Глобальні оголошення!

Догляд за обличчям: що і за чим

Модератор: Yummy mummy

Re: Догляд за обличчям: що і за чим

Повідомлення flower » 04 січня 2013, 14:39

тінями елф довольна, але теж бракує праймера. купила тональний максфактор, нічо такий. в льольки замовила теж тональний, пудру і крем з німеччини, то чекаю. туш взяла з оріфлейму в сестри тимчасово на свята покористуватись, собі треба купити але в Тернопіль не знаю коли поїду. Ще не знаю яку, я в пошуках своєї ідеальної, знаю лиш точно, що щіточка має бути резинова обов язково.
дивлюсь ви так всі креми скуповуєте з равликів, з якого віку ними можна користуватись?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення гра з вогнем » 04 січня 2013, 17:39

то ми о накатній скуповуємо :hi:
я чітала шо й в 20 користуються
у них нема ничого ніби з вікових компонентів
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення krapk@ » 04 січня 2013, 19:35

дівчата переписку ведіть у viewtopic.php?f=89&t=4298&start=50
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення eco » 15 січня 2013, 17:45

Раджу всім хто не може користуватись тоніками,(у мене, наприклад, після них відчуття важкості чи липкості на обличчі) спробувати Трояндову водичку-штука дуже класна, освіжає, і запалення знімає і зменшує мімічні зморшки :)
Екотовари-це не данина моді, а необхідність!!!
eco Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 20 раз.

Повідомлення flower » 15 січня 2013, 21:35

Трояндова водичка то від Царства ароматів? А де продають цю фірму? В аптеках? я ще ніде не бачила і не знаю як виглядає.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Shalimar » 15 січня 2013, 22:28

Флауер там не только розовая вода а много разных тоников у ЦА, есть в Тернополе в ЦУМе две точки, а пожно и самому прямо с сайта заказать! и на почте наложенным платежом забрать) Я так делала. Посмотри их веб-сайт!
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Natalinda » 16 січня 2013, 02:33

О я колись ту водичку мала, мені теж подобалося
непомню вже де купувала
якраз тонік на викінчені
eco де там вас шукати в місті?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mari » 16 січня 2013, 03:35

Маска: мед, лимон, рослинне масло, сіль. За бажанням - улюблене ароматичне масло (відразу розведіть його в невеликій кількості молока або масла). Нічого надприродного))). Ще добре б ароматичні свічки і приємну розслаблюючу музику - щоб година вийшла дійсно чарівною.

Мед злегка підігрійте (можна над полум'ям свічки або по-простому, на батареї чи в МХП)), щоб він став рідким, змішайте з лимонним соком 1:1. Це буде маска для обличчя (а також шиї і декольте, так що робіть відразу багато. У кожному разі це дуже смачно, так що навіть якщо залишиться, не пропаде). Для тіла зробіть скраб з рослинної олії і солі (змішайте до стану пасти). І відріжте від залишків лимона пару скибочок.

Увімкніть музику, запаліть свічки набирайте гарячу воду, щоб ванна кімната наповнилася паром - шкіра відразу розігріється і краще сприйме всі засоби. Потім розбавити холодною, як любите).

Поки набирається вода, натріть все тіло скрабом, на обличчя, шию, декольте і руки нанесіть маску, а лікті змастіть скибочкою лимона. Потім перевірте температуру води), і можна занурюватися у ванну. У воду можна додати приготоване ароматичну олію, а можна нічого не додавати, у вас і так вийде ванна з сіллю)).

Розслабтеся хвилин на 10-15. У відстеженні часу дуже допомагає музика - не треба дивитися на годинник, можна просто зорієнтуватися за кількістю прозвучали мелодій. Потім можна змити з себе все те, що ще якимось дивом втрималося на шкірі, в тому числі і маску з обличчя, спустити трохи води, включити сильним напором душ і зробити собі гідромасаж. Так ви наїлися не тільки блаженством, але й бадьорістю, якої вистачить на всі свята.

Дуже добре не витиратися відразу ж, а висохнути на повітрі.

Секретики:
Якщо у вас є звичка пити чай з пакетиків, два пакетики (заварених) покладіть в холодильник, потім закрийте очі і покладіть на них пакетики чаю з холодильника. Чай має здатність скорочувати кровоносні судини і таким чином позбавляє від набряклості. Поки лежите, 3 хвилини помасажуйте мізинці на обох руках - це повертає блиск очам.
Олія м'яти перцевої прекрасно допомагає відновити бадьорість. Просто капніть її на серветку і покладіть поруч з собою, поки будете відпочивати з чаєм на очах).

А для вмивання приготуйте воду навпіл з молоком. Добре б залишити на обличчі до висихання (потім можете ще раз обполоснути вже водою).

Ви ж все одно будете лежати хоч би 20 хвилин - з чаєм, вдихаючи аромат м'яти? Обов'язково підкладіть щось під ноги, щоб вони виявилися вищими, ніж голова.

Інколи потрібна додаткова енергія. Але де її взяти?
Крок 1 - контрастний душ.
Включаємо спочатку теплу воду - секунд на 30, потім буквально на 5 секунд перемикаємо на холодну (не обов'язково крижану, просто холоднішу). Зробіть такі зміни 4-5 разів, потім розітріть тіло жорстким рушником і намажте кремом для тіла або маслом.
Ви відчуєте такий прилив сил, що захочеться звернути гори.
Але ми на цьому не зупинимося і підемо далі.
Крок 2 - точковий масаж. Вся зона перед вухом. Масажуйте її вказівними пальцями знизу вгору .
Крок 3 - обов'язковим пунктом програми буде нанесення маски
Крок 4 - зробіть епіляцію, якщо це необхідно.
Крок 5 - подивіться на свої руки. Якщо вас все влаштовує - переходьте до наступного кроку. А взагалі, бажано було б підпиляти нігті і покрити їх лаком. Якщо ви ніколи не користуєтеся лаком, зробіть виняток хоча б для новорічних свят і нанесіть легкий світлий лак.
Крок 6 - зачіска. Сподіваюся, ви регулярно доглядаєте за волоссям і їх стан вас радує. використовуйте свій звичайний шампунь і маску для волосся.
Крок 7 - настрій і усмішка та основне- ВПЕВНЕНІСТЬ В СОБІ!!!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Marichka » 16 січня 2013, 14:36

Я якраз з тих,що ніяких тоніків не признаю.Люблю,коли в мене лице помите водою з милом-бо користуюсь тональним кремом.І туш люблю,щоб добре була змита.Наніч використовую зволожуючий крем,якщо не забуду
Трояндову водичку теж би купила.Де є в Тернополі і яка ціна?
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Tetjana » 18 січня 2013, 21:16

Я стараюся користуватися натур-продуктами, тобто природними і не надто замислуватими засобами (люблю так, щоб швидко і без складних рецептів :hi: ) . Наприклад: оливкова олія+вітамін А - як маска, або навіть замість крему, гуща кави дрібного помолу - скраб для обличчя, а під настрій - і для усього тіла, мед+лимонний сік у рівних пропорціях - дівчата, ліпшої живильної маски годі й шукати!!! яєчний білок+кілька капель перекису - супер освітлююча і підтягуюча мвска для обличчя, а влітку роблю маски із полуниці (головне чоловікові на очі не показуватися :scare: ), огірка, навіть із кавуна - супер шкіра!!! Вмиваюся вранці травами (відвар шавлії або ромашки) - раджу всім - дуууже класне обличчя...
Tetjana Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість