Глобальні оголошення!

Розкажіть шо ви купували з Ельфи

Модератор: Yummy mummy

Re: Розкажіть шо ви купували з Ельфи

Повідомлення ksana » 19 лютого 2015, 00:49

Я користуюся взимку ось цим зволожуючим кремом з алоє
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
.
Я ним задоволена.
Також користувалася мінеральною маскою та гель-пілінгом із серії Cucumber Balance Control Dr. Sante. Шкіра лиця після користування стала гладшою, пори зменшилися. відчуття свіжості після вмивання.
ksana Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Повідомлення erinaceus » 19 лютого 2015, 01:27

ksana І мені ця маска подобається.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Sms » 22 лютого 2015, 11:50

Брала
ось такий скраб для тіла. Він БОМБОВИЙ!!!
Ще брала бальзам для губ, воскові полоски. Воскові полоски не дуже, бальзам приємний!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Галина » 22 лютого 2015, 13:00

Постійно користуюся такими шампуньками, бальзамами і масками:

Дуже задоволена.
Завжди беру такий крем для рук, а також маску і скраб тієї ж серії:

Ось таку штучку брала:

Дуже класний аромат :love:
Ось таку штуку брала, мені сподобалося
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Оксанютка » 22 лютого 2015, 18:50

Я вчора собі купила цілу серію для проблемної шкіри:очищування, тонік, крем.Можу сказати, що після першого ж використання видно ефект:звужуються пори, вирівнюється тон. :dance:
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення Мая » 10 червня 2015, 15:19

ksana написав:Я користуюся взимку ось цим зволожуючим кремом з алоє Прихований текст.
Я ним задоволена.
Також користувалася мінеральною маскою та гель-пілінгом із серії Cucumber Balance Control Dr. Sante. Шкіра лиця після користування стала гладшою, пори зменшилися. відчуття свіжості після вмивання.

Я з цієї серії брала пінку для вмивання. Скрізь написано Без SLS, парабенів і т.д., з усіх боків! А ось в складі чорним по білому писалось Содіум Лаурил Сульфат і інша типова хімія!!! При тому що на 1 см нижче що 0% SLS. Жесть! І сміх і гріх! :crazy: Хоча пінка виявилась дуже приємною, добре очищує, економна, дешева і не сушить шкіру. А коли пішла за другим флакончиком в той же магазин де і купувала попередню, виявилось що вийшла вже нова партія, в складі якої стерли SLS :crazy: Вважаю що це величезний обман клієнтів! А якщо у когось алергія? А реакції можуть бути такими, що можна кілька неділь провести в лікарні! До того ж це засіб для обличчя! :ireful: Я навіть фото зробила обох флаконів! На всяк випадок :yes:
Хоч пінка мені і підійшла і нічого страшного не трапилось, я б радила краще придивлятись до їх продукції і бути обережними!
Мая Офлайн

Привіт, а ось і я!

поцілована Богом (1)
Дякував (ла): 4 раз.
Подякували: 17 раз.
Діти: В очікуванні:)

Повідомлення erinaceus » 04 серпня 2015, 13:07

Бачила в Брокарі шампуні і бальзами Ельфа. Великі банки по 150грн. Видно випустили лінію преміум сегменту.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Мая » 03 вересня 2015, 10:34

erinaceus написав:Бачила в Брокарі шампуні і бальзами Ельфа. Великі банки по 150грн. Видно випустили лінію преміум сегменту.

Цікаво, шо ж вони там набадяжили :crazy: за 150 грн то! Адже навіть більш-менш натуральні шампуні коштують дорожче
Мая Офлайн

Привіт, а ось і я!

поцілована Богом (1)
Дякував (ла): 4 раз.
Подякували: 17 раз.
Діти: В очікуванні:)

Повідомлення xtremeshammy » 24 січня 2025, 20:20

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 02 лютого 2025, 18:52

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Поперед.

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей