Глобальні оголошення!

А ви коли малюватись почали?

Модератор: Yummy mummy

Re: А ви коли малюватись почали?

Повідомлення олеся » 18 лютого 2012, 23:47

Ну в нас та старушка до всього чіплялася до одягу, "макіяжу", золота на руках чи шиї.... За кульчики не памятаю точно. Ще коли ми приходили без білого халата на звичайний урок хімії, то стояли цілий урок і писали стоячи....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення kotilda8 » 20 вересня 2014, 19:06

Орієнтовно 10-11 клас, туш для вій, блиск для губ. Як згадаю якість тієї косметики, то просто слів не вистачає... Єх не могла зачекати доки зароблю на кращу косметику
kotilda8 Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення TaniaPicaSSo » 20 вересня 2014, 22:50

Не було на вас мого класного керівника, який знімав з дівчат усі прикраси, зішкрябував лезом лак з нігтів, і відправляв в туалет змивати штукатуркумакіяж :aggressive:
Добре, що я тоді зовсім не малювалася :():
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Marichka » 21 вересня 2014, 09:28

Таня,а хто то?З якої хоч школи?-той вчитель
Мені мама не забороняла ніколи,я пробувала ще десь з 5 кл але так собі,вдома.В старших класах,то і до школи деколи.Якість теж була низька.Я і зараз не знаю,що собі купити,щоб кращої якості.Зараз,в декреті,як кудись іду,то роблю макіяж,часу багато не займає ніби.Чоловік любить,коли я намальована тушшю,то і для нього вдома часом намалююсь.
Дитина після 4 років дуже активно почала цікавитись косметикою моєю,декілька разів малювалась моїм блиском,духи просить,щоб я теж її бризкнула.Пообіцяла,що куплю їй свій блиск,дитячий.Але який купити,щоб якісний?Гігіїнічну помаду колись купили їй,бо губки потріскали-то така щаслива була :crazy:
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення erinaceus » 21 вересня 2014, 17:26

TaniaPicaSSo А то часом не 3 школа? Бо у нас теж таке було :ha:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення xtremeshammy » 24 січня 2025, 20:09

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 02 лютого 2025, 18:41

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Поперед.

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість