Касівочка » 17 лютого 2012, 21:19
Нещодавно, вкотре переглядаючи відеотренування для схуднень, і підбираючи підходящі і потрібні мені вправи, натрапила на дуже мудрі слова тренера по фітнесу Ляйсан Утяшевої, якою я захоплююсь, і які просто вбились мені в голову, і САМЕ ЦІ СЛОВА змушують мене щоранку і щовечора робити фізичні вправи, вони були для мене своєрідним копняком )))
Ці слова я трішки переробила для себе, і получився такий - собі невеличкий автотренінг, який, можливо, також когось змусить замислитись, і звучить він приблизно так: "Скоро літо, жара, пляжний сезон, захочеться вибратись кудись ближче до води, і мені полюбе доведеться вдіти купальник. З собою на природу я електричні ваги НЕ потащу, НЕ встану там на них і НЕ скажу всім: дивіться, а я важу 50 кг!!!!!!!!., бо всі будуть дивитися на твій зовнішній вигляд, на те, чи не висить в тебе живіт, чи нема в тебе целюліту, чи накачені в тебе ноги і сідниці, і пофігу їм, скільки ти важиш!!!"
Я до двох вагітностей важила 48 кг. Після першої малої - 58 кг. Тоді швиденько завагітніла вдруге, і так як ще не встигла скинути достатню вагу після першої дитини, то після других пологів вже важила 70 кг ((( Зараз важу знову 58, тихенько мрію про 50, але чоловік хоче, щоб його жонушка мала 55, не менше ))) Доречі, в мене ще один потужний стимул - чоловік за кордоном, приїде не скоро, і відразу будуть помітні зміни, бо ж не кожен день бачимось. Коли він їхав - я важила 63, тобто вже 5 кг. за місяць є!
Що ще хочу сказати: дівчата, однією дієтою ви нічого не доб'єтесь, а якщо і схуднете - то потім ще більше наберете - організм не обманеш.. Від дієти у вас не з'явиться прес, струнка талія, гарна попа. Над всім цим потрібно працювати і ще раз працювати, дуже сильно захотіти бути здоровою і стрункою мамою, і спалювати більше калорій, ніж отримуєш!!! Недарма тренери говорять, що хороша фігура - це або спадковість, або результат тривалих тренувань! ))
П.С. Про грейпфрути і ківі - від них дійсно худнуть, але потім заробляють язви і підвищують кислотність. Свекруха моєї сестри 2 тижні, день в день на ніч їла лише грейпфрути і ківі, скинула 6 кг і в результаті накупляла купу ліків на 300 грн. Побачивши її, я цих змін, чесно кажучи, не помітила.
Тому висновок один - краще вже тренуватись і набирати якісну м'язеву вагу, спалюючи жир, аніж худнути і ходити потім з дряблою обвислою шкірою..