Глобальні оголошення!

Уроки макіяжу

Модератор: Yummy mummy

Re: Уроки макіяжу

Повідомлення Liljondr » 26 лютого 2013, 16:25

mavpusya написав:А навіщо тобі штукатурка на кожен день? І чому сиплеться, можливо не якісна косметика? Я за деякий час перед нанесенням серйозного макіяжу, роблю скатку для обличчя. То все гарно лягає і не відпадає... Не зовсім зрозуміла твою проблемку, розясни

ні - сипеться штукатурка - це я мала на увазі, щоб не багато. Що зробити з шкірою, щоб вона виглядала гарно але природньо і легенько бо на кожен день.
Мушу кожен день очі підводити - бо вії рідкі і очі зовсім не виразні. А як на мене - якщо очі підведені, то тоді кидається і шкіра (особливо якщо вона не вельми приваблива, от як у мене). все таки тій шкірі вже за 30 - плямочки, порочки, шкурочки.
А загалом з макіяжем на шкіру в мене великий пробіл. Н-д, не знаю що таке база :impossible:

З раціону косметики для шкіри в мене є ось таке: креми на ніч і на день (в мене суха шкіра, я підібрала собі накінець-то такі які мене позбули від шкірочок), потім тональна основа , пудра і румяна

тональна основа - класна. Раз накладу. на шкірі не видно. Але лице робиться вже однотоннішим і блідішим.
пудра - теж гарно кладеться, не сиплеться . Але якось з нею пори на шкірі стає більше видно. користуюся нею дуже рідко.

а ви що б порадили робити на кожен день , та й як наносите всі премудрості на святковий вечір.

гра з вогнем, а що таке праймер?
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення Liljondr » 26 лютого 2013, 16:39

а що це на 53сек?
phpBB [video]
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення гра з вогнем » 26 лютого 2013, 17:54

праймер ніби вирівнює шкіру, робить менш помітним всякі шорохуватості, також він добре зволожує
тональній на праймер лягає значно краще

у мене ше праймер з світловідображаючими часточками, якшо придивитися то видно шо блистить, а так просто дуже гарно виглядає, ніби підсвічує

я колись на щодень користувалася лиш мінеральною пудрою
у мене не дуже популярна фирма, але мені підходить
пудра теж віривнює тон, але вона не особливо добре покриває всякі плямки (тому я почала користуватися бб і тональним), зате не дає відчуття штукатурки
я б тобі порадила попитати дівчат якій марці мінеральної косметики вони довіряють і спробувати пудру тієї марки на кожен день
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 26 лютого 2013, 17:58

а дивчіна на відео займається швидш за все скульптуванням чи якось так називається
та біла штука це або хайлайтер або комактна пудра світлого відтинку з блискітками
потім вона бронзатором або темною пудрою виділяє овал, одним словом якшо набрати "макіяж кім кардашьян" там цей принцип буде детально розписаний
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mavpusya » 26 лютого 2013, 18:20

Я так собі думаю, що це палетка консилерів. Шкода, що вона не розписує в описі усе, чим користується в відео.

Консилери приховують невеликі недоліки шкіри, темні кола, прищики, пігментні плямки. Зелений тушує червоні прищі, жовтий - синьо-фіолетові круги під очима, оранжевий синьо-зелені круги, голубий ховає пігментні плями, лавандовий для смуглої шкіри, рожевий коректує жінкам азіатського типу синці під очима.

Праймери, це якраз база під макіяж, приховує неділіки, вирівнює тестуру шкіри, частково маскує пори.

Якщо тоналка сушить шкіру, пробуй її розводити в відношенні 2/1 тоналки і зволожуючого крему, якщо самого крему перед нанесенням замало...

На щодень у мене макіяж олівець для очей+блиск для губ+румяна+(туш, якщо вихожу в місто, а не коло дому гуляєм). От чекаю сонечка, то буде лише блиск+румяна, бо очі заховаю під окуляри :)
На парад - все те саме+тоналка і тіні, замість олівця можу скористатись підводкою. Ага, я ще маю бронзат, то деколи коректую форму обличчя ним, змішуючи із пудрою. Це на дуже великий парад така штукатурка :ha:

Не знаю, що порадити тобі із твоєю шкірою на щодень, бо у мене жирна :confused: Єдине пораджу всім після 30 румяна легко-рожеві і нанесені в невеликій кількості. Дуже освіжає зовнішній вигляд замученої мами :crazy: Краще звичайно висипатись.... :ha: Поки всіх зубів немає у малечі, помрію про висипання :yes:
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення flower » 26 лютого 2013, 18:35

Liljondr якшо в тебе суха шкіра, можеш пудрою навіть і не користуватись. Вона в основному іде зверху на тональний для тих у кого жирна, щоб матувати шкіру і щоб не плив макіяж, не було блиску. А на кожен день можеш попробувати мінеральну пудру або бб крем якийсь хороший (я в пошуку бб крему зараз, читаю відгуки, шукаю тон свій і т.д) Мінеральну пудру сама хотіла б спробувати, але вона теж не приховає всі недоліки, проте у багатьох людей навіть лікує шкіру, та мінер.пудру треба гарно собі підібрати, для сухої шкіри вона може не підійти (буде підкреслювати всі сухі ділянки). Мені до повного щастя) бракує хайлайтера. А базою під тональний може бути будь який крем яким користуєшся.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Liljondr » 26 лютого 2013, 18:45

а бб крем що це :=):
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення flower » 26 лютого 2013, 19:08

це типу легкий тональний крем, який крім того що трохи тонує, має і інші властивості, залежить від вироюбника. Тобто може ще зволожувати, боротися зі зморшками, висвітлювати або ще щось в тому дусі)
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення гра з вогнем » 26 лютого 2013, 20:13

мені здається майже всі бб трохи висвітлюють
оце їхнє пидбудуватися під тон шкіри у мене видбувається так: спершу біла як смерть, потим колир трошки проявляється: і десь хвилин за 20 шкіра стає нормального кольору: але мені такі здається шо трошки світліша

отут бб на праймері (я бачу шо сонце засвітило. але це єдина фотка яка передає моє враження від того яку я себе бачу в зеркалі з бб, надто світла як на мене)
тіки видалю потім, якшо ви не проти
| +
Зображення
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення westa » 26 лютого 2013, 20:58

Ой , дівчата , а я зовсім не вмію малюватися. В мене навіть косметики вдома нема. Але не за горами 30 років , давно треба було починати , а я така темна :dash:
Підкажіть , що купити на початок , щоб не все зразу ( бо і дорого , і ще треба навчитися ).
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей