Для соляного скрабу треба брати сіль "екстра", таку дрібнесеньку, і морську сіль дрібненьку бачила в магазині. Ще можна до пінки для вмивання додати манку, чи кукурудзяну крупу дрібненьку - отримаєте засіб для пілінгу
Я робила собі такий скраб недавно: 1 ст.ложка кави 1 ст. ложка меду 0,5 ст. ложки морської солі 0,5 ст. ложки оливкової олії і пару крапель мила рідкого. Мені сподобалось, шкіра від нього гладенька була.
Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
В мене тепер скраб на попу-ноги щодня. Вчорашній скраб- мед+вівсяні пластівці+олія грейпфрута+морська сіль+гель для душу.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
irinka цілі, але дрібні швидкого приготування. Мед з вівсянкою по 1ст.л. змішала, загріла, далі 1ч.л. дрібної морської солі+3-4кр олії і 1ч.л. гелю .
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.