Глобальні оголошення!

Слінгобій

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Слінгобій

Повідомлення taranjka » 17 червня 2011, 16:39

а яка сурйозна шкода від того, шо дитину ЧАС-ВІД-ЧАСУ носять в слінгу більше 2-ох годин? при тому дитина не протестує
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Anyri » 17 червня 2011, 16:50

гра з вогнем написав:Anyri, твоя думка зрозуміла і прийнятна.
тим не менше. ти не написала зауваження слінгерам фруму, котрі зловживали слінгоносінням.

На це питання я вже не раз відповідала вище - не бачу реальної проблеми, що вимагає від мене негайних дій.

гра з вогнем написав:Які причини спонукають тебе писати тут всі ці високі і безумовно красиві дописи, якщо реальних дій не має?

1. Почала писати, бо подумала, що тема дійсно може торкатись проблеми, про яку я раніше не задумувалась
2. Продовжувала, бо звикла закінчувати почате.
3. Зараз пишу, бо вважаю невихованим не відповідати на поставлене мені питання. А ще хочу подякувати за високу оцінку моїх дописів :roses:

гра з вогнем написав:Зараз відбувається те, про що я говорю. Поза своєю спільнотою декларується одне, в самій же спільноті - робиться інше.

Це проблема не слінгоспільнот і неслінгоспільнот, а людської психології - багато людей підстроюється під загальну думку і не намагається пливти проти течії.
А те, що ця проблема торкається саме слінгоспільнот і неслінгоспільнот вважаю провокацією одного з дописувачів "кілерів", який вирішив там влаштувати такий же ажіотаж, як ти тут.
А взагалі - добре, що є такі дописувачі як ви - форуми стають набагато цікавішими :clapping:
А для себе цю тему вважаю вичерпаною.
Востаннє редагувалось Anyri в 17 червня 2011, 16:52, всього редагувалось 1 раз.
Anyri Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 17 червня 2011, 16:51

taranjka, за лінком котрий я дала на початку тему, про обмеження тривалості носіння в слінгу говорили самі прихильники слінгоносіння, відомі у своєму оточенні. я не маю причин не довіряти тим, хто на амбразуру ляже заради слінгів.
власне мене не цікавить, яка саме шкода. філософствувати тут ще на цю тему я не маю снаги.

мене цікавить, чому говориться одне, а робиться інше.
в цій темі теж не раз говорилося, що потрібно робити перерви. мене цікавить чому це вказується між іншим, а от щодо конкретних ситуацій, пропускається поміж вух?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 17 червня 2011, 17:04

Anyri, тобто ти вважаєш, що носити дитину в слінгу протягом тривалого часу не варто, але коли бачиш таку ситуацію від своєї однодумниці, пропускаєш цей момент.
Мені це видається дивним.

Якщо ж говорити загалом, одна людина не бачить потерби в реальних/негайних діях (до того ж мова йде не про те, щоб підбігти і дитину зі слінгу витягувати. а всього лиш зауважити), інші не бачать і ми маємо, те що маємо.

Спільнота дивується слінгофанатизму і тому, що слінгомами лукавять описуючи свій соінгопобут. А також лицемірять, декларуючи одне, а роблячи інше. Всі гарні слова в такому випадку про помірковане ставлення до носіння в слінгу виявляються, на жаль, пустими.

особисто я поміркованості не помітила, я помітила бажання прикрити свою ідею :( і небажання визнавати власні, якщо не помилки. то закривання очей на певні ситуації.

Щодо ажіотажу. Як тобі сказати, є питання, які мене цікавлять. Якщо вони викликають ажіотаж в оточуючих, що ж мені не задавати цих питань лиш би ажіотажу не було?

особисто для мене тема ще не вичерпана, тому я намагатимуся розібратися в ситуації і розставити для себе все по поличках.

*Anyri, я вірю, що ці слова не пусті для тебе стосовно твого слінгожиття, також я розумію, причин чому зауваження не зробила ти. оскільки вище по темі, ти зазначила, що дозволяєш іншим жити своїм життям і не кидаєшся фанатично витягувати дитину з кенгуру чи поправляти слінгонамотку. я ж в своїх дописах говорю в першу чергу про таких слінгомам (які відчувають своїм обовязком налагодити слінгожиття інших) і я знаю, що такі на форумі є.*
Дякую тобі за дискусію! :roses: Мені було приємно з тобою говорити.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення tetyana » 17 червня 2011, 23:31

а чому витерли подальшу дискусію? :x :niger:
tetyana Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 98 раз.
Подякували: 25 раз.
Діти: три хлопчики

Повідомлення гра з вогнем » 17 червня 2011, 23:38

tetyana, напевно технічні роботи. Бач лінієчки у всіх змінилися.
Так вже раз було. Попереджали колись. що в таких ситуація дописи можуть зникати.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Гість » 18 червня 2011, 00:29

чесно сказати, ніколи не задумувалась над цим питанням/ дякую, що підняла тему.
у моїй інструкції до слінгу йшла мова, щоб час від часу витягувати дитину із переноски, про тривалість загалом нічого не писало.
для мене нормально носити малу до півтора-двох годин в день, і в той період ми часто вилазимо, що я ніколи не уточнюю в розмові. буду обережнішою і детальнішою в дописах, щоби не заплутувати молодих слінгомам. це дійсно важливо.
Гість Офлайн

Повідомлення happymami » 18 червня 2011, 00:40

гра з вогнем написав:Anyri, тобто ти вважаєш, що носити дитину в слінгу протягом тривалого часу не варто, але коли бачиш таку ситуацію від своєї однодумниці, пропускаєш цей момент.
Мені це видається дивним.

А мені ні. Сужу по собі. Коли я таке читаю від досвідчених слінгомам, то можу подумати "Хм, а може у них м1якіший шарф і дозволяє довго носити без шкоді дитині". Або "Ну так. вона коза. так довго носила, але ж вна досвідчена, має шарити, шо так ніззя. то чо я її буду вчити?". Тобто я навтіь більше до другого варіанту схиляюся про те. що я нікого вчити не збираюся. Кожен, хто довший час користується слінгом, тим паче є в спільноті слінгомам, мав би шарити шо так ніззя. І якшо таке всеодно робить, значить має на це причини. І лишній раз капати на мозги особисто я не буду людині. Я шо, президент слінгоконсультантів? Особисто мене би дратувало, якби кожен пхав носа до мене в приват
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення гра з вогнем » 18 червня 2011, 00:48

Ну як тобі, Люба, сказати.

З відповідей у темі виходить, що навіть досвідчені слінгомами не знають. А з іншого боку звідки вони знатимуть, як ніхто нікому не зауважує.

При цьому, здається ти ходила знайомитися до слінгомами в неправильній слінгонамотці. Тільки не пригадую чи наважилася їй щось сказати, чи ні. але в темах обговорила до дрібничок. При цьому не розуміла чому це когось може дратувати, якщо ти виключно з добрих побуждєній. Прихильників такої думки на форумі було вдосталь, а ти в тому обговорені виступили якщо не президентом слінгоклубу. то явно зачинщиком дискусії "підідйи і розкажи мамі. що вона робить не правильно"
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 19 червня 2011, 17:57

Гра, віртуально я навряд чи чіпатиму людину. А в реалі. в залежності від настрою, стараюся підходити. Хоча теж не факт. Буваю вставша не з тої ноги, то навіть при явних помилках певно не рипнулася б. Ну але кажу - віртуально я рідко встряваю в якісь повчання. таке
Але дискусію там с пільнотах не читала, і судити не буду, чи знають досвідчені слінгомами про тривалість носіння, чи ні. ХЗ. Може якби прочитла, то би й спробувала свої 5 коп вставити... Але навряд чи
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей