Пропоную конкурси:
-
мотання татів в шарфи з ляльками (як на день тата) - після того слінгоконсультант коментує кожного тата, що неправильно, де небезпечно (по темі слінготижня - "безпека в слінгу"). А в кінці показує, як правильно.
-
мотання шарфів на швидкість з малюками (враховується тільки правильно намотаний малюк)
-
найкращий слінгостиль (серед присутніх) - будь-який вид слінгу. Не знаю як то зробити, чи то викликати в рядочок усіх, щоб хлопали, чи шо...

- нагорода - фотосессія на місці (якщо це можливо, і якщо фотографи погодяться)
- можна серед бігаючих старших діток (якщо будуть), а можна і серед дорослих,
перетягування слінгу (перед тим сказати, що він міцний, зараз це перевіримо. А також можна використовувати слінг альтернативними способами, один з них)
-
танці в слінгу - включити музику, щоб кілька мам-татів танцювали, а потім вибрати переможця.
Ну ось, десь так

)) Спочатку хотіла 1 написати, а в процесі ідеї повалили :)
І ще можу заспівати 3 пісні, якщо ви не проти ;). Якщо буде куди підключити акустичну гітару, як мінімум. У кого можна взнати про апаратуру яка є і чи ще якась потрібна?
З Дашою ми поговорили про міні-лекції - і надумали 3 або 4:
1. Що таке слінг (пару слів), види слінгів, показове мотання чоловіка з залу в май-слінг. (Оленка)
2. Слінг, кенгурушка і "банан" (типу "Премакс") - як безпечно? - порівняльна характеристка. (Даша)
3. Психологія слінгоносіння (Марія ;))
4. Лікар про слінги (це якщо вдасться запросити лікаря, якщо ні - то буде 3 лекції)
Ще під час того всього по залу будуть ходити слінгоконсультанти 4-5 чоловік з бейджиками "Слінгоконсультант по слінгу з кільцями" і т.д. Оголошувати час від часу, що можна підходити до слінгоконсультантів.
Ну я, Даша будемо консультувати, а ще
2-3 людини хто зголоситься, га? :flag:
Ось таке

Коментуйте, доповнюйте.