду із ложкою лимонного соку і чайною меду, десь вичитала, що гарно чистить кишечник.
Ще можна вмиватись гідрофільним маслом, якщо прищі вугревого походження, то пори гарно чиститимуться і меньше буде запалень. В нас тут у темі десь був опис як пілінгувати лице дитячим милом і хлористим кальцієм, щось таке, полистай вище. Також гарно оновлює обличчя. менше всяких гадостей після нього. Ага, забула, ще я зранку протираю лице кубиком льоду із міцнозавареним шалфеєм. Борюсь, як можу, за красу і молодість :crazy:
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення taranjka » 04 липня 2013, 12:25

в мене те саме, обидва рази після народження бебіків, а цього разу вже під час вагітності :crazy: я ще роблю маску з голубої глини і картоплі - добре, бо з нею можна ходити, а то лежати нерухомо мені проблема. правда діти плачуть, щоб мама помилася :ha:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення eney » 04 липня 2013, 14:24

Тут певно гормони шалять, і лице обкидає. Пошукай підходящі маски для очищення пор, наприклад баляга з перекиссю(правда лице червоніє, і таке враження що в кожну клітинку 1000 голок засунуто, також не можна використовувати часто, я особисто роблю перед місячними 2 рази і тільки наніч, то всі внуртішні прищі перестають боліти а ті що видно засихають на ура), маски з глини(підсушують), помідорів і вівсянки(шкіра як шовк стає), протирати льодом з календулою, коли трішки прищі пройдуть скрабувати(добавляти цукор чи сіль морську і легенько втирати). Зволожувати термальною водичкою, чи провіреним кремом що не забиває пори.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення irinka » 04 липня 2013, 14:55

eney написав:наприклад баляга

Що таке баляга? :=): Як змішувати, які пропорції?
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення mavpusya » 04 липня 2013, 15:52

З бадягою не рекомендую жартувати. В мене після неї шрами на обличчі. Хіба би якийсь хороший косметолог розказав. як точно користуватись :help:
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення eney » 04 липня 2013, 22:07

Оля виправила мене - бадяга. В аптеці продається порошок косметичний, я купувала геть мілкий (як мука) і грубший. Розмішую з гелем "бадяга" і перекисю до густої кашки, наношу на чисте лице дуже легко і ніжно по масажних лініях проходжусь і тримаю 10-15 хв. маска ця дуже болісна, лице червоне ще десь 12-16 годин, але так як в мене по 3-5 глибоких внутрішніх прищів щомісяця, то я вибираю менще зло, терплю тих пару годин(до лиця реально торкнутись дуже боляче) а не 2 тижні болючі горбики. Має протипокази, в неті про бадягу пише дуже багато. Для мене головний її плюс швидкий результат. З мілкими акне можна боротись більш мягкими масками. Он вчора читала що дріжджі класно для лиця, я поки для волосся їх використовувала.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей