Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення Lusik » 06 березня 2013, 20:53

Ми зразу користувалися коляскою, а коли синочкові було 4 місяці , то купили ерго. користувалися ним тільки за великої потреби і необхідності - наприклад не мали з ким залишити малого, а хотіли піти на ринок разом, або чоловік просто не хотів брати коляску. На морі цього літа використовували активно, так як коляску не брали з собою і ще деякі окремі ситуації. Потім ми ще докупили складний візочок літній . І з таким набором успішно пересувалися куди було потрібно та в більшості використовували візки. Особисто для себе вважаю залежно від ситуації доцільно мати легкий візок, тепліший на зимовий період і ерго або слінг для різноманітності і збільшення можливостей переміщення з дитинкою :wink:
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення Shalimar » 06 березня 2013, 21:17

Dashko написав:Згідна, що користь не в слінгу, а в контакті мами з дитиною. Просто із слінгом набагато простіше.
А чого тільки до 2-х годин в день?

потому что ребенок скован в движениях и находится постоянно в одном положении

Я не против слингов, просто пишу, что не жалею о том, что его у меня не было. (вернее, был, но не пригодился)
Ты, Даша, в своем первом сообщении писала, что не можешь представить ситуацию №4, как это так, жизнь без слинга)))
Но это возможно! )) без напряга, с полноценным гв, с достаточным контактом.. ))
Dashko написав:А коли дитина спить пять разів на день?
ну, и какие проблемы? )) Мой, не помню, сколько раз в день спал, но бывало такое, что спал по 4 часа - и я держала все это время его на руках)) сидела и зачарованно смотрела на него) Ребенок родился - у меня все отошло на задний план. У меня не было более важных дел, чем находиться рядом со своим малышом, если ему это требовалось. Я в декрете!

Тему не считаю напряжной или странной)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 06 березня 2013, 21:30

к слову, мий малюк только после 9 мес перестал проситься из коляски на руки (до этого чередовала коляска-руки), ну и носила на руках!
Может, в таких ситуациях слинг и пригодился бы, но Нам однозначно пришлось бы проходить период адаптации к слингу, а мне это лень, проще на руках )) И не факт, что в итоге согласился бы сидеть в слинге
Если у меня будут еще дети, так же попробую посадить их в слинг, не захотят с нескольких попыток - буду носить на руках и катать в коляске ) и при этом не буду мучаться "ооо, если бы!!!! мои дети сидели в слинге!!!" )))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення irinka » 06 березня 2013, 23:12

Dashko написав:- не достатньо знань (або взагалі не знає що це, або думає, що це шкідливо, чи не знає, де продається і т.п.)

- втрата досвіду носіння - немає передачі знань від попереднього покоління ((( - (сюди відношу випадки, коли дитина "не хоче" сидіти в слінгу, в мами поганий або не справжній слінг, мамі не зручно і т.п.)

- мама принципово не носить слінг - "фанатичка" ::Р:

- слінг справді не потрібен.

Якраз по тих причинах і не купляла слінг, а тепер бачу що це добре, а то витрачати немалі гроші і ще думати потім чи дитина захоче в ньому бути. :pardon:

Dashko написав:- добирання у віддалені куточки міста.

- подорожі.

- дитина погано себе почуває або ріжуться зубки - дитина ж в такі моменти з рук не злазить :confused:

- просинання під час денного сну або дитина не хоче спати без мами вдень.

- повноцінне годування за вимогою в перші місяці.

- перші місяці, контакт шкіра до шкіри. Скільки годин на добу ви проводили в контакті з дитиною в перші місяці? Чи вважаєте ви це достатнім? Чи це не було обтяжливо?

- І останнє питання на засипку :В): Ви хоть раз брали коляску в магазин (якщо йшли без дитини), якщо вам треба було купити більше 10 кг. ? :confused:

Неможу сказати як би мені було зі слінгом (тай взагалі зі слінгом я себе чомусь не уявляю :confused: ) але з каляскою мені завжди було легко добратися в інший кінець міста чи взагалі куди треба. На море ми їздили з візочком, навіть коли малюк спав в візочку ми собі спокійно загаряли чи навіть могли скупатись (а з слінгом що би я робила :hi: ) Мій малюк взагаліто не дуже був ручним, тай прорізання зубів в нього було без проблем. Та й він в мене важкенький трохи то я навіть незнаю чи змогла б його в слінгу носити мені з каляскою простіше було (хоче сидить, хоче спить, хоче грається) а в слінгу як гратись коли ти привязаний? :confused: І за покупками в магазин я ходила часто, навіть незнаю чи справилась би то все донести додому без каляски. Тому мені з каляскою однозначно було простіше :yes:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення гра з вогнем » 06 березня 2013, 23:16

ми в гори ходили з переноскою. але від її виду напевно частину слінгомам охоплює праведний гнів, а друга частина просто втрачає дар мови :ha:
так шо в подорожах переноски - гарна штука :wink:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення svetla » 06 березня 2013, 23:32

З старшою донею не користувалась слінгом. Коляска була всюди і у всіх випадках.
Синочка ношу в слінгу. Спробувала такий варіант ьо треба було водити доню в садок.Так мені зручно. Використовую слінг виключно як засіб перенесення дитини. Якшо планую кудись йти,так що коляскою ніяк -- беру слінг.Взимку коляска простояла на балконі - в сніг дуууже важко проїхати. Гуляємо з малим вранці дорога в садок і після обіду дорога з садка. В обід сон вдома. Якби не ситуація з садком не впевнена, що попробувала б слінг. Наразі він мені дуже допомагає. Не уявляю якби я на другий поверх тащила дитину,а старшу вдягала-роздягала з малим на руках.
Вдома слінг не використовую. Я не думаю,що дитині комфортно весь час спати в слінгу. На дивані в обід 3год. сну прекрасно з цямканям маминої циці.
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення Перлинка » 06 березня 2013, 23:44

гра з вогнем написав:комплімент :yes: щодо створення гарної теми і розрухання форумчан )

гра скучила за старими добрими часами :love:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення westa » 06 березня 2013, 23:49

Ще будучи вагітною , я ну дуже хотіла слінг :dreams: .Але до пологів так і не купила . відкладала на потім.
Спочатку було жарке літо ( синочок народився 16 травня ) і ми майже весь день спали на вулиці , під грушкою. Памперси я не використовувала , робила підгузнички з марлі ( як наші батьки ) на дно коляски клейоночка і пеленочка , а в найбільшу жару взагалі голі спали. В той період в слінгу нам було б жарко і мокро.
Планувала купити на осінь , але і тут не склалося. Малий не любить сидіти на руках , вистачає максимум на 5-10 хв , далі починає крутитися , вириватися.Тактильного контакту нам вистачає : спимо разом , вдень і вночі , граємося. В візочку раніше тільки спав , причому засинав одразу , а зараз розглядається , грається .
Іноді виникають ситуації , коли бракує слінга ( нерозчищений сніг , в гостях ; коли треба терміново щось зробити :working: , а малий вередує ) , але це буває рідко.
Можливо , якщо Бог дасть ще діток і я буду користуватися слінгом , але поки що я без слінга.
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення dr.tagabat » 07 березня 2013, 00:05

Тут вже дуже багато було сказано, постараюся не повторюватися.
Я слінгом не користувалася...
Дуже хотіла, мріяла і думала, що це дуже круто... Купила, мене навчили, але моя дитина на відріз відмовилася... Може тому, що я пізно почала, їй було вже пів року. Але всі мої спроби закінчувалися диким ревом дитини. Вирішила не мордувати ні себе ні дитину.
Окрім того в мене в анамнезі травма хребта і кесарський розтин.

Для себе зробила висновок нова мода підходить не всім.
Комусь підходить візочок, комусь слінг, комусь рюкзак.
"На колір і смак товариш не всяк..." :wink:
люблячи - перемагай!
Зображення
dr.tagabat Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 64 раз.
Подякували: 120 раз.
Діти: Дівчинка Мартуся, хлопчик Мартин

Повідомлення Natalinda » 07 березня 2013, 01:23

Dashko написав:- І останнє питання на засипку :В): Ви хоть раз брали коляску в магазин (якщо йшли без дитини), якщо вам треба було купити більше 10 кг. ? :confused:

Мені як треба було купити більше 10 кг, то я ні з коляскою не ходила, ні з слінгом.
Чесно кажучи з слінгом навіть недодумалася б йти за такими покупками. 10 кг дитина, 10 кг покупки...- важкувато, та й сумніваюся що надто корисно для жінки :confused:

irinka написав:Якраз по тих причинах і не купляла слінг, а тепер бачу що це добре, а то витрачати немалі гроші і ще думати потім чи дитина захоче в ньому бути. :pardon:

На форумі є мами, які писали що намарно купили коляски) Які тоже не з самих дешевих покупок :wink:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість