Глобальні оголошення!

Худнемо

Модератор: Yummy mummy

Re: Балачки: ні про що і про все 4

Повідомлення irinka » 17 лютого 2012, 14:55

Yummy mummy написав:Я напевно вже ніколи не влізу в свій "довагітний" одяг :'-( ....

Yummy mummy не переймайся, так... влізеш, коли перестанеш годувати ^-)
Yummy mummy написав:ну тільки з солодким нічього зробити не можу 8-.
тільки з цим треба боротися і буде все ок ;-)
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Re: Худнемо

Повідомлення irinka » 17 лютого 2012, 19:53

Я після свят набрала пару лишніх кг, на особливих дієтах не хочу сидіти, бо після них дуже швидко знов набирається та сама вага, просто стараюся не їсти мучного і солодкого, ще качаю прес, просто так для себе, (бо вже скоро кістки почнуть зростатися :lol: ) чай-каву пю без цукру вже десь 6 років.
Зображення

irinka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Касівочка » 17 лютого 2012, 21:19

Нещодавно, вкотре переглядаючи відеотренування для схуднень, і підбираючи підходящі і потрібні мені вправи, натрапила на дуже мудрі слова тренера по фітнесу Ляйсан Утяшевої, якою я захоплююсь, і які просто вбились мені в голову, і САМЕ ЦІ СЛОВА змушують мене щоранку і щовечора робити фізичні вправи, вони були для мене своєрідним копняком )))

Ці слова я трішки переробила для себе, і получився такий - собі невеличкий автотренінг, який, можливо, також когось змусить замислитись, і звучить він приблизно так: "Скоро літо, жара, пляжний сезон, захочеться вибратись кудись ближче до води, і мені полюбе доведеться вдіти купальник. З собою на природу я електричні ваги НЕ потащу, НЕ встану там на них і НЕ скажу всім: дивіться, а я важу 50 кг!!!!!!!!., бо всі будуть дивитися на твій зовнішній вигляд, на те, чи не висить в тебе живіт, чи нема в тебе целюліту, чи накачені в тебе ноги і сідниці, і пофігу їм, скільки ти важиш!!!"

Я до двох вагітностей важила 48 кг. Після першої малої - 58 кг. Тоді швиденько завагітніла вдруге, і так як ще не встигла скинути достатню вагу після першої дитини, то після других пологів вже важила 70 кг ((( Зараз важу знову 58, тихенько мрію про 50, але чоловік хоче, щоб його жонушка мала 55, не менше ))) Доречі, в мене ще один потужний стимул - чоловік за кордоном, приїде не скоро, і відразу будуть помітні зміни, бо ж не кожен день бачимось. Коли він їхав - я важила 63, тобто вже 5 кг. за місяць є!
Що ще хочу сказати: дівчата, однією дієтою ви нічого не доб'єтесь, а якщо і схуднете - то потім ще більше наберете - організм не обманеш.. Від дієти у вас не з'явиться прес, струнка талія, гарна попа. Над всім цим потрібно працювати і ще раз працювати, дуже сильно захотіти бути здоровою і стрункою мамою, і спалювати більше калорій, ніж отримуєш!!! Недарма тренери говорять, що хороша фігура - це або спадковість, або результат тривалих тренувань! ))
П.С. Про грейпфрути і ківі - від них дійсно худнуть, але потім заробляють язви і підвищують кислотність. Свекруха моєї сестри 2 тижні, день в день на ніч їла лише грейпфрути і ківі, скинула 6 кг і в результаті накупляла купу ліків на 300 грн. Побачивши її, я цих змін, чесно кажучи, не помітила.
Тому висновок один - краще вже тренуватись і набирати якісну м'язеву вагу, спалюючи жир, аніж худнути і ходити потім з дряблою обвислою шкірою..
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення eney » 17 лютого 2012, 21:27

Касівочка, ти так написала, що мені захтілось дістати каремат і зробити зарядку)))
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Касівочка » 17 лютого 2012, 21:39

Давай, вперед! Бо ж перед самим сном не бажано! Я роблю десь за 2-3 години до сну, в навушниках під енергійну музичку, коли вже малих повложую, шоб ніхто не заважав ))
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення олеся » 17 лютого 2012, 22:30

Я пробувала кефірну дієту: день лише нежирний кефір, день звичайна їжа... Але в той день коли не їм голова часто болить, тому трошки почекаю, коли потепліє (прочитала що в період морозу протипоказано сидіти на дієтах). Ще кручу металевий обруч з шипами по 30-60хв ввечері, але щось мені не дуже то допомагає...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення irinka » 17 лютого 2012, 22:37

олеся написав:кручу металевий обруч з шипами по 30-60хв ввечері, але щось мені не дуже то допомагає...

В мене теж є обруч, то я його крутила лише до вагітності. А зараз чомусь перестала :-/ треба знов себе заставляти...
Зображення

irinka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 18 лютого 2012, 08:51

Я з Касівочкою згідна на 1000%.
Можна бути легкою і дряблою, а можна важити більше, і мати чудове тіло, завдяки підкачаному тілу.

Хоча, в підкачаних дівчат фігура в звичайному одязі виглядає важкувато.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Касівочка » 18 лютого 2012, 11:47

Alisa написав:Хоча, в підкачаних дівчат фігура в звичайному одязі виглядає важкувато.

Ну, це вже в добре підкачених так виглядає :-D А якщо мова йде про схуднення, то неможливо одночасно худнути і при цьому нарощувати великі м'язи, бо це два протилежні процеси (хоча при схудненні ви і так будете активно тренуватись, відповідно, ваші м'язи однозначно стануть кращими) - можна просто розвивати рельєф м'язів і їхню витривалість )) Але ж наша мета - не бути "качком", "бабою-грім" :ррррр:, яка бере жим лежачи 100 кг., а мати струнке тіло з витонченими лініями , з підтягнутими м'язами і красивою пружною шкірою, тобто потрібно у всьому знати міру, в тому числі і у тренуваннях ))
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення олеся » 18 лютого 2012, 23:20

А я схудла на 4.5кг за півтора тижня :ура: ще б 5 так само скинути :-Х

День кефір не жирний а на другий день нормальна їжа (звичайно без фанатизму типу купи мучного, солодкого і так далі я не зловживала цими продуктами). і так по черзі, я витримала не довго бо з тиском ще з вагітності проблеми голова часто болить. а пише в неті що можна місяць-два. Я зробила собі трошки перерву, але мабуть знов почну поки окрилена результатом...

А ще кручу обруч, але то вага від нього не падає, а хіба живіт збивається, в мене після родів "мішок" висить, щось не можу його позбутись ніяк...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей