Глобальні оголошення!

Худнемо

Модератор: Yummy mummy

Re: Худнемо

Повідомлення ксюша 12 » 13 листопада 2013, 16:05

а де ви купуєте висівки,бо я щось ніде небачу,чи незнаю де шукати?
За улыбку ребенка - отдашь все на свете, Пусть в мире, счастливыми будут Все Дети!!!
ксюша 12 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 172 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення flower » 13 листопада 2013, 16:53

Купила в Сільпо в Подолянах. Там зразу біля хліба стелахі, де пластівці всякі і висівки є. В мене фірми Нордік.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення ксюша 12 » 13 листопада 2013, 17:03

Дякую!подивлюся
За улыбку ребенка - отдашь все на свете, Пусть в мире, счастливыми будут Все Дети!!!
ксюша 12 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 172 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення flower » 13 листопада 2013, 17:13

Dribchuk написав:flower ти які висівки купила? пшеничні чи вівсяні? я вівсяних ніде знайти не можу :dash:

Напевно пшеничні. Які побачила такі і взяла, в мому "селі" і того не найти.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Kskz » 13 листопада 2013, 18:40

Dribchuk написав:flower ти які висівки купила? пшеничні чи вівсяні? я вівсяних ніде знайти не можу :dash:

Я брала вівсяні висівки від Нордіка, в Сільпо (Подоляни).
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 429 раз.
Подякували: 264 раз.
Діти: Дві дівчинки

Повідомлення flower » 13 листопада 2013, 19:28

глянула, то і мої вівсяні від Нордіка :wink:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Галина » 13 листопада 2013, 20:44

Lesya29 написав:Скиньте сайт!!

В нас Маріанна сп робить з того сайту ось тут viewtopic.php?f=95&t=8270
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення inna6787 » 17 листопада 2013, 01:35

Маленькі хитрощі на кожен день:

- Обов'язково з'їдай всі зернятка від яблук. У зернятках одного яблука міститься денна норма йоду. Він загальмовує позиви до їжі .
- Відчуття голоду притупляє такий самомасаж : кілька хвилин натискай подушечкою середнього пальця на точку між верхньою губою і носом.
- Півсклянки відвару свіжої петрушки змусять забути про їжу на дві години . Аналогічною дією володіє прополасківаніе рота м'ятної водою : пучок м'яти на склянку води.
-Дуже добре обманюють апетит настій плодів інжиру і слив. Півкілограма залити 3 літрами води , варити , поки рідина не упарітся до 2,5 л . Пити по півсклянки до їжі разом з фруктами.
- Якщо перед прийомом їжі випити склянку томатного соку або мінеральної води , порції , необхідні для угамування голоду , скоротяться на третину.
- Не менш , ніж на годину допомагає забути про їжу така вправа : встати перед відкритою кватиркою , ноги - на ширині плечей , руки - в небо , над головою , і зробити 10 дуже глибоких вдихів.
- Лютий ворог апетиту - часник. Розітри три часточки часнику і залий склянкою кип'яченої води кімнатної температури. Через добу настій готовий. Приймати по столовій ложці перед сном. Можна просто проковтувати один зубчик часнику в день , не розжовуючи . Він забере всі хвороботворні мікроби і допоможе впоратися з невгамовним апетитом.
- Якщо дуже хочеться їсти , сжуй ложечку знежиреного сухого молока.
- Ніколи не відмовляйся від сніданку . Саме він розбурхує систему обміну речовин і сприяє згорянню жирів. Дуже корисно їсти на сніданок вівсяні пластівці : вони повільно перетравлюються , і відчуття ситості довго не покидатиме . Злаки багаті вітаміном В, який запобігає відкладенню жиру в органах і затримку води в організмі.
- На вечерю варто з'їсти овочі з шматком м'яса або риби . Вміщені в м'ясі амінокислоти під час сну активізують гормони , що спалюють жир. Риба ж багата кальцієм , який найкраще засвоюється саме ввечері . Недавні експерименти показали , що нестача кальцію в організмі сприяє відкладенню жирів.
- Стоячи більше влізе. Ніколи не їж стоячи.
- Розжовувати їжу повільно і ретельно.
- Вставай за столу з відчуттям легкого недоїдання. Невелика прогулянка після їжі , нехай навіть десятихвилинна , додасть почуття ситості.
inna6787 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Два хлопчики: Назарчик (21.12.2009)
Ерік (15.06.2012)

Повідомлення LsP » 12 лютого 2014, 15:10

я минулого року добряче схудла на бонському супчику+зайняття спортом)
LsP Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 238 раз.
Подякували: 237 раз.
Діти: Три красунечки :)

Повідомлення irinka » 12 лютого 2014, 23:28

Поради дієтолога

| +
1 . Вже скільки говорили світові, що 2 літри води в день - це необхідний мінімум для дорослої людини.

2 . У раціоні допускається алкоголь , але тільки один келих червоного сухого вина.

3 . Для м'якої активації травного тракту після пробудження , рекомендується натщесерце випивати 1 стакан води. Після усіх ранкових процедур , через 30 хвилин допускається сніданок.

4 . Перед їжею , прийміть за правило пити воду за півгодини. Їжу не запивати . Після їжі - пити не раніше , ніж через 40 хвилин.

5 . Заплануйте свій раціон на 5-6 разове харчування на протязі дня (тим самим організм не буде входити в режим економії і накопичувати енергію у вигляді жиру).

6 . Останній прийом їжі має бути за 3 години до сну. Пити воду допускається в будь-який час .

7 . Виробіть звичку пити чай і кава без цукру , також і без будь-яких добавок.

8 . Споживайте картопля не частіше , ніж 2 рази на тиждень. І тільки у відварному або запеченому вигляді.

9 . Виноград і банани - одні з найбільш калорійних продуктів , тому обмеж себе , нехай вони почекають того моменту , коли ти схуднеш . Рекомендації ті ж , як і по картоплі : не частіше 2 рази на тиждень.

10 . Розвантажувальний день без шкоди фігурі можна проводити 1 раз на тиждень.

11 . Активність серцево -судинної системи максимальна до 18 години , відповідно, це дуже вдалий час для тренувань.

12 . Завжди пам'ятай про спорт . Легка зарядка вранці і ввечері. Ці заходи " розженуть " обмін речовин. Завжди є можливість або побігати або розтягнутися.

13 . Ідеальний час для спорту - з 17.00 до 20.00. Див пункт 11 .

14 . Сніданок - найважливіший етап дня , ніколи не пропускай його !

15 . На обід добре підійдуть супи , бульйони , салати , відварне нежирне м'ясо , овочі , фрукти.

16 . На полуденок добре підійде : йогурт , салат , кефір , відварене нежирне м'ясо , овочі.

17 . На вечерю добре підійде : легкий салат , сир , йогурт або трохи тушкованих овочів.

18 . Фрукти краще їсти в першій половині дня.

19 . Про смажені страви не згадуємо і викидаємо всі рецепти .

20 . Салати заправляй сметаною або натуральним йогуртом. Ну або маслом. Майонез в смітник .

21 . Забудь про напівфабрикати ; фастфуд , насіння, горішки солоні , чіпси і все в цьому роді. Солодку воду не можна , якщо хочеш схуднути. З солодощів допустимо невеликий шматочок чорного бажано гіркого шоколаду і то в першій половині дня.

22 . У жирному і борошняному тримайся заходи, якщо їх повністю виключити з раціону , ти будеш нервової та в постійній депресії , що призведе до нервового зриву !

23 . Їж маленькими порціями. Один прийом їжі не більше 200 гр. , Але 5-6 разів на день.

24 . Заведи маленьку тарілочку собі і їж чайною ложкою . Перший час буде важко, 7 днів точно , а потім шлунок зменшиться і будеш менше їсти взагалі.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість