Глобальні оголошення!

Худнемо

Модератор: Yummy mummy

Re: Худнемо

Повідомлення Alisa » 26 лютого 2014, 11:10

Milichka написав:Аліса, давай ще Джилиан Майклс "стройная фигура за 30 дней"

Я й так на фітнес хожу 3 рази на тиждень. Тут можу себе похвалити й поставити собі величезний плюс.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Касівочка » 28 лютого 2014, 14:41

А я вже 4 день завдяки milichka :rose: на системі "-60", і результат "на ліцо" - мінус 3кг. :dance: Початкова вага 63, вже 60. Хочеться 53) Мені не важко, так як після 18-ї до 23:30-24:00 голоду не відчуваю. Як на мене, це навіть не дієта, а правильний спосіб харчування, думаю і надалі його притримуватись. Правда поки трохи незвично картоплю і макарони вживати без м'яса та риби, а з овочами. Або ж саме м'ясо з овочами (окрім картоплі), але думаю з часом звикну. Тепер варю або овочеві супи, або суп на м'ясі і без картоплі (добре шо чоловіка поки нема, а то він би мене саму з'їв :-D, для нього картопля без м'яса це не їжа) До 12-ї їм все, що хочу (сьогодні зелений чай з лимоном, шматочок чорного шоколаду 57% і шматочок піци), вчора на сніданок був шматочок тортика з чаєм. На обід зготувала овочі з гречкою в горщечках, на вечерю залила творожне желе з нежирним кефіром, ківі та апельсином. :morning:. Milichka, ти звідкись рецептики береш, чи сама придумуєш меню? Бо я ще поки вникаю у всі нюанси, що можна з чим, а шо ніззя))
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення Sms » 28 лютого 2014, 14:54

Касівочка написав:А я вже 4 день завдяки milichka :rose: на системі "-60", і результат "на ліцо" - мінус 3кг.

мушу тебе розчарувати. Це пішла зайва вода, а не надмірна вага :hi: Одне застілля чи недотримання системи 2-3 дні і вони повернуться. Система дуже хороша, я на ній зкинула 15 кг за 4 місяці. Зараз також її дотримуюсь, однак ще займаюсь спортом тричі на тиждень, бо м'язи ніякі. Треба в тонус приводити тіло.

До-речі, займаюся у фітнес хаусі, що на Стуса 9. Займаюся в тренера Людмили. Боже, що вона з нами робить... Я вихожу мокра з тренування від голови, до трусів. Але мені подобається. В нас є заборона на зважування і міряння об'ємів, так як це курт експрес на 1,5 місяці. От 1 квітня скажу результати. Вдома щодня на 5 хвилин вправи силові. В залі кардіо з силовими. Всім рекомендую. :rose:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Касівочка » 28 лютого 2014, 15:16

Sms написав:Це пішла зайва вода, а не надмірна вага

Ти мене не розчарувала, так як перекрасно розумію, що пішло виключення з раціону солі, цукру, плюс зелений чай не затримує в організмі воду (раніше пила лише чорний), але я рада, що дізналась про цей спосіб. Додатково я займаюсь зранку і ввечері вдома по відеоуроках, так як малих немає на кого лишати, щоб йти на аеробіку чи в спортзал, але думаю щоб підтягнути тіло мені і того вистачить. Значить треба уникати таких застіль, або хоча б їсти на них те, що дозволено (якщо знаєте наперед, що там все заправлено купленим майонезом, будуть чіпси, сухарики, пиво та інша гадость, то приносите свій салат, заправлений системним майонезом чи оливковою олією з лимонним соком, тащите бутилочку сухого червоного вина і розважаєтесь як ні в чому не бувало. Ще один варіант - підсаджуєте всю компанію на "-60" :mamba: і не допускаєте недотримання системи) ::Р: Зрозуміло, що жир за 4 дні нікуди не дінеться, але якщо продовжувати і не зриватись (а якщо і зірватись, то далі продовжувати), то з часом піде і жир, хоча треба настроїтись, що надалі таких шалених результатів звісно що не буде, норма - це взагалі втрата 1 кілограма на тиждень. Тоді і шкіра не обвисатиме та не втрачатиме пружність, і організм не буде "триматись" і "трястись" за ті кілограми, як це часто буває, коли на вагах немає навіть -100грам.
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення Milichka » 28 лютого 2014, 16:02

Квасівочка, походи по офіційному форумі системи, там дуже багато інфо + рецепти на обід і вечерю, можеш запитувати що не розумієш - розкладуть все по поличках.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Я не видумую рецепти, у мене їжа проста, вчора на обід - гречка з паровими котлетами +салат з капусти, сьогодні горохове пюре з підтушеною цибулею.В день голоду не відчуваю зовсім, правда, роблю собі два сніданки: 6,30-7 - кава з бутрбродом, 10-10,30 сніданок.

З вечерею дальше біда(((( - їсти хочу так що капець)))))), в ночі просинаюсь ( ми на ГВ) і таке відчуття голоду :scare: . На форумі мені написали, що 150 г творогу на вечерю мало, а я більше 100 не можу зїсти за один прийом. Єдине спасіння мяско)))), з ним голоду немає, тепер буду вечеряти тільки ним))). Хоча мясо без овочів мені не лізе, але так вже краще. Ну, і надіюсь з часом організм привикне після 18--00 не їсти))))

У мене -1кг)))

Sms написав:
Касівочка написав: В нас є заборона на зважування і міряння об'ємів, так як це курт експрес на 1,5 місяці.

а чому забороняють? Я тільки прокинусь зразу біжу до ваги і сантиметрової стрічки))))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Milichka » 29 березня 2014, 10:15

Дівчата-худаючі, як ваші справи?

Я уже побачила на вазі цифру до якої йшла)))))- 4 кг, 4 см в таліїї і 3 см в бедрах :dance:

Усім кого лякали мої голодні))))) пости, пишу - за тиждень привикаєш і голоду не відчуваєш. А взагалі система дуууже хороша, всім-всім рекомендую.

Ну, і Джіліан Майклс :love: , при чому, що я дуже лінива до фізкультури, перший тиждень - думала, що помру)))), а тепер, прям, прилив енергії відчуваю, тіло підтягнулось, целюліту не видно))) З понеділка буду новий її курс розпочинати
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення TanenRom » 30 березня 2014, 02:12

а я взяла в оренду орбітрек - довольна як слон,бо займаюмь коли є час, дуже часто бігаю коли донечка вже спить. але ще дотримуюсь трішки дієти - в моєму випадку відмовилась від солодкого, бо їла його кілограмами. результотом задоволена - 6 кг за 1,5 місяці, по об"ємах потрібно буде змірятись.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Shalimar » 31 березня 2014, 04:47

мясо и хлебо-булочные изделия - зло!
))))))))))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення mari » 31 березня 2014, 07:59

Milichka написав:Ну, і Джіліан Майклс

ви в інтернеті знайшли і дома займаєтесь?

Хороша тема, стимулює...
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Milichka » 31 березня 2014, 08:23

mari написав:
Milichka написав:Ну, і Джіліан Майклс

ви в інтернеті знайшли і дома займаєтесь?

Хороша тема, стимулює...

Марі, а чого до мене на ви? ))))))

Займаюсь дома, заняття приблизно 30 хв, курс розбитий на 3 рівні по 10 днів

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Че раджу почитати відгуки неті і подивитись фото - ще більше стимулює))))))
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість