Глобальні оголошення!

Відгуки про зустрічі, фотографії

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Слінгоклуб. Відгуки про зустрічі, фотографії

Повідомлення Oksana » 05 березня 2010, 10:08

наша вчорашня прогулянка...: поки ловила синочка, доця залізла в воду по вуха і стоїть тішиться до мене :D Нагулялсь :D
Це один з прикладів наших прогулянок :D Коли хтось гуляє з нами то простіше, але тоді недовго, бо всі на роботах, і довго з нами ніхто не може бути. Тепер правда купили візочка дітям, то як дасть Бог погоди, а діти захочуть в ньому їздити ( :? самій цікаво чи захочуть...), то тоді заїдемо! :)
А там, то ми поки на вихідних тільки мобільні, коли татко з нами, і поможе мамі за одним придивитись :)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення happymami » 05 березня 2010, 10:15

Oksana написав:наша вчорашня прогулянка...: поки ловила синочка, доця залізла в воду по вуха і стоїть тішиться до мене :D Нагулялсь :D
Це один з прикладів наших прогулянок :D Коли хтось гуляє з нами то простіше, але тоді недовго, бо всі на роботах, і довго з нами ніхто не може бути. Тепер правда купили візочка дітям, то як дасть Бог погоди, а діти захочуть в ньому їздити ( :? самій цікаво чи захочуть...), то тоді заїдемо! :)
А там, то ми поки на вихідних тільки мобільні, коли татко з нами, і поможе мамі за одним придивитись :)

Тю. Так в нас закрите приміщення - нікуда дитина не дінеться))) І купа няньок - хтомь тай пригляне))))) Ясно, тре вас якось потрохи призвичаювати до нашого "гуртожитка" слінгоклубівського))) Всі всім бавлять дітей. Мені чужих навіть цікавіше :oops: :D Шось нове))))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Слінгоклуб. Домовляємось про зустріч

Повідомлення Naya » 05 березня 2010, 10:57

happymami написав:було приємно познайомитися з тими учасницями форуму, котрі вперше прийшли до клубу :) Офігенні діточки. Всі!! І вопше. Общім, під враженнями нинішньої зустрічі кажу "Ай ем хеппі" :D Всім файного настрою, класно, шо ви всі такі кльооооові :oops: :)

Вельми дякуємо!!!

Тільки шкода мені, що чисто фізично не "охопила" всіх мамочок, особливо тих з малесенькими "ведмежатками" . Тим мамочкам в наступний раз буде великий пріорітет

Ловимо, ловимо на слові.

Дуже гарні фотки! мабуть гарно зустріч пройшла!!

а де ж фотки??
чи то ви ще про попередню зустріч?

Ми теж під враженнями. Правда було трохи шумно і для нас незвично, гамір, малий на все те так зацікавленно дивився, куди то мама його на цей раз притащила. Але ми, мабуть, прийдемо знову вже коли потеплішає, а то татко нас насварив, що ми одразу після хвороби громадський транспорт взяли на абордаж, а зараз всякі віруси-бацилки ходять....Та й з колясьою важко по маршрутках....

А ще мені дуже сподобався шарф happymami.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Olenka » 05 березня 2010, 12:28

Oksana написав:наша вчорашня прогулянка...: поки ловила синочка, доця залізла в воду по вуха і стоїть тішиться до мене :D Нагулялсь :D

Oksana! А може, одне в слінг попробувати запіхнути, а з другим вже можна впоратись буде? Вони ще проситись на маму будуть хто перший!
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Повідомлення Oksana » 05 березня 2010, 12:49

так в тому то й справа, що як одне на ручках, то друге вже стоїть і собі рученятка тягне. Тоді просто серце розривається, бо двох я вже не втну довго потримати (11 з копійками і 10 кг, вже важкувато :oops: )
А основна проблема нам поки, це якраз добратись. В клубі я б не переживала, ми дітей дуже любимо, то вони були б довольні обоє як слони :)
Та й не посидючі ми дуже, не сидимо в слінгах :( Пробували кілька раз з чоловіком, і дали собі спокій, вони літати хочуть :D Може то просто зараз такий період, що їм все цікаво, і не годні всидіти на місці, але боюсь що поки той період скінчиться, то ми вже будемо ще більш непідйомні :D А може якраз через те, що двоє. Одне починає летіти кудись, і друге вже виривається, одне на руки, і друге вже проситься, ну як мавпенятка маленькі :D Щоб не робив один, другий тут як тут :D А ще шило в попі видно мішає обом, в роддомі видно витягнути забули, от тепер і не дає сидіти на місці :D
Але в клуб приїдемо!!! Щоб трошки потепліло, і зійшли сніги з льодом і водою, то на візочок, і прогуляємось якраз. По дорозі може посплять якраз, а тоді вже гратись :)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Liza » 05 березня 2010, 15:15

оооох. виджу, що я багато втратила :( (синка довго боровся з денним сном і пізно заснув).
хотілося побачити вас, мамаськи і дітлахи-квітлахи...
mala-karta передала від нас привіт? признавайтеся.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Liza » 05 березня 2010, 15:45

пєчально.. :(

(де тут смайлик, який бігає за mala-karta з ремінцем?)
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення happymami » 05 березня 2010, 16:03

Liza написав:пєчально.. :(

(де тут смайлик, який бігає за mala-karta з ремінцем?)

ой та ладно, типу Мала-карта нам мішок еклерів від тебе мала принести))) Привіт то таке. Во ти нині передала і ми си тішимся, як ніби то було вчора))) До речі Марта передавала привіт всім хто її знає. Вони з Буковеля з Лізуньою приїхали і мали ростройство шлунків, того не прийшли. Хочуть заспинні пробувати. Такшо всі привіти нині роздалися і добре
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mala-karta » 05 березня 2010, 16:06

а ми з Нельою щойно Марту бачили :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Olenka » 10 березня 2010, 00:51

Liza написав:оооох. виджу, що я багато втратила :( (синка довго боровся з денним сном і пізно заснув).
хотілося побачити вас, мамаськи і дітлахи-квітлахи...
mala-karta передала від нас привіт? признавайтеся.

Liza!!! Нічого, ви ще своє наздоженете!! Дуже сподіваюсь побачити вас в цей четвер!
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Поперед.Далі

Повернутись до Слінги в Тернополі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість