Мій каже що і так добре. Але я відчуваю дискомфорт, ніби лишнього не багато, але відчувається. Я худша маю більше сили, витриваліша, а з лишніми кг починаю здавати позиції...
мені не комфортно. я звикла до себе інакшої і з меншим животом :( я вже думаю шо лікар який після пологів мені сказав шо бандаж фігня і я йому повірила - був сильно не правий
кароч. я думаю шо коли я народжувала я важила стіки ж скільки важу зараз. так шо худати є куди.
Я бандаж не носила ні першого ні другого разу, але першого разу живота не було, а зараз трохи є, то тепер жалію, що не носила. Треба прес качати... Якби чоловік підганяв, то може і робила б щось, а так йому і так підходить, то й стимул не сильний...
мені не каже, але часом якісь такі каковиркасті фразки бувають. та я як одіта то мені по барабану, а от в купальнику дивитись на себе не можу, всюди лишнє є, а я колись думала шо я груба і шось в себе хотіла. дурна була, а от тепер дійсно є на шо нарікати.
я собі позавчора купила спортивні штани (3 пари ) і спортивний ліфчик куплю кросівки чи шось таке, ше тре подумати буду ходити гуляти або бігати вправи всякі робити...
дівчата, я прес робила пару місяців підряд. по 100 з чимось разів через день. живіт підтянувся. але нікуди не ушов. я вже десь писала. в мх чи шо, шо навіть випячувати став :( і це все після пологів :( як перестала робити вернувся як і був.
а раніше я могла робити прес, могла не робити. живота не було
Наталя може я туплю, я не можу точно сказати. бо всі пишуть по різному. навіть офіційні сайти. але шось там типу внутрішні органи зміщуються і бандаж допомагає встати їм на місце. якшо не носити вони собі лишаться в тому положені як були :( можуть нижче бути можуть трошки зміститися і тому змінюється фігура.
ше бандаж тримає поставу. не знаю кому як. але в мене висльно постава змінилася через постійне носіння на руках дитини. з неправильною поставою ніколи не позбутися живота :(
А я на вас дивлюся і думаю, шо ви в себе хочете))) Я то розумію і знаю що чкинь я тоже пару кг, то вилядала б значно краще))) Але знаючи що мені треба хіба вообше не їсти і то не певний період часу а весь час, то якось і не хочеться))) Я і так мало шо їм))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Ну я тоже на істину не претендую, посто чоловік який вчив анатомію, мязи і фізичні навантаження і все таке каже шо бандаж і прес - то дві різні речі))) Цікаво було б знати правду
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос