Глобальні оголошення!

Боротьба із розтяжками ......

Модератор: Yummy mummy

Re: Боротьба із розтяжками ......

Повідомлення TanenRom » 28 березня 2010, 21:31

У мене після пологів було пару розтяжок на бедрах!!!
почитавши вас, подумала: "щось давно я їх не помічала", пішла перед дзеркалом покрутилась - ну не бачу я їх, зникли вони, а може і не зникли, але менш помітними стали точно!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Natalinda » 05 квітня 2010, 22:06

Я ще під час вагітності користувалася спеціальною косметикою для вагітних, за рекомендацією лікарки в якої стояла на обліку.
Бачили б ви мій шок коли я побачила після виписки додому свій животик :scare:
Чоловік мене заспокоїв: "А уяви що б було якби ти не користувалася взагалі ніякими кремами". Мені полегшало.
Колись запитувала про це дерматогога - вона казала, хіба шліфувати ті каки тре...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 11 травня 2010, 16:10

Позбавитися від старих розтяжок, що втратили колір, набагато важче, ніж запобігти їх появі. В цьому випадку домашні процедури вже не допоможуть, потрібно приймати радикальніші заходи. Професіонали з косметичного салону запропонують провести мікродермабразію (спеціальний пілінг шкіри) або піддати шкіру дорогій лазерній ї терапії.

Мікродермабразія - оптимальна процедура для лікування розтяжок; вони втрачають колір, стають все тоншими і поступово зникають зовсім. Проте такий хеппі-енд можливий лише в тому випадку, якщо ви завчасно прийняли всі належні заходи. Також існує хірургічний метод видалення розтяжок (резекція), проте він діє, лише якщо розтяжки викликані вагітністю. Мінус цієї хірургічної процедури - тривале і хворобливе загоєння прооперованих ділянок.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Marichka » 07 березня 2011, 17:21

Маю розтяжки на грудях,але вже менш помітні.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення mala-karta » 07 березня 2011, 22:01

Marichka, а скільки часу пройшло?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marichka » 10 березня 2011, 11:26

Дитині вже 9міс,весь час годую грудьми.Колись масажувала собі бедра від целюліту щіткою до волосся,коли приймала душ,при цьому намащувала гелем або скрабом,щоб мягкше було:)))Дуже помагало.Це робила перед літом,бо на море треба було їхати:)))
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Enigma » 10 березня 2011, 11:46

Я з 6го місяця вагітності мастилася пальмовим маслом (з Штатів передали). То не маю жодної розтяжки і там на баночці було написано, шо допомагає і при старих розтяжках. Взагалі то масло дуже чудодійна штука, бо в мене такі розтяжки були, шо я думала, шо вже нічого не допоможе :extesi: Але вже через 2 тижні, не було від них і сліду.
Enigma Офлайн

Повідомлення oksana.tesliuk » 10 березня 2011, 23:27

happymami написав:Не знаю навіть як вони виглядають :unknown:

Таки щаслива! Бо часом (от як в мене) виглядають таки страшно :(
Після першої вагітності розтяжки з'явилися у всіх без винятку місцях, де вони тільки можуть бути (груди, живіт, ноги). Та ще й доволі глибокі. Перших 4!!! роки жодного разу на пляж в бікіні не вийшла. Переживала страшенно. Тепер змирилася. Та й самі розтяжки стали менш помітними, побіліли принаймі. Правда, я тоді нічим спеціальним не користувалася, щоб запобігти їх появі. Лише дитячою олійкою змащувалася. Не допомогло. Потім багато про це явище читала і дійшла висновку, що крім оперативного втручання, нічо не поможе. Може ще лазер?! Під час цієї вагітності вже грошей не шкодую на всякі засоби, аби хоч нові не з'явилися! Але, як кажуть, "послє боя рукамі нє машут"!
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення flower » 11 березня 2011, 13:04

Enigma а є десь баночка з того масла. Сфотографувати можеш шоб знати як воно виглядає??? Може хоть воно мені поможе, бо такі розтяжки на грудях і попі шо караул!!!!!!!!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Sawwku » 11 березня 2011, 21:03

в мене з розтяжками довга історія "спілкування". вперше вони появилися на бедрах ще в школі, коли я почала інтенсивно займатися танцями. а через вагітність - то взагалі страшне діло! і ніяке натирання кремами не допомогло їм запобігти :gore: . може, хоч то масло допоможе... бо ходжу як тигр - вся смугаста :hhh: .
Enigma, виклади фоточку тої баньки, якщо можна. або опиши детальніше, як та чудо-штука виглядає
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість