Глобальні оголошення!

Одну ногу ми побриємо...

Модератор: Yummy mummy

Re: Одну ногу ми побриємо...

Повідомлення Vika » 17 березня 2010, 10:56

Dashko написав:При лактації креми для депіляції протипоказані.

А чому ? :?:
Vika Офлайн

Повідомлення happymami » 17 березня 2010, 11:41

Vika написав:
Dashko написав:При лактації креми для депіляції протипоказані.

А чому ? :?:

Ну я умаю то мабуть щось із розряду, як фарбувати волосся під час вагітності. Щоб хімія не потрапляла в організм, чи шось таке. Депіляційні креми жеж там шось гормональне мають. Так, Дашо? Чи є ще якась причина?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення pepi » 24 березня 2010, 15:35

У мне також є Браун депілятор , але я ним дуже рідко коли користуюсь (неприємна біль) , мені простіше побритись .
До речі під час вагітності у мене волося на ногах неросло :D :shock: (так добре було )
а тепер знов як понесло ......... :o
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення Любов » 01 квітня 2010, 23:56

напевно депілятор Браун найкращий депілятор, бо бачу в багатьох є, у мене тоже він є :D , порівняно зі всіма перечисленими методами і засобами депілятор є найкращим виходом із ситуації :) . тільки звикнути потрібно.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення mala-karta » 02 квітня 2010, 00:53

і в мене теж є браун :)
від початку вагітності ним не користувалася.
От весна йде, може знов почати?

Але що робити з маленькими всюдисущими ручками?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 15 липня 2010, 18:49

mari написав: А от депілятор я переношу добре, він в мене теж простий БраунЮЄ одне но- ВРОСТАЄ волосся, от проблема. Подекуди потім бачиш під тонкою шкіркою волосок, Треба його голкою діставати. КРАСОТА ТРЕБУЕТ ЖЕРТВ!!! :dance:

ніколи в житті не користувалася депілятором, але волосся всеодно вростає. Такшо то не через депілятори, а просто така видко природа тих волосків наших бритих))))
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Marta » 15 липня 2010, 23:23

Мала депілятор, вростали волоски-просто жах!!! Ходила в салон на воскову-ефективно, я думаю, якщо постійно робити тільки воском, а я пішла- помаленько росло і волоски тонші, а тут срочно треба було їхати кудись(запросили на природу) і я знов перейшла на бритву...До речі, сама воскову епіляцію не можу робити, купила пластини, то потім від того воску не могла відмитись..)))) видно, я не так щось роблю.... :???: Депіляційним кремом нормально, але зараз мене нудить від того запаху (може впливає лактація)??? Серце калатало дуже...аж зле мені стало...

А за ніжками- ванночка з морською сіллю, потім легке орудіє ножницями, пилочкою, щипчиками, п"яточки камінчиком, потім ще зверху мощним скрабом, опісля кремом для ніжок. Під настрій- прозорим лаком. Робила пару раз в салоні, але то,коли є час, або коли має бути дійсно "вихід в світ"..)))
Marta Офлайн

Повідомлення happymami » 05 січня 2011, 21:10

Ну шо. Я вже пів року десь як з депілятором. Я в захваті. Чудова штука. Перший раз відчуття були ужасні.
Спочатку здалося, ніби по ногах кропивою шмагають. Потім склалося враження, що електричною запальничкою гладять ноги. Потім вони (ноги) вкрилися червоними цяточками. Потім попустило))) Но якшо помацати - то ше не гладко. Треба було повторити сеанс)))))) Не уявляла спочатку, як люди зону бікіні оброблють... ииии і під руками. Але тепер роблю це без проблем. Головне - не запускати коси, бо тоді боляче. А якшо регулярно - ніяких болів. Балакаю по телефону і вжикаю :working:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Melisa » 05 січня 2011, 22:30

О, Люба, дякую. А то я вже завагалась, чи тре воно мені. Виходить тре, раз ти так розхвалюєш :)
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Любов » 05 січня 2011, 22:36

я теж від нього в захваті, тільки от в зоні бікіні ніяк наважитися не можу, пробувала одного разу, то боліло аж пищала. На ногах волосся менше і тонше почало рости.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість