Глобальні оголошення!

Слінгомами в місті

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Наші в місті

Повідомлення Nin4ik » 27 квітня 2011, 16:40

А мені б теж було приємно, щоб хтось, зі знанням справи до мене підійшов. І не проста так сказав: "Товаищ ві не правільно бьевно несёте", а сказав що зробити, щоб було правильно!! О як :crazy:
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення Marta » 27 квітня 2011, 16:51

Я такого не бачила (щоб дитина висіла), якби побачила- підійшла б і не нав"язливо натякнула, що таки неправильно. Запросила б до нас на форум просвіщати)
Marta Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 27 квітня 2011, 16:58

Marta написав:Я такого не бачила (щоб дитина висіла), якби побачила- підійшла б і не нав"язливо натякнула, що таки неправильно. Запросила б до нас на форум просвіщати)

справа в тім. що ненав'язливо тій мамі поки ніхто не натякнув. натякнуоли на все, крім неправильної (?) намотки.

головне, що розумієш ж, що дописи образили ту маму...
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Melisa » 29 квітня 2011, 14:06

Стою нині на зупинці в Центрі. Дивлюсь, Ліза топає з Святиком. В слінгошарфі. Думаю, тре йти на зустріч... Я до неї, а вона шмиг-і вже в тролейбусі. Прямо перед носом. :( Ну нічо, стою, дивлюсь у вікно, може гляне. та де там, заклопотана, задумана, а тут вже Святик збудився. Вобшем, не вийшло поспілкуватись. Ех!
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Sawwku » 29 квітня 2011, 14:46

гра з вогнем написав:справа в тім. що ненав'язливо тій мамі поки ніхто не натякнув. натякнуоли на все, крім неправильної (?) намотки.

головне, що розумієш ж, що дописи образили ту маму...

ніхто не натякав. happymami, по-моєму, культурно спитала. я взагалі навіть не підходила. але як наступного разу побачу, таки мабуть підійду познайомитися.
і який допис мав бути образливим? якби я десь прочитала, що якась мамаша не правильно носить дитину в СзК кольору постільної білизни (а в мене саме такий), то я б в першу чергу не дулася, а подивилася в дзеркало, чи то бува не про мене. і спиталася більш досвідчених слінгомам, як мало б бути
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Re: Балачки: ні про що і про все 3

Повідомлення Yummy mummy » 02 травня 2011, 23:46

Сьогодні були в Епіцентрі і здається бачила нашу форумчанку.
Спочатку коли побачила мельком, здалося знайоме обличчя,але не впізнала хто і звідки..
А коли вже вийшла і почала аналізувати-здається руде кучеряве волосся,здаєтся невисокого росту,здається була коляска, вроді ще стояла дитинка, були в Епіцентрі так як облаштовують своє нове житло...Вже хотіла вертатися,шоб краще роздивитися...Але зловила себе на думці що навіть незнаю як її звати..І ще плюс вигляд в мене був далеко непрезентабельний і очі червоні як в корови(бо перед тим плакала),ну не для першого знайомства :( .
А ще чоловік каже іди- іди і не забудь спитати ту дівчину чи вона випадково не Перлинка :grin: , буде смішно якщо то не вона і що про тебе подумають :? ...
Але я все ж таки шкодую що не вернулася, або б переконалася що то не Перлинка, або познайомилися б ;-) ....
Перлинка ти була сьогодні в Епіцентрі?...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Перлинка » 02 травня 2011, 23:57

Yummy mummy
Збиралась вже шукати тему наші в місті і писати те ж саме :grin:

Да,я тоже подумала на тебе ,спочатку на касі синій слінг помітила,а потім стала гадати хто б то міг бути,впізнала :P ,але тоже затормозила,я бачила шо ти дьорнулась,але так само собі думаю мало лі ...ну вже наступного разу точно состикуємось :beer:

а було б прикольно,якби ти помилилась і вчепилась до якоїсь чужої жіночки чи вона бува не перлинка :crazy: :lol:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Yummy mummy » 03 травня 2011, 00:01

АААА, значить то була ти....Блін тепер шкодую що тормознула,якби була впевнена шо то ти, точно б підійшла ;-) ...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення mala-karta » 03 травня 2011, 00:05

:grin:
дівки, клас :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 03 травня 2011, 01:41

Yummy mummy написав:Але зловила себе на думці що навіть незнаю як її звати..І ще плюс вигляд в мене був далеко непрезентабельний і очі червоні як в корови(бо перед тим плакала),ну не для першого знайомства :( .

ти так багато встигла передумати за тих кілька секунд :lol:
я червоних очей з далеку не бачила,бачила гарну молоду жіночку
бачила твої весільні фотки і вагітною,такою пухкенькою красунечкою,сьогодні було не
те і не інше,але в першу чергу подумала,що то ти :clapping: .

А чьо плакала,чоловік не хотів шось купити ;-) ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Слінги в Тернополі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість