Бо ношу дитину у слінгу. Не щодня, але регулярно. Іноді цілий день з витягуваннями на розім"ятись і поповзати. Пару раз (3 чи 4) було по 3-4 години, але тоді дитина спала і мені шкода було його будити.
Так, як я ношу дитину у слінгу то знаю - довго неспляча дитина сидіти в ньому не буде. Навіть найспокійніша. Мій синочок з тих дітей, яких де посадиш, там і грається. То навіть мій найспокійніший зі всіх знайомих синочок за півгодини-годину-півтора дає знати, щор йому набридло. Тоді часом забавляю, часом витягаю.
І чесно кажучи вважаю, що більшість мам з головою на плечах, намагаються відчувати свою дитину і не робити гірше дитині заради міфічних понтів.
Та й спина мамина не залізна.
І ще раз повторяю - до вчора я в читаних мною спільнотах не бачила, щоб хтось подібним хвалився. Побачила в Кілерах (до речі дякую за посилання :roses: ) суперечку про міфічних мам, що носять з ранку до вечора дітей на собі (міфічних - бо жодної конкретики, жодного посилання не було, все на рівні "одна сусідка сказала") і в сусідній темі. Осуджувати TanenRom не буду, бо як уже писала Sawwku:
Sawwku написав:може тому, що кожна слінгомама має за собою такий "грішок", як носіння більше 2 годин. як тоді можна засуджувати інших, і в той час виправдовувати себе?