Глобальні оголошення!

Наші зачіски

Модератор: Yummy mummy

Re: Наші зачіски

Повідомлення Natalinda » 27 липня 2011, 01:00

happymami в мене був шок. Приходжу додому у всіх реакції ноль. Питаю. "Тобі подобається?" Відповідь: "Тобі подобається то й добре". Зла недобра і світ немилий. Через три дні помила голову. Чую "А ти знаєш гарно тобі" Так шо вже подобається бо звик напевно. Але главне шо я прусь і шораз тебе добрим словом згадую ;-) Дякую!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення happymami » 27 липня 2011, 01:11

оо. то в тебе ще нормально)))) а в мене вдома всі сказали, шо мені таке не пасує))))))))))))))))))))))) І тільки реакція оточуючих, зустрічних та знайомих дала мені можливість забити болт на думку родичів)))) Вони просто люблять всьо більш просте ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення мешканка » 27 липня 2011, 15:38

Natalinda написав:
Прошус зозаду | +
Зображення

Зображення

Зображення

Ну а то спереду
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

:beauty: дуже тобі пасує! а головне, що виглядає так природньо! і скільки таке цудо обійшлось? а на скільки його вистачить? а як волосся, дуже попсувалось?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення flower » 27 липня 2011, 16:38

дівчата мені так сподобалося ваші кучеряшки, а я такхочу якось змінитись шо капєц, загорілася вже і як, але от напевно неможна коли ГВ чи можна???
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення happymami » 27 липня 2011, 18:11

flowerколи ГВ - не бажано. Бо ж то хімія. Так амоніяком смерділо, шо мені чуть очі не повилазили. Ну я е свого годую. Але нам вже за два роки, то я ризикнула.
Мені обійшлося в 240 грн. Вистарчає на пів року за словами перукарки. Робилося десь три години
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Natalinda » 27 липня 2011, 18:38

мешканка написав: скільки таке цудо обійшлось? а на скільки його вистачить? а як волосся, дуже попсувалось?

250 грн. обійшлося, то залежитть і від довжини волосся і від самих препаратів хімічних. Моя мама по 80 грн робить.
Вистачить на півроку, як Люба пише, за словами перукарки, так шо будєм пасматрєть.
А волосся чи попсулося? Якщо чесно я думала шо буде гірше, але зараз накупила масок-бальзамів, то думаю що швидко виправля ситуацію.

flower я б ще за шкідливість з самим перукарем порадилася якшо так аж дуже хочеться. Є біозавивки які менш шкідливі.
Я тоже ще годую, але як каже Люба, наші діти вже величенькі
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення happymami » 27 липня 2011, 18:41

а в мене взагалі на якості волосся не відбилося. Перший тиждень було тьмяне. Так і мало бути. Тепер блищить без нічого додаткового. І випадає так само, як і випадало. Тобто не більше і не менше. ХЗ. Я наразі змін не бачу. думала буде тьмяне і неживе - нічого подібного, льоки скачуть. ХЗ. То мабуть від структури волосини залежить
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 27 липня 2011, 18:47

happymami від структури стовідсотково залежить
В мене до завивки волосся бажало бути кращим і зараз цього ж бажає, тому я накупила всякого мені досі невідомого на Лонді сьогодні, але то вже в тему хвалимося треба
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення georginochka » 28 липня 2011, 13:34

а що, така зачіска немає недоліків? :lol: мені от вже трохи проїлася, а потім ще буде відростати своє, не сильно кучеряве :? думаю, вже б швидше відросло, щоб постригтися покороче :)
а ще в мене почало волосся більше вилазити :shock:
хоча, це все індивідуально
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення Natalinda » 28 липня 2011, 13:41

georginochka а ти щодня розчісуєш?
Я раз в три дні :oops: то теж перший раз подумала "мама дорогая, та я ж полисію за місяць" але ж то за три дні :?
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Перукарня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість