Глобальні оголошення!

Слінгобій

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Слінгобій

Повідомлення Anyri » 17 червня 2011, 00:57

Коли розумієш для чого робляться перерви, легше зрозуміти як часто їх робити.
Кожна людина може деякий час проводити в одній позі, але ніяк не весь день в одній позі. Байдуже в чому - слінгу, кенгурушці, колясці, візку, колисці, автокріслі, звичайному кріслі і т. п. Навіть дорослим людям, котрі мають сидячу роботу, рекомендується щокількагодин вставати і рухатись, розминатись. Але ж це не означає, що крісло біля комп"ютера (водійське крісло, крісло бухгалтера, диван перед телевізором...) має протипоказання по використанню. Просто дорослий (якщо над головою не стоїть начальник або творча робота по читанню форумів не захопила) може сам регулювати час свого перебування в одній позі. А дитина не може. Тому батьки мають контролювати час перебування дитини в одному положенні. Тут для мене слінг і коляска мають спільне - щокількагодин з них дитину треба витягати і розинати-повзати-ходити-рухатись.
А 2 години я думаю написали для дотошних починаючих мамів, які не мають досвіду і сумніваються чи відчують що дитині забагато сидіти на мамі. Коли починаєш носити (ІМХО) відчуваєш без інструкцій. :)
Anyri Офлайн

Повідомлення Alisa » 17 червня 2011, 06:56

Я припускаю, що чим менша дитина, тим більше шансів зловживати слінгом.
Примотана дитинка собі спить і смокче, а мама веде активне життя, не рахуючи годин.

Думаю, що в тих слінгостахановців , про яких пише Гра, діти до трьох місяців :) .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Anyri » 17 червня 2011, 09:02

Alisa написав:Думаю, що в тих слінгостахановців , про яких пише Гра, діти до трьох місяців :) .

Найменших рекомендується носити в "колисочці", тоді хочеш-не хочеш мусиш регулярно виймати і міняти положення до "активної" циці. Тоді можна носити стільки ж, скільки носила б на руках - хоч цілий день. Є ж метод "кенгуру", про який вже нагадувала Даша. За ним маніпусічок свідомо носиться цілий день на собі. Просто - правильно примотувати і регулярно міняти положення. :)
Anyri Офлайн

Повідомлення taranjka » 17 червня 2011, 09:55

слінг і кенгурушка мають суттєву різницю (і в кенгурушці дитина може носитися спокійно). в кенгуру взагалі шкідливо носити, при будь-яких положеннях. а слінгу лише час від часу робити перерви. шо і так розуміють мами, які НОСИЛИ в слінгу.
а від того шо інколи носиться довше, не бачу проблеми. навіь в таких випадках часто доводиться міняти положення-намотку
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Dashko » 17 червня 2011, 11:02

гра з вогнем написав:Недотримання цих обмежень в одній компанії обговорюється в одному руслі. в іншій компанії - в діаметрально, ладно, в просто, протилежному.

Навіть якщо слінг їх виручив одного разу, дитина пробула в слінгу, безвилазно 6-8(!) годин, і на це немає ніяких зауваг, то особисто в мене подібне викликає подив.

Хочеться все таки побачити конкретні лінки на такі теми, можна в приват.

гра з вогнем написав:Чому, навіть ти, Дашо, знаючи, що потрібно робити перерви, підтримуєш тривале слінгоносіння за необхідності. Невже слінг-виручалочка дозволяє нехтувати грубо кажучи "технікою безпеки" і комфортом малюка? Невже комфорт мами повинен бути на першому місці?

Бо я вважаю, що носити кожен день по 6 годин безперервно - це шкідливо, а якщо один раз так сталося, то нічого страшного (але залежить від ситуації, тому вважаю, що варто конкретний пост з дописами обговорити, а не абстрактно).

Гра, теж розумію, про що ти говориш. Можливо, справді є такий момент. Але я раніше навіть не задумувалася про таке, напевно, з двох причин:
по-перше, немає все таки чітких обмежень в часі,
по-друге, я постійно навпаки розказую про те, що в слінгу носити не важко, приємне і т.п., бо багато вагітних дивуються, як це навіть декілька годин вдень носити дитину.

Хоча я наголошую, щоб в слінгу не починали носити з перших днів, а вже тоді, коли мама буде впевнено себе відчувати з малюком на руках.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Nin4ik » 17 червня 2011, 15:43

метод кенгуру
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення гра з вогнем » 17 червня 2011, 16:00

Дівчата, давайте не перетворювати тему на балаган
Тема не про
[*]метод кенгуру (Нінчик, якщо ти хочеш просвітити когось про метод кенгуру, створи, будь ласка, окрему тему)
[*]обговорення відмінностей між слінгом і кенгурушкою і хаяння кенгурушок - про це вже є окрема тема, якщо маєте бажання про це говорити, будь-ласка не тут.
[*]з'ясування з лінками хто, де і скільки носив. я вже не раз писала, тема створена не для осуду конкретних людей.
тема створена для розгляду ситуації "подвійних стандартів". тим не менше уважно читаючі в цій же темі знайдуть дві ситуації, про які написали наші ж форумчани.

А тепер до теми.
Дашо, скажи будь-ласка, чи варто наголошувати мамі, котра написала у слінгерській темі/спільноті, що вона носила дитину в слінгу дуже довго?
Навіть якщо це потрібно не для мами (хоча як виявилося з теми, самі слінгерші не знають, що не можна зловживати слінгоносінням), то для цікавлячихся чукчів-читатєлей?
Востаннє редагувалось гра з вогнем в 17 червня 2011, 16:19, всього редагувалось 1 раз.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Anyri » 17 червня 2011, 16:06

Навіщо я все це вище писала? Виявляється моя думка не потрібна, автору теми потрібна не відповідь, а звинувачення міфічних мам в міфічних подвійних стандартах. :dash:
Anyri Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 17 червня 2011, 16:12

І ще раз, тема не про слінгостахановців.

Тема про те, що в слінерських спільнотах, слінгери дотримують певної поведінки, яка відрізняється від декларованого ними ж у неслінгерських спільнотах

Мене цікавлять причини чому так відбувається. А також чи можливий варіант, що слінгер таки скаже зауваження іншому слінгеру щодо зловживання слінгоносінням. Наскільки реальна ця ситуація?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 17 червня 2011, 16:15

Anyri, твоя думка зрозуміла і прийнятна.
тим не менше. ти не написала зауваження слінгерам фруму, котрі зловживали слінгоносінням.
Які причини спонукають тебе писати тут всі ці високі і безумовно красиві дописи, якщо реальних дій не має?

Зараз відбувається те, про що я говорю. Поза своєю спільнотою декларується одне, в самій же спільноті - робиться інше.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість