Глобальні оголошення!

Пудра

Модератор: Yummy mummy

Re: Пудра

Повідомлення lenochka » 21 вересня 2013, 19:15

мені подобається ламбре. а мері кей навіть не думайте брати вона гормональна.
lenochka Офлайн

Повідомлення MolokovaK » 20 березня 2014, 12:25

в мене макс фактор колор адапт, дуже приємна текстура, стійка але не для жирної шкіри звісно)
MolokovaK Офлайн

Повідомлення Оксанютка » 20 березня 2014, 16:43

В мене пудра від Мері Кей.Користуюсь вже давно,подобається,мені підходить.Користуюсь і блиском від Мері Кей(що не купувала, кращого для мене нема),тіні теж подобаються .Нещодавно вичитала про пудру з вівсяних пластівців, це вже 100% натурально, ось ділюся рецептом:

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Я ще не робила, але хочу спробувати
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення flower » 20 березня 2014, 20:58

Вже десь 2 місяці користуюсь мінеральною пудрою, дуже задоволена. Замовила на пробу ще одну, надіюсь з кольором вгадала)
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення stella123 » 21 березня 2014, 15:03

flower написав:Вже десь 2 місяці користуюсь мінеральною пудрою, дуже задоволена. Замовила на пробу ще одну, надіюсь з кольором вгадала)

А якою саме?
Зображення
Якщо зараз дуже погано, то в найблищому майбутньому буде дуже добре.
stella123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: дівчинка Полінка 23.09.2012

Повідомлення flower » 23 березня 2014, 10:51

Monave, бо прочитала що у неї велика маскуюча здатність. Я взяла невеликі баночки для проби, але розхід невеликий то хватить надовго. Купляла в Україні в одному інтернет магазині. А заказала тепер ще з США пудру HYDRASILK, то там здорова банка і її на роки може хватити. Класно, що в мінеральної косметики немає термінів придатності, вона не портиться. А ще мені набагато швидше нанести кісточкою пудру, бронзер на контур і фінфшну пудру ніж сам тональник. Тай не шкодить шкірі так як тональні. Ще бб креми я ніяк не наважусь купити, але вони теж пори можутьзабивати, то може і буду лиш мінеральною косметикою користуватися. Поки, що я задоволена дуже.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення xtremeshammy » 24 січня 2025, 20:30

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 02 лютого 2025, 19:02

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 02 квітня 2025, 20:07

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 02 травня 2025, 17:20

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Поперед.

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість