mavpusya написав:А навіщо тобі штукатурка на кожен день? І чому сиплеться, можливо не якісна косметика? Я за деякий час перед нанесенням серйозного макіяжу, роблю скатку для обличчя. То все гарно лягає і не відпадає... Не зовсім зрозуміла твою проблемку, розясни
ні - сипеться штукатурка - це я мала на увазі, щоб не багато. Що зробити з шкірою, щоб вона виглядала гарно але природньо і легенько бо на кожен день.
Мушу кожен день очі підводити - бо вії рідкі і очі зовсім не виразні. А як на мене - якщо очі підведені, то тоді кидається і шкіра (особливо якщо вона не вельми приваблива, от як у мене). все таки тій шкірі вже за 30 - плямочки, порочки, шкурочки.
А загалом з макіяжем на шкіру в мене великий пробіл. Н-д, не знаю що таке база

З раціону косметики для шкіри в мене є ось таке: креми на ніч і на день (в мене суха шкіра, я підібрала собі накінець-то такі які мене позбули від шкірочок), потім тональна основа , пудра і румяна
тональна основа - класна. Раз накладу. на шкірі не видно. Але лице робиться вже однотоннішим і блідішим.
пудра - теж гарно кладеться, не сиплеться . Але якось з нею пори на шкірі стає більше видно. користуюся нею дуже рідко.
а ви що б порадили робити на кожен день , та й як наносите всі премудрості на святковий вечір.
гра з вогнем, а що таке праймер?