Глобальні оголошення!

Запах жінки

Модератор: Yummy mummy

Re: ЗАПАХ ЖІНКИ

Повідомлення Marta » 23 червня 2010, 23:53

В мене Lacoste – Inspiration, куплені не в магазині, і не на гуманітарці,а фірма FM GROUP, в них духи різних брендів йдуть в однакових флаконах,якістю задоволена, парфумованих есенцій 20%, тримаються довго. 30 мл 140 грн. До речі, там є і коко, в мене пробників є багато (секрет-я ці духи продаю)))),то кому треба,можу дати понюхати, попробувати на зап"ястя, т.д.=)
П.с. Надіюсь,це не вважається рекламою?)
Marta Офлайн

Повідомлення Гість » 23 серпня 2010, 23:43

Особисто я не люблю, коли дуже сильно чути парфумами і надаю перевагу милам та лосьонам, особливо влітку. А загалом мені подобаються: Calvin Klein IN2U;Givenchy VERY IRRESISTIBLE;
Gucci FLORA; Purblanka Avon
Гість Офлайн

Повідомлення mari » 26 серпня 2010, 00:10

Ніколи не купую парфуми зроблені не зрозуміло де (усілякі там секонди, розпродажі конфіскацій). То все- Одеса, як і Брокард частково. Маю можливість купувати щоліта лише за кордоном. Між іншим в якісь із тем пропонувала привезти, Німідора ви де були в той час?

Обожнюю жінок які мають хороший запах.

А в журналі ЖЖ (Женский журнал) я вже двічі поспіль виграю парфуми ( Ангел і Демон і тепер Лакосту). Купіть і ще мене побачите! Пишіть друзі мої в журнали і не спіть. Бо мрії часто збуваються!!!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення гра з вогнем » 08 вересня 2010, 21:57

я вже кілька років, може 5.. люблю одні парфуми, років з 4 їх вже не випускають :( але я все рівно їх люблю.
щастя, що є ебей! :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення mari » 08 вересня 2010, 22:02

Гра, то признайся вже :які ж ти так любиш?
А на Ебей що старі запаси продають, чи своє відпродують? Ніколи ще не була на їх сайті.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення гра з вогнем » 08 вересня 2010, 22:09

mari, а я забуваю назви :)))
обичні якісь.

на ебеї. я купувала більше двох років тому тестери. бо в оригінальній упаковці вже не продавали. тестери можуть навіть зараз бути. не дивилася.
але там часто продають юзане. ну не знаю, я б певно відкриті не купила. не знаю чого.

ось найшла
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

я купувала такий тестер
але зараз навіть нові є
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

:???:

но мені не тре, я ще й четверитни не використала :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 08 вересня 2010, 22:14

такі дійсно ніколи не бачила ;) А схожі до чогось, які компоненти запаху? Цікаво :oops:
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення krapk@ » 08 вересня 2010, 22:15

NINA RICCI LOVE IN PARIS і мої любимі DKNY BE DELICIOU-яблучко!!!!!!!!!!!!!!!!
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 08 вересня 2010, 22:16

чесно не знаю, я не розуміюся в тому :(
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 28 вересня 2010, 19:55

Я на ebay також подрузі купувала туалетну воду,яку вже кілька років як зняли з виробництва.

А сама дуже колись любила взимку та на вечір Christian Dior Addict-это чувственный, мягкий и женственный парфюм. Благородный, чистый и уникальный аромат пробуждает чувства и разжигает страсть. Он предназначен для современной женщины, целеустремленной и напористой. Парфюмер Тьерри Воссер (Thierry Wasser) построил композицию Dior Addict вокруг экзотического цветка Королева ночи, найденного им на Ямайке. Начальные ноты раскрываются флердоранжем, лилией и цветком шелкового дерева. «Сердце» содержит, помимо Ночной королевы, еще и бурбонскую ваниль, а в «базе» слышатся сандал, бобы тонка, мускатный орех и амбра.

тільки у мого чоловіка вони ничого не разжигать,а навпаки від них голова болить,тому давно не користуюсь.
Це єдиний важкий та насичений аромат ,який мені подобається.Люблю багато свіжих,але на комусь,сама носити їх не можу,заважає "послевкусиє".
Хоч я купую у дорогих магазинах,але згідна з дівчатами що у нас продається не те що за кордоном,скоріш за все вони тому мене так дратують,як майже повністю випаровуються.Але в одночас то й не Одеса(якою на гумках торгують і брешуть шо конфіскат).мабуть якась інша контора,теж підробки,але дещо дорожчі,бо я відчуваю між ними різницю.А Одеські коштують 7,5 у. е. на опт,люба назва по 100 мл.

Кілька років нічим не могла користуватись окрім Armand Basi In Red-Характеристика: яркие, легкие, чувственные
Семья ароматов: цветочные, древесные, цитрусовые
Начальная нота: мандарин, имбирь, бергамот, кардамон
Средняя нота: жасмин, листья фиалки, роза, ландыш
Конечная нота: мох, древесные ноты, мускус

але недавно прикупила собі старенький,колись улюблений

Lanvin Oxygen - это сочетание цветочного букета и ароматов редких пород деревьев. Синий ирис - насыщенный и элегантный - смешивается с чувственной гарденией и белым сандаловым деревом с легким оттенком молока и мускуса. Иссоп - тонизирующее растение, синие цветы которого источают горьковатый аромат, - соединяется со свежестью белого мускуса и индийским белым перцем, который придает аромату крепость
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей