Вчора я була в салоні, щоб зістригти посічене волосся та бровки підкоригувати-все таки ювілей насувається. Салон краси називається «Мрія». Чия? Напевно, всіх жінок. Чемно зустріли і попросили почекати хвилин 10. Чекаю. Рівно через 10 хвилин мене запросили у маленький затишний кабінетик. Посадила в м'яке крісло. Провела пальчиками по бровах і сказала: мило, трохи підщипати, і все в порядку. Тільки повинна розчарувати вас, брови зараз не в моді. Як би ви відреагували на такі слова? Я кажу це що жарт???
А вона серйозно-відсутність брів стає одним з найбільш модних трендів .
Круто. Подумала я і представила себе без брів, потім голосно розреготалася і відповіла, що хотіла б тільки підщипати лишнє і злегка підфарбувати. Майстер сказала, якщо у вас брови ростуть нерівномірно і підтримувати їх форму можна тільки за допомогою регулярної корекції. У мене ростуть рівномірно - відповіла я.
Щоб часто не фарбувати їх, я можу запропонувати вам татуаж брів. Це красиво і надовго. Я нервово зайорзалася в кріслі. Якщо ж ваші брови надто темні і густі, а шкіра світла, до того ж ви дуже сильно освітлити волосся (або вони від природи такого кольору), то не виключено, що ви захочете освітлити і брови. Не хочу, відповіла я. І волосся в мене темне.
Вона посміхнулася і знову заявила, що неправильна форма брів може призвести до того, що ваше обличчя буде виглядати сумним, старим чи стомленим. Я допоможу вам змінити форму брів. Куди я попала, спитала в ужасі я себе. Тоді вже голосно, майже криком сказала що хочу лише підщипати і підфарбувати. Вона посміхнулася і спокійно підщіпала мені брови, злегка підфарбувавши. Чудово-вигукнула вона. Я подивилася у дзеркало і переконалася, що все прекрасно. Я посміхнулася, ніби гора з плеч звалилася і пройшла в касу, і заплатила 15 гривнів. Вже і думати забула що хотіла ще зняти посічені кінці -мало що запропонувала б мені перукар. Пройшовши до повороту, я зіткнулася з однокласницею: ти просто сяєш, чудово виглядаєш-сказала Катя. А я питаю - тебе не бентежить, що у мене є брови? Вона глянула на мене як на дурненьку , зареготала і каже ні, а що?? Дивно. Така продвінута а нічого не розуміє в моді, відреготала їй я у відповідь.
Подальша розмова з нею ніякого значення не до моїх брів не мала.